Pápán új edzővel várják a dacot

Pápán edzőváltás történt, Zoran Kuntic lett a szakvezető, s ilyenkor a játékosokban érthetően nagyobb a bizonyítási vágy.

Pápán edzőváltás történt, Zoran Kuntic lett a szakvezető, s ilyenkor a játékosokban érthetően nagyobb a bizonyítási vágy, de nekünk elsősorban a saját játékunkkal kell foglalkoznunk – mondta Nagy László, az Integrál-DAC edzője. A szakvezető hozzátette, nem lesz könnyű dolguk, hiszen egy volt élvonalbeli együtteshez látogatnak. – Ráadásul épp most kellett visszaadnunk az ETO-nak két kölcsönadott játékosát, főleg Pákolicz hiánya érint érzékenyen bennünket. Egyébként örülök, hogy egy fiatal játékos bemutatkozhat az élvonalban, ám mégis kissé inkorrektnek érzem az ETO döntését, noha a szerződés szerint valóban visszavihetik a két játékost. Lajtost lehet, műteni kell, s nem jött teljesen rendbe Keszei és Kovács L. sérülése.

Gyirmót–Balatonlelle (18 óra)
Több „áldozattal” is járt az elmúlt forduló, mondta Hannich Péter edző, mivel a kiállítások mellett többek közt Radics is megsérült Szombathelyen. Mindezek ellenére a Balatonlellét hazai pályán illik legyőzni. Nagy L.-re három sárgája, Weitnerre és Horvárth R.-re kiállítása miatt nem számíthat a szakvezető. A gyirmótiak várható kezdőcsapata: Sánta – Tóth A., Földes, Pék, Kun (Radics), Török, Németh L., Polyák, Károlyi, Oross, Tóth N.

Kaposvölgye–MTE 1904 (vasárnap, 15 óra)
Soós Imre, a Lajta-partiak trénere bízik benne, hogy nem szakad meg az együttes jó sorozata. – Szeretnénk, ha ez a jó szereplés minél tovább tartana, úgy érzem, ha úgy megyünk fel a pályára, mint legutóbb, ezúttal sem lesz gond. Rompos R. és Horváth A. sérült, eltiltott nincs. A Mosonmagyaróvár várható kezdő tizenegye: Antal – Pint (Szabó G.), Kovács Sz., Csintalan, Pálla, Peczár (Tímár), Schafranek, Szabó L., Laki, Kertész, Rompos J.