A Gladiátor magabiztos győzelme

Kiválóan sikerült a győri Gladiátor Akadémia rendezvénye. Az ökölvívó-rendezvény hazai sikerrel zárult.

Kiválóan sikerült a győri Gladiátor Akadémia rendezvénye. A színvonalas ökölvívó-rendezvény ráadásul hazai sikerrel zárult: az Újpest elleni csapattalálkozót a Gladiátor 10–2-re megnyerte.
Borkai Zsolt polgármester megnyitóját követően öt bemutatómérkőzéssel hangolták rá a közönséget a nagy csatára a szervezők.
A folytatásban már tétre menő találkozók következtek. Nagy Zoltán vezetőedző így foglalta össze a történéseket: „Női 60 kilóban Boros Gyöngyi magabiztosan győzte le ellenfelét.

A junior 57 kg-ban Tóth Benjámin ebben a súlycsoportban ritkán látható intenzitású mérkőzést játszott. A végén döntetlenre hozták ki a meccset a bírák, ami megfelelt a valóságnak. Ugyancsak döntetlent ért el 69 kg-ban Krafcsik Krisztián. A junior Tóth László válogatottbeli csapattársa ellen egyhangú pontozással győzött. A junior 75 kg-osok között Péntek Roland nagy elánnal kezdett, s ellenfelére már az első menetben rászámolt a vezetőbíró. A folytatásban is Péntek irányított, s ő is egyhangú pontozásos győzelmet ért el.

A 69 kg-ban Zámbó Dániel az első három menetet megnyerte, a negyediket elveszítette, de győzelme nem forgott veszélyben. A 81 kg-os Udvari Attila ellen az újpesti vezetett, de könnyelműsködött, s Udvari egy jól irányzott ütéssel padlóra küldte, s a bíró be is szüntette a találkozót. A főmérkőzést Kelemen Balázs vívta. Ellenfelét az első menetben csak a gong mentette meg a kiütéstől, s a folytatásban is uralta a meccset Kelemen, így nem volt kétséges, ki nyeri a mérkőzést.”

A Gladiátor legközelebb november 4-én 18 órától az MTK-t fogadja a győri Petőfi művelődési központban. Az Újpest elleni összecsapásról a győri Revita TV  pénteken 17.30 és 23 órától, a Sport1 17.45-tól ad összefoglalót.