Kisalföld logö

2019. 04. 18. csütörtök - Andrea, Ilma Még több cikk.

Határozatképtelenné vált az FTC elnöksége

Lemondott elnökségi tagságáról Albert Flórián, aki tiszteletbeli elnökként volt a Ferencvárosi Torna Club vezetőségének tagja. Ezzel az eredetileg 12 fős elnökség hat tagúra csökkent, így határozatképtelenné vált.
"A legutolsó elnökségi ülésen szóban jeleztem, hogy nem kívánok a megbízott pozíciómban tovább dolgozni. Az ülésen az elnökségi tagok többségének kérésére visszavontam lemondásomat. Az elmúlt napokban azok az elnökségi tagok, akik maradásra bírtak, lemondtak. Ezek után a mostani lemondásomat véglegesnek tekintem" - olvasható az Aranylabdás Albert Flórián Ináncsy Miklós elnöknek címzett levelében.

A vezetőségből korábban Kökény Beatrix, Sipos Jenő, Kruj Iván, Fodor Szabolcs és Wiesner Tamás távozott, így fel kell oszlatni az elnökséget.

Horváth K. József, az FTC kommunikációs igazgatója elmondta, hogy hivatalosan még nem értesült Albert lemondásáról. Amennyiben a levél megérkezik a klubhoz, Ináncsy Miklósnak harminc napon belül közgyűlést kell összehívnia, amely megválasztja az új elnökséget. Addig Ináncsy irányítja az egyesületet, de nem írhat alá semmilyen hivatalos dokumentumot nagy horderejű kérdésekben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biztató főpróba

A vasárnapi magyar–osztrák nyílt bajnokság volt a hét végén a Sopronban rendezendő Európa-bajnoki futamok főpróbája. Mindhárom soproni BMX-versenyző bekerült a nyolcas döntőbe. Radasics Vilmos remek versenyzéssel 2., Prájczer Péter 4., míg a több év kihagyás után visszatérő Mészáros Krisztián 6. lett. Tovább olvasom