Hallgassa élőben!

Itthon és külföldön egyaránt csíptek a Soproni Darazsak

Ahogy a bajnok és Magyar Kupa-győztes felnőttcsapat, az MKB-Euroleasing Sopron, úgy az utánpótlás-nevelő klub, a Soproni Darazsak is sikeres évet zárt. Az egyesület a napokban tartotta évadzáró rendezvényét.

A szülőkkel és a támogatókkal együtt ünneplő korosztályos együttesek az öt utánpótlás korcsoportban nem kevesebb, mint hét együttessel szerepeltek az országos döntőben.

A gyermek korosztályos A csapat bajnok, a náluk fiatalabb Kenguru korcsoportban versenyző gárda pedig ezüstérmes lett. Ezek után érthető, hogy Török Zoltán, a felnőttegyüttest üzemeltető gazdasági társaság ügyvezetője büszkén és elégedetten értékelt, mivel mind felnőtt, mind utánpótlás szinten kiemelkedően teljesítettek a soproni lányok.

Szintén közös a felnőttcsapatban és a fiatalokban, hogy külföldön is öregbítették a soproni női kosárlabda hírnevét, a különböző korosztályú együttesek nemzetközi tornákon jártak francia, spanyol és lengyel földön. Ráadásul nem is voltak eredménytelenek ezek a „kirándulások”.
A szokásoknak megfelelően idén is osztottak különdíjakat a Soproni Darazsaknál. A legtöbbet fejlődött játékos Horváth Lilla, akit az ajándéktárgyak mellett egy sportösztöndíjjal is jutalmaztak.

A legszorgalmasabb játékos címét Varga Anda érdemelte ki.  Az évad edzője címet megosztva kapta Horváth József és Rétfalvi Edina.
Persze az utánpótlásban elvégzett munka igazi értéke és minősége majd akkor mutatkozik meg, amikor a most kitűnően szereplő fiatal játékosok felnőnek. Reméljük, nevükkel még évek múlva is találkozhatunk a soproni együttesekben…

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen