Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Góllövő kerestetik

Labdarúgás - Nem sikerült a legjobban az őszi szezon az NB III Bakony-csoportjában szereplő Csorna számára. A távozó házi gólkirályt nem sikerült pótolni, emellett sérüléshullám is nehezítette a csornaiak helyzetét.
Az előkelő hatodik helyen zárta az előző bajnokságot a Csorna csapata. Ehhez képest ősszel jelentősen visszaestek a csornaiak, hiszen a tizennegyedik helyen várják a tavaszi folytatást. Varga Péter edző elsősorban a támadójátékkal lehetett elégedetlen.

„Nyáron eligazolt gólkirályunk, Hollósi Ferenc, akit nem tudtunk pótolni. Tavaly ősszel egymaga tizenhárom gólt szerzett, most az egész csapat tart tizenötnél. Az utolsó pillanatban leigazoltuk Szlovákiából Bajnok Attilát, de ő az első kilenc fordulóban nem tudott eredményes lenni, utána pedig megsérült."

A sérülésekkel az egész ősz folyamán meggyűlt Varga Péter baja, aki meghatározó játékosokat volt kénytelen nélkülözni.

„Gyakran hét-nyolc sérültünk volt egyszerre, ráadásul többnyire alapemberek hiányoztak. Horváth Imre az egész őszt kihagyta, Nyerges László pedig többször is sérülten vállalta a játékot. Így saját nevelésű játékosokkal töltöttük fel a keretet, akik bár tehetségesek, de ez a szint egyelőre még túl nagy ugrást jelentett nekik. Véghelyi Richárd kiemelkedett a fiatalok közül, ő meghatározó tagja lett a csapatnak."

A hátsó alakzat a sok hiányzó ellenére nem működött rosszul, és többek teljesítményével is elégedett volt az edző.
„Huszonöt gólt kaptunk, ami annyira nem számít soknak, hiszen ha a tabellára nézünk, látjuk, hogy ennél csak hat csapat rendelkezik jobb mutatóval. A védőmunkánk mellett ha több gólt tudunk lőni, akkor az első tízben végezhettünk volna. Lőre Pál, Jakab Ádám, Fenyő István és Nagy
Szabolcs végig jó teljesítményt nyújtott, a többiek átlagosan szerepeltek."


Nem meglepő tehát, hogy a csornaiak elsősorban támadóposzton szeretnének erősíteni a téli átigazolási időszakban.
„Úgy gondolom, a csapat gerince együtt marad. Fiatal a társaság, a húszfős keretből tizenegyen húsz éven aluliak, nekik pedig jót tesz, hogy ezen a szinten edződhetnek. Egy-két játékos érkezése várható, támadót igazolnánk, hogy a hiányzó gólokat pótolni tudjuk."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Naptáron is kedvencek a kosaras és a kézis lányok

Csapatsportok - Idén nemcsak a pályán, de akár a szobák falán is láthatók lesznek az MKB-Euroleasing… Tovább olvasom