Aranyérmek innen-onnan

A győri Nicsi Judo Klub sportolói az oroszlányi nemzetközi Bányász-kupán rengeteg érmet szereztek.

A győri Nicsi Judo Klub sportolói az oroszlányi nemzetközi Bányász-kupán első helyezést ért el: Palej Tibor, Árpási Róbert, Venesz Zoltán és Simon Bence.

A nemzetközi győri Szigma Coop-kupán a házigazdák csapatban az első helyen végeztek. Egyéniben a legjobbak: Schwarcz János, Takács Márton, Palej Tibor, Göncz Attila, Árpási Róbert, Pintér Bence és Angyal Evelin.
A tatabányai regionális rangsorversenyen a dobogó legmagasabb fokára Ruzsovits Gergő, Göncz Attila, Árpási Róbert, Gázser Márk, Takács Márton, Schwarcz János, Palej Tibor, Bodnár András, Angyal Evelin és Nagy Nikolett állhatott fel.
A mosonmagyaróvári Delta SE versenyzői közül Németh Kitti végzett az első helyen.

A Győri Dózsa SE szakosztályának versenyzői a tatabányai Faragó Benjámin-emlékversenyen vettek részt. A viadalon Tüske Tamás, Pallangh Christo- pher, Bedőcs Barnabás és Veszeli Máté első lett. A lila-fehér egyesület a koroncói nemzetközi Tutti-kupán is szerepelt, ahol Tüske Tamás, Gombos Dávid, Veszeli Máté, Bedőcs Barnabás és Szalai Tamás végzett az élen.

Cegléden a juniorok egyéni nemzeti bajnokságán a koroncói Tutti Judo Klub ifjúsági korú versenyzői közül Major Csaba ezüst-, Kiss Jennifer pedig egy bronzérmet szerzett.

A Csehországi Jihlavában hat ország 400 cselgáncsosa állt tatamira. A koroncóiak közül Csernák Attila és Kiss Jennifer aranyérmet szerzett, míg Fekete Kornél a második helyen végzett. Koroncó csapata az összesített pontversenyben a házigazdák mögött a második helyen végzett.
Siklóson a Tenkes-kupán Csernák Attila, Véland Vivien és Kiss Jennifer lett aranyérmes.

A tatabányai regionális rangsorversenyen Polczer Milán, Csigi Lénárd, Rokob Elizabeth, Pusztai Márk, Perjámosi Anita, Polczer Bence, Pryma Attila, Csigi Laura, Fehér Bálint és Tímár Adrienn végzett az élen.
Oroszlányban a Bányász-kupa nemzetközi versenyen aranyérmet szerzett Rokob Elizabeth.