Nem biztos, hogy befér a Realba Christiano Ronaldo

Igényt tart a nagy sztárokra - például Beckhamre, Ronaldóra és Raúlra - Fabio Capello, a Real Madrid labdarúgócsapatának frissen kinevezett edzője. Az olasz szakembert - aki 1996/97-ben már dolgozott az együttesnél - csütörtökön mutatták be a sajtó képviselőinek.

Ramon Calderón, a madridi klub vasárnap megválasztott elnöke hangsúlyozta, azért kérte fel Capellót a posztra, mert “született győztes”. A tréner kedden mondott le a Juventus vezetőedzői posztjáról, a torinói klub ellen ugyanis bundavádakkal peres eljárás folyik, s könnyen elképzelhető, hogy a csapat alsóbb osztályba kényszerül.

“Beckham az egyik legfontosabb játékosa a Real Madridnak, akárcsak Raúl, aki véleményem szerint ismét remekelni fog. Ronaldót is nagyra értékelem, a győzelmekhez ugyanis gólok kellenek, ő pedig képes bármikor betalálni” – nyialtkozta a játékosállományról Capello.

Nem tudott vagy nem akart viszont állást foglalni Cristiano Ronaldót illetően: “Ő jelenleg a Manchester United alkalmazásában áll. Nagyon örülünk, hogy szeretne hozzánk kerülni, ez azonban sok labdarúgóról elmondható.”

hirado.hu/MTI