Kisalföld logö

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Három alelnök az mlsz-ben

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi ülésén Dunai Antal, Helmeczy László és Nemes Ferenc lett az MLSZ alelnöke.

A posztra Kisteleki István elnök kérte fel a három szakembert, akiket a vezetés egyhangúlag támogatott. A testület úgy döntött, hogy mindhárom alelnök egy-egy munkacsoport tevékenységét felügyeli. Az olimpiai bajnok Dunai a szakmai, Helmeczy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szövetség elnöke a jogi, míg Nemes, a Fejér megyei szövetség első embere a gazdasági területért felel.

Kisteleki István arról tájékoztatta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségét, hogy tartanak a tárgyalások az OTP-Mol Bozsik Akadémia utánpótlás-nevelést célzó programjának folytatásáról és az erre vonatkozó megállapodás várhatóan hamarosan megszületik. Az MLSZ-elnöki beszámoló alapján úgy tűnik, a szervezet hétfői tisztújító közgyűlése után rendeződhet a helyzet. Az OTP és a Mol 2004 októberétől évi 550 millió forinttal támogatta az akadémia működését.
Kisteleki István hozzátette, az egyeztetések alapján elképzelhető, hogy a két cég az eddiginél szorosabb kapcsolatba kerül a felnőttválogatottal, s megjelenik annak reprezentációs eseményein.

Az MLSZ elnöksége visszahívta a játékvezető-bizottság éléről Puhl Sándort és egyben arról döntött, hogy a bizottságot Vágner László irányítja. Egyúttal a Magyar Olimpiai Bizottságban az MLSZ-t Puhl helyett Mészöly Kálmán, a korábbi elnök, Bozóky Imre helyett pedig Kisteleki István képviseli.

Döntés született arról is, hogy valamennyi élvonalbeli és NB II-es mérkőzésen reklámozzák a magyar–horvát közös rendezésű 2012-es EB-t.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meglepetés volt a negyedik hely

Négyen, s nem is akárhogy képviselték a Győri Vízügy Spartacus Evezősklubot a napokban véget ért… Tovább olvasom