Második lett az Ikrény a bécsi Simmering-kupán

Röplabda - A miniröplabdások nagy seregszemléjét tartják már évek óta Bécsben. A Simmering-kupán olasz, német, szlovén, szlovák, cseh és osztrák csapatokon kívül néhány magyar együttes is szerepel.

48. RÖPLABDA RÁBA-KUPA
A hét végén Győrött 48. alkalommal rendezték meg a Rába-kupát. A tornán felnőtt- és ifjúsági csapatok szerepeltek. Több NB I-es együttes mellett Szlovákiából is ellátogattak egyesületek erre a tornára.

Végeredmény, nők: 1. Tatabányai Volán, 2. Szombathely, 3. Győri Dózsa, 4. Győri DRC.
Különdíjas: Alasztics Bea (Győr).

Férfiak: 1. Gyöngyös, 2. Győri RC-Jedlik, 3. Székefehérvári Kodolányi.
Különdíjas: Pócza Robert (Győr).

Ifjúsági lányok: 1. Tatabányai Volán, 2. Győri DRC, 3. Veszprémi Egyetem, 4. Révai-gimnázium, Győr. Különdíjas: Vargán Mercédesz (Győr).

Ifjúsági fiúk: 1. Spartak Komarno, 2. Dág, 3. Győri RC-Jedlik, 4. Pálffy (Győr), 5. Révai (Győr). Különdíjasok: Kertész Richárd (Győr).

Edzői különdíjban részesült Lesku Ferenc (Gy. Dózsa) és Szabados Oszkár (Győri RC-Jedlik).

ORSZÁGOS MINIBAJNOKSÁG
A Szegeden rendezett országos minibajnokságon minden NB I-es és a legtöbb NB II-es szakosztály is szerepeltette legfiatalabb utánpótlását. A bajnokságon a Győri DRC Röpsuli csapata a negyedik helyen végzett. A csapat tagjai: Clara Duft Lara, Csendes Dóra, Csendes Eszter, Horváth Dóra, Nagy Andrea és Nagy Zsuzsanna.

Az ikrényi általános iskola csapata ezüstérmes lett a bécsi nemzetközi tornán.
Az ikrényi általános iskola csapata ezüstérmes lett a bécsi nemzetközi tornán.

SIMMERING-KUPA
A miniröplabdások nagy seregszemléjét tartják már évek óta Bécsben. A Simmering-kupán olasz, német, szlovén, szlovák, cseh és osztrák csapatokon kívül néhány magyar együttes is szerepel. Az ikrényiek évek óta résztvevői ennek a tornának. A minilányok csoportjában az ikrényi lányok a második helyet szerezték meg. A döntős csapat tagjai: Gutlébet Dzsenifer, Horváth Fanni, Korcz Alexandra, Lőrincz Brigitta, Olajos Réka, Vrebovszki Daniella. A lányok mezőnyében a legjobb játékosnak az ikrényi Lőrincz Brigittát választották.

A szupermini kategóriában az Ikrény ötödikek, a Győri Röpsuli kilencedik lett.