Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Gyors játékkal készülnek a tavaszra

Kedden a már megszokott ritmusban edzett Törökországban lévő Győri ETO FC csapata.

Kedden a már megszokott ritmusban, két edzéssel gyakorolt a bajnokság tavaszi szezonjára készülő, Törökországban edzőtáborozó Győri ETO FC csapata.

Délelőtt a társaság egyik fele a hotel konditermében, míg a másik része a futballcentrumban edzett. Egyedül a mandulagyulladással és lázzal küszködő Bajzát Péter hagyta ki a gyakorlásokat, aki betegsége miatt nem volt ott az orosz csapat elleni hétfői előkészületi kilencven percen sem.

„Nagyszerű körülmények, ideális feltételek között készülhet a csapat, s mint minden ilyen, tapasztalatszerzésnek is kiváló lehetőség, hiszen láthatjuk, hogy más nemzet együttesei milyen gyorsan játsszák a futballt – mondta el érdeklődésünkre Reszeli Soós István, a klub szakmai igazgatója, miután az edzőtáborban eltöltött csaknem egy hét összegzéséről faggattuk. – Örömteli, hogy az ETO felvette a kesztyűt ezekkel a csapatokkal. Véleményem szerint fiataladott, gyorsabb lett a társaság, az új játékosok jól és gyorsan beilleszkedtek."
A szakvezető elégedett a frissen igazolt labdarúgók eddigi teljesítményével.

„A bal oldalra mindenképp kellett igazolnunk, Hanák Viktor jó választás volt. Szintén jó döntésnek tűnik Hegedűs Tibor és Bank István kölcsönvétele, illetve szerződtetése, utóbbi a jövő embere lehet."
A csapat vezetése öt mérkőzést kötött le Törökországban.
„Két, a felkészülést remekül segítő, jó iramú találkozón vagyunk túl, s igaz, nem azokkal játszottunk, akikkel előzetesen megegyeztünk, de a helyi szervezők két remek csapatot találtak helyettük. Még három mérkőzés szerepel a programban, a tervek szerint román, koreai és szlovák együttesek ellen léphet pályára a csapat."

Az ETO csütörtökön játszik legközelebb. Az ellenfél várhatóan egy erős csapat, a román Petrolurg Ploiesti lesz. Szombaton a koreai Gouang, majd jövő héten az ismert horvát tréner, Marijan Vlak jelenlegi csapatával, a szlovák Zsolnával szeretne összecsapni a Rába-parti alakulat.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A téli olmpia címvédői sportáganként

A 2002-es Salt Lake City téli olimpián Németország (12 arany) Norvégia (11 arany) és az Egyesült… Tovább olvasom