Szasa bizakodó

Szasa Sztevanovic az ETO FC szerb nemzetiségű kapusa szerint utolsó mérkőzésén javíthat hazája válogatottja.

Szerbia és Montenegró világbajnokságon először és – a  szétválásról döntő montenegrói népszavazás eredménye nyomán –  egyszersmind utoljára közösen szereplő együttese főképpen  presztízsokokból kell(ene) hogy megmutassa: nem a szerencse  juttatta ki őket Németországba, hanem a valós tudás, még ha ez utóbbiból ízelítőt sem nagyon nyújtottak eddigi két fellépésükön.

Első mérkőzésén Hollandiával szemben még csupán egy góllal maradt alul, a következő összecsapáson viszont 6–0-ra kapott ki Argentínától Dejan Stankovic szövetségi kapitány alakulata.
„A selejtezőkön remekül szerepelt az együttes, bizonyította, hogy erős csapatról van szó. Úgy hallottam, hogy a játékosok közt alakult ki konfliktus, ezért szaladt bele ekkora vereségbe a társaság” – mondta el érdeklődésünkre Sztevanovic.

„Fontos lenne a szép búcsú, bízom benne, hogy az utolsó csoportmérkőzésen helytállnak a fiúk, s legyőzik Elefántcsontpart gárdáját.” „Bizonyos vagyok benne, hogy Szerbia önálló és megújult válogatottja, amelyet már egy másik szövetségi kapitány irányít majd, sikeresen szerepel a vb utáni Európa-bajnoki selejtezőkben” – tette hozzá befejezésül a győriek kapusa.