NB II: nyugati rangadó Gyirmóton

A Nyugati csoportban rangadót játszik ma a Gyirmót, holnap fél hatkor Budaörsön az Integrál- DAC, Balatonlellén a Mosonmagyaróvári TE vendégszerepel.

A nyugati rangadó külön érdekessége, hogy a gyirmótiak edzője korábban a Pápát is irányította. „Ez azonban már egy egészen más csapat – mondta Ha n n i c h P é t e r. – Annak ellenére, hogy nem kezdte valami fényesen a bajnokságot, úgy gondolom, az osztály egyik legjobb gárdájáról van szó. Éppen ezért nagyon fontos lenne megszerezni a három pontot. Egyébként is vízválasztó lehet az össz ecsapás.” Esküvője miatt Nagy Lászlóra nem számíthat a szakvezető. Bu d a ö r s – In t e g r á l – D AC Újonc, ám nem ismeretlen csapathoz látogat a DAC.

„Nem szabad lebecsülnünk a budaörsi együttest, a Felcsúttal együtt kiélezett csatát vívtunk ellenük. E zzel együtt nyerni megyünk, s ha az elmúlt mérkőzés utolsó húsz percét meg tudjuk ismételni, ez sikerülhet” – mondta Nagy László edző. Kesz ei talán már játszhat, de sérülés miatt Korsós, Germán és Pákolicz pá – lyára lépése kérdéses.

A kék-fehérek várható kezdőcsapata: Molnár M. – Máté, Császár, Szabadfi, Baumgartner, Fajkusz, Imrik, Kovács L., Czanik, Herczeg, Lajtos. Balatonlelle–MTE 1904 A sereghajtó otthonába utazik az óvári együttes. „Ellenfelünk még gólt sem rúgott ebben a bajnokságban, mégsem szabad nagy mellénnyel pályára lépnünk, s remélhetőleg megszerezzük első pontjainkat” – mondta Soós Imre, a Lajta- partiak edzője. A csapatból Varga I. sérült, Csintalan pedig beteg. Az MTE 1904 várható kezdőcsapata: Antal – Szabó G., Kovács Sz., Burkus (Pint), Pálla, Tímár, Horváth A., Kertész, Schafranek (Szabó L.), Laki, Rompos J.