Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Formajavulás és visszavágás

Kifejezetten jó hangulatban fogadta a Kisalföld érdeklődését a Szekszárd elleni összecsapással kapcsolatban Meszlényi Róbert, a Soproni Postás-Tabán Trafik női kosárlabdacsapatának vezetőedzője.
Fotó: Pluzsik Tamás Az edzői utasításokat a szekszárdiak elleni mérkőzésen is jó lesz betartani.
A fiatal tréner jókedve érthető, hiszen hét közben együttese helyenként kifejezetten jól játszva biztos, 18 pontos győzelmet aratott a Ronchetti-kupa negyeddöntőjében az orosz Csevakata Vologda ellen. Azt megelőzően viszont lányai némi meglepetésre kikaptak a tolnai megyeszékhelyen.
Az a meccs egy novemberről elhalasztott találkozó volt, ezért kerülhet sor nagyon hamar, másfél héttel később a bajnoki visszavágóra
– Szekszárdon csupán annyi volt a baj, hogy borzasztó rosszul dobtunk. Úgy gondolom, a védekezésünk megfelelő volt, de a támadásainknak nem volt ritmusuk. Hét közben aztán már jobban ment a játék az oroszok ellen. Összességében úgy érzem, most jó formába lendült a csapat, és nagyon bízom benne, hogy ezt tartani is tudja még egy ideig.
Meszlényi Róbert kifejtette: a Szekszárdból a múlt heti meccsen Darida Csilla játszott számára is meglepően jól, Szemerédinek is voltak felvillanásai, a jugoszláv válogatott Violeta Vukovicot pedig nagyon jó középjátékosnak tartja. A Postásban most mindenki harcra kész, egészséges.
A szakvezető úgy gondolja, a múltkori vereség ellenére is csapata erősebb, jobb, mint a Szekszárd, amely amúgy az idei szezon meglepetéscsapata és nagyon szeretné, ha a nagyobb tudás jutna érvényre a mai összecsapáson. A szakvezető reméli, hogy csapatának a Vologda ellen szerzett lendülete a jövő hét végéig mindenképpen kitart, amibe beletartozik a Szekszárd elleni mai meccs, az oroszországi visszavágó és jövő hét végén az újabb fontos bajnoki összecsapás Diósgyőrött.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Atlétáink az Államokban

Az Egyesült Államokban megkezdődött az egyetemi atlétikai élet egyik legfontosabb versenysorozata, a… Tovább olvasom