Újpest-Győri ETO FC 2-0

Lüktető játékot hozott az első félidő. A drukkerek nem unatkozhattak a lelátón.

11. p: Kőhalmi jobb oldali beadása után Kovács Z. a bal alsó sarok mellé fejelte a labdát. 18. p: Bajzát futott el a bal oldalon, beadására Vincze Ottó érkezett, aki kapásból 14 méterről a bal felső sarok mellé lőtte a labdát.

21. p: Vincze Ottó szöglete után Kovács Z. a kapunak háttal állva rúgta el a labdát, amely a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret. 34. p: Virág bal oldalról érkező beadására Bajzát érkezett, aki közelről a kapufára lőtte a labdát, majd neki is esett annak. Szerencsére azonban nem történt komolyabb baja az ETO csatárának.

35. p: Kovács Z. 5 méterről Sztevanovic kezébe fejelte a labdát. 38. p: Bajzát a leshatáron lépett ki a bal oldalon, beadását Vincze Ottó a kapu mellé lőtte.
43. p: Tóth Norbert 16 méteres, ballábas lövése a jobb kapufán csattant.

48. p: Tóth Norbert ballábas, 17 méterről leadott lövését Sztevanovic oldalra ütötte.

52. p: Jobb oldali szöglet után Vaskó ötméteres fejesét védte bravúrral Sztevanovic, majd Vanczák a kapu fölé lőtt.

80. p: Virág 14 méterről lőtt a léc alá, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot.

84. p: Megszerezte a vezetést az Újpest. Kovács Z. 11 méterről ballal, laposan a győri kapuba rúgta a labdát. 1–0.

90. p: Bebiztosította a győzelmet a hazai csapat. Völgyi vezette rá ziccerben Sztevanovicra a labdát, mely felpattant a győri kapus lábán.

A hazaiak argentin támadója, Cariati eszmélt a leghamarabb, aki az üres kapuba passzolt. 2–0. A pályára lépő 22 játékos egyaránt Szusza Ferenc fotójával ellátott pólóban futott kia Megyeri úti stadion játékterére, így emlékezve a 83 éves korában elhunyt, egykori legendás labdarúgóra és szakvezetőre, aki mindkét klubot szolgálta. A szurkolók percekig tartó vastapssal fejezték ki a tiszteletüket a sportember iránt. Lüktető játékot hozott az első félidő. A drukkerek nem unatkozhattak a lelátón. A vendégek jól megszervezték a védekezésüket, a négy vonalban elhelyezkedő hátvéd előtt Jäkl és Müller személyében két labdaszerző középpályás szűrte a lila-fehérek támadásait.

Ilyenkor két szélső középpályás, Tokodi és Virág is visszalépett és csak Bajzát maradt egyedül elöl. Ez a taktika eredményesnek bizonyult az első félidőben. Gólt egyébként mindkét csapat szerezhetett volna, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. A szünet után nagy fölényben játszott az Újpest, a hazaiak nagy erőfeszítéseket tettek a vezető gól megszerzése érdekében, de Sztevanovic magabiztos volt a győri kapuban. Ahogy telt az idő, a hazai futballisták úgy lettek egyre türelmetlenebbek,az Újpest a rosszul sikerült kupaszereplés, illetve az első fordulóban elszenvedett vereség után győzelemmel szerette volna kiengesztelni lelkes szurkolótáborát.

Sokáig úgy tűnt, az ETO egy ponttal távozik a Megyeri útról, ám a hajrában Kovács Zoltán, majd Lucas Cariati góljával megszerezte a három pontot a hazai együttes. Összességében egy jó iramú, változatos mérkőzésen ismét bebizonyosodott, hogy a játékvezető végső hármas sípszaváig koncentrálni kell.