Alakuló keretek azNB II-ben

Március 5-én rajtol az NB II tavaszi szezonja. A Nyugati csoportban három megyei csapat érdekelt, írásunkban az együtteseknél történt eddigi változásokat foglaltuk össze.

A Gyirmót SE trénere, Hannich Péter elmondta, a fiatal kapus, Gángó András Dániában folytatja pályafutását s távozott Füsi Zsolt, akiről még nem tudni, hová igazol. Két volt élvonalbeli játékos, Vörös Péter Pápáról, a győri kötődésű Weitner Ádám a Vasasból érkezett. Az együttes február 15-én az MTE, 18-án a Győri ETO FC, míg 22-én az Ajka ellen játszik felkészülési mérkőzést.

Az Integrál-DAC-nál Nagy László lett a vezetőedző. Egyelőre nincs távozó a csapatból. Herczeg Miklós Pápáról, Horváth András Sopronból, az élvonalból érkezett. Az együttes kedden a Bajcs, csütörtökön a Koroncó, szombaton a Csorna ellen lép pályára.

Mosonmagyaróváron is új tréner, Soós Imre irányítja tavasztól a csapatot. Schmatovich Gábor a fővárosba költözött, Puglits Gábor a megyei I. osztályú ESK Ménfőcsanakhoz, Németh Balázs Jánossomorjára igazolt. Távozott, de még nincs csapata Méry Attilának és Nagy Tamásnak. Érkezett Vén Gábor Sopronból, Faragó István, Király József, Forrai Attila, Takács Lajos Ausztriából. Koltai Tamás Jánossomorjáról, Tímár Szabolcs Nagyszentjánosról igazolt a Lajta partjára. A csapat február 15-én a Gyirmóttal, majd 18-án a Spartak Trnavával, míg 21-én az élvonalbeli FTC-vel játszik edzőmérkőzést.