Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

Győrtől Lipótig rohantak a futók - fotók

Tavaly először rendezték meg ezt a versenyt, a Győri Nike Futóklub lelkes irányítói Földingné Nagy Judit és Földing Ottó szervezésében.

A sikeren felbuzdulva az idén még nagyobb létszámmal jelentkeztek a futók, most már az ország távolabbi pontjairól is jöttek, sőt külföldről is, így nemzetközivé vált ez a jó kis verseny.

A Győri Egyetem és Lipót híres Termálfürdője közötti 27 km-es távot egyénileg és csapatokokban is lehetett futva teljesíteni.

Ami különlegessé tette ezt a versenyt, az volt még, hogy elindulhattak a látássérültek is tandem kerékpárokkal és látó segítőkkel!A chipes időmérés megkönnyítette a pontos és gyors eredményhirdetést. A versenyzőkről célfotók is készültek. 119 férfi és 30 női futó érkezett a célba.

A távot teljesítőknek, a szervezők, szponzorok, támogatók jóvoltából ingyenes ebéd és lubickolás, a kísérőknek pedig kedvezményes belépő is jutott a fürdőbe.

Nagyon szép serlegek, valamint gyönyörű 3 kilós lipóti kenyerek kerültek kiosztásra az egyéni kategóriák győzteseinek és a legjobb csapatoknak, valamint ajándékok a tandemeseknek.
Alasztics Gyula győri faszobrász, aki a Futóklub lelkes tagja, felajánlott a leggyorsabb győri Nike futóklubos férfi és nő számára egy vándordíjat, egy rohanó férfi valamint egy női alakot, amit minden évben a legsikeresebb versenyzőjük nyerhet meg a Győr-Lipót versenyen.

Ezt a különdíjat 2011-ben Zatykó Miklós és Gulyás Krisztina vihette haza -írta tudósítónk, Cs. B. M. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balotelli megint túl nagyképű volt, le is cserélték - videó

Nagyképű csele és az utána kihagyott gólhelyzete után lecserélték Mario Balotellit, a Manchester… Tovább olvasom