Nyerjen tőlünk notebook-ot EB-pontvadászattal!

Internet - Indul a pontvadászat a kisalfold.hu-n. Értékes nyeremények: adidas labdák és egy notebook keresi gazdáját internetes portálunkon. A www.kisalfold.hu/eb-jatek oldalon az Európa-bajnokság ideje alatt nagyszabású játék indul értékes nyereményekért.

A játékban minden nap egy mérkőzés eredményére lehet tippelni, a szünnapokon pedig az Európa bajnokságok történetéről szóló műveltségi kérdésekre lehet válaszolni.

A meccsekre való tippelésnél kockáztatni is lehet: ha bejön, több pontot lehet kapni arra az opcióra, hogy mérkőzésen az esélytelenebb csapat győz. A játékban napról-napra szerzett pontszám összeadódik. A játékosok egy folyamatosan alakuló listában minden nap megtekinthetik, hogyan alakul helyezésük. Érdemes minden nap visszatérni a játékba, hiszen így több pontot lehet összegyűjteni.

Egy egy ASUS EeePC laptop és 6 Adidas labda talál gazdára.
Egy ASUS EeePC notebook és 6 adidas labda talál gazdára.

A részvételhez a játék tisztasága érdekében játékosainknak egy gyors és egyszerű regisztrációt kell elvégezniük az oldalon.

A játék fő támogatója, a notebook felajánlója győri notebookgyor.hu, valamint a győri Árkádban található adidas márkabolt.

Az Eb Pontvadászat játék végén összesen 6 adidas labdát sorsolunk ki az első 50 helyezett játékos között. A fődíjat (a notebook-ot) a legtöbb pontot szerző játékos nyeri (holtverseny esetén az első 20 helyezett játékos között sorsoljuk ki a notebook-ot). A nyereményeket a döntő másnapján, június 30-án adjuk át.

A játékban tippelhető aktuális mérkőzéseket lapunk sportrovatában minden nap megtalálják olvasóink. Részletes információkért kérjük, keressék fel a www.kisalfold.hu/eb-jatek oldalt.