Mindenáron győzni kell

Nincs igazán szerencséje a Graboplast-ETO-nak az utóbbi hetekben. Sorra sérülnek le a kulcsjátékosok.

Nincs igazán szerencséje a Graboplast-ETO-nak az utóbbi hetekben. Sorra sérülnek le a kulcsjátékosok, ezenfelül pedig egy betegséghullám is végigsöpört az együttesen. Ennek ellenére, ha a csapat tovább akar jutni a csoportjából, akkor mindenképpen győznie kell.

Róth Kálmán vezetőedző: „Bár lenne rá ok, továbbra sem kesergünk. A gondok ellenére számunkra csakis egy eredmény elfogadható vasárnap: a győzelem. Az elmúlt meccsek tapasztalatait leszűrtük, de nem szerettünk volna abba a hibába se esni, hogy túl sokat rágódunk a gondjainkon. Úgy látom, javul a csapat formája, bár még messze van az őszitől. A lányok láthatóan nagyon akarják a sikert s szeretnék feledtetni a két vereséget.”

Mint arról korábban beszámoltunk, Görbicz Anita bokaficam miatt labdás edzésen nem tudott részt venni a hét második felében. Vérten Orsolyának a műtött térde bevizesedett, ezért kényszerült könnyített munkára. A hét elején Bódi Bernadett, utána Juhász Gabriella lázasodott be, míg Mörtel Renáta most már hosszabb ideje küszködik megfázásos betegséggel. Szerencsére Simona Gogirla állapota már sokat javult, de még mindig nem tökéletes a bokája.
Nincs azonban olyan játékosa a keretnek, akinek ne lennének kisebb problémái.