A hibátlan mérleg a tét ismét

A női mezőnyben a Graboplast-ETO elmondhatja magáról, hogy valamennyi találkozóját megnyerte.

A címvédő győriek makulátlan mérlegüket az EHF-kupa-győztes Cornexi otthonában szeretnék megőrizni. Róth Kálmán vezetőedző szerint mindezek ellenére a győzelem kényszere elsősorban nem őket nyomasztja.

„ A mostani mérkőzés kicsit fordított előjelű lesz, mint a legutóbbi Fradi elleni találkozó. Akkor ellenfelünk játszhatott veszítenivaló nélkül, míg most mi léphetünk pályára nyugodtabban.

A Cornexi egy esetleges vereséggel ugyanis nagyon nagy hátrányba kerülhet a felsőházba kerülésért vívott harcban. Szimpatikus, jó csapat a fehérvári, de mi nem lehetünk tekintettel a gondjaikra. Célunk változatlan: szeretnénk folytatni remek sorozatunkat. Szerencsére nincsenek újabb sérültjeink, így az FTC ellen látott csapat lép pályára szerdán is. A Fradi-meccs tapasztalatait átbeszéltük, biztos vagyok benne, hogy nagyon motiváltan lépünk pályára, ami az eredményben is meglátszik majd.”

Róth Kálmán hozzátette: a Cornexi-Alcoa tavalyi alapcsapata megmaradt. Ebben a kapus Sugár, valamint Siti változatlanul húzóembernek számít, az új igazolások közül elsősorban Pádárra érdemes odafigyelni, aki láthatóan sikeresen beilleszkedett a fehérvári csapatba.