Felkorbácsolja a kedélyeket az angol focisták biszexbotránya

Múlt hét végén a News of the World című lap felkorbácsolta az érzelmeket, amikor egy cikkében arról írt, hogy két angol, első ligás futballista biszexuális orgiát csapott egy angol DJ-vel, és az esetről készült fényképek a birtokában vannak. Most újabb fejezettel bővült az akkori történet.

Múlt hét végén a News of the World című lap felkorbácsolta az érzelmeket, amikor egy cikkében arról írt, hogy két angol, első ligás futballista biszexuális orgiát csapott egy angol DJ-vel, és az esetről készült fényképek a birtokában vannak. Most újabb fejezettel bővült az akkori történet. Egyrészt kitakarva közölték a fotókat a két labdarúgóról – nem szex közben -, és egy újabb biszexuális orgiáról számoltak be.

A múlt heti történetnek nagy visszhangja volt Angliában, de az érintett futballistákat is mélyen érintette, ugyanis egyikük megfenyegette a cikk írójának labdarúgó hírforrását, hogy ha még egyszer “köp”elrabolják.

Most azonban nem az első hírforrás, hanem egy másik szemtanú, egy nightclub alkalmazottja számolt be egy másik biszexuális orgiáról.

Ennek részese volt az előző eset egyik tagja – A-játékos – és két másik futballista, akik, ahogy -tapasztalt- társuk, szintén sztárjátékosok.- Felmentünk A-játékos lakásába a két másik focistával, miután egyik éjjel iszogattunk a bárban – mondta a hírforrás. – A-játékos bement a hálószobájába, kihozott egy rakás pénzt, és megkérdezte, hogy ki akarja orálisan kielégíteni. Hirtelen jó hangulat kerekedett, mindannyian éljeneztek, nevetgéltek.

A férfi beszámolt egy harmadik esetről is. Az egyik sztárjátékos egy másik híres futballista előtt végzett önkielégítést egy szállodai szobában, amikor a szobaszerviz benyitott, hirtelen abbahagyta. A hírforrás, aki a múltkori esetben résztvevő DJ ismerőse, úgy véli, hogy a focisták valójában nem homoszexuálisok.

– Nekik ez egy játék – mondta. – Gazdagok, mindenük megvan, már nem tudnak mit kitalálni. Van egy másik beteg játékuk is, úgy csinálnak, mintha orálisan kielégítenék egymást, közben nem is érnek a másikhoz.

Sajnos, a futballközeg mindig is beteg volt.

A mostani cikket is közlő Rav Singh múltkori írása óriási vihart kavart futballberkekben, az érintett játékosok bepánikoltak. Félnek, hogy egyszer kitakarás nélkül is nyilvánosságra kerülnek fotóik, és a játékaik szemtanúi esetleg legközelebb nevükön említik őket.

Esti Hírlap/hirado.hu