Tippmester: A mez a kitűzött cél

Tippjáték - A Tippmester 23. fordulójában újfent nem érkezett telitalálatos szelvény szerkesztőségünkbe. Jövő héten gazdára talál a Real Madrid-mez.

Senki sem tippelt hibátlanul a tippjáték 23. fordulójában. Tizenegyes találatból több is született, a szerencse ezúttal Szabó Csabának kedvezett.

„Az ötödik fordulóban is én nyertem, akkor tizenkettes találatom volt. Tavaly csak egy-két alkalommal adtam fel a tippszelvényeket, idén viszont rendszeresen játszom. A cél, hogy kedvenc csapatom, a Real Madrid mezét is én vihessem el. Ehhez azonban már tényleg nagy szerencse kellene – mondta Szabó Csaba. – A Soproni Ligát is figyelemmel követem, nagy Újpest-szurkoló vagyok. Régebben futballoztam is, először Csornán, majd Vágon. Minden sport érdekel, a kézilabdától kezdve a jégkorongon át a vízilabdáig.”

Szabó Csaba

Szabó Csaba focilabdát nyert, melyet szerkesztőségünkben vehet át. A második helyezett kópházi Németh József mozijegyeket, a harmadik helyezett lébényi Steininger Zoltán pedig a Győri ETO FC mérkőzésére szóló belépőket nyert, melyeket postán küldünk el.

Továbbra is érdemes velünk játszani, hiszen jövő héten kisorsoljuk a Real Madrid-mezt azok között, akik folyamatosan beküldték hozzánk szelvényeiket. Sőt, gazdára vár még az olasz válogatott több meze is.
A Tippmester 23. heti helyes tippsora: 1, X, 2, 2, 1, 1, 1, X, X, X, 1, 1, 1 + 1.

A játékról további információ és a teljes eredménylista megtekinthető a www.tippmester.kisalfold.hu internetes oldalon.