Kiemelt győriek

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) közzétette a női Bajnokok Ligája „erősorrendjét”.

Az EHF-ben elkészítették a női BL kiemelését, s mivel az Audi- ETO az első kalapba került, az már biztos, hogy a csoportkörben a zöld-fehérek nem találkozhatnak a szintén kiemelt címvédő Viborggal, a döntőben a dánoktól vereséget szenvedő szlovén Krim Ljubljanával és a tavalyi csoportellenfél macedón Kometal Szkopjével. Ugyanakkor az osztrák Hypo, a spanyol Union Ribarroja, a norvég Larvik HK és az orosz Lada Togliatti közül az egyik biztosan tiszteletét teszi a Rába partján.
A győriek másik két ellenfele a selejtezőből érkezik majd. A csoportok sorsolását október 24-én rendezik, az első összecsapás pedig 2007. január 6-án vagy 7-én lesz.

Hír még a női csapat háza tájáról, hogy a klub 1+2 éves szerződést kötött a fiatal, tehetséges kapussal, Oross Nillával, míg Reiner Szabina és Földes Kata Hódmezővásárhelyen, Belső Anett Vácon, Herr Anita pedig Kiskunhalason játszik egy évig kölcsönben.

Eldőlt az is, hogy a bérleteket – melyek egyaránt érvényesek lesznek a férfi- és a női meccsekre – augusztus 1-jén kezdik árusítani, és a jelenlegi tulajdonosok számára augusztus 20-ig tartják fent a helyet. Az ülőbérletek 20 ezer forintba kerülnek, az álló- és nyugdíjasbérletek árát azonban még nem határozták meg.