Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Férfi kézilabda - Győrben játszhatja BL-meccseit a Telekom Veszprém

Férfi kézilabda - Győrben játszhatja BL-meccseit a Telekom Veszprém
A Veszprém Arénát szétszedik, ezért a jövő szezonban költözik a csapat. Nagy valószínűséggel a BL-meccseiket Győrben játsszák.
A JYSK és a Telekom Veszprém együttműködésé bejelentő sajtótájékoztatón Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója elárulta a Sport TV-nek, hogy a tervek és az előzetes tárgyalások szerint a jövő szezonban Győrben játssza BL-meccseit a veszprémi csapat. 

A jövő szezon egy nagyon érdekes szezon lesz a Telekom Veszprém életében, mert nem lesz arénánk. A Veszprém Arénát szétszedik, úgyhogy fél vagy háromnegyed szezont mi aréna nélkül fogunk játszani, mindig valahova költözünk. A hazai bajnokságban kisebb érdeklődésre számot tartó meccseinket Veszprémben fogjuk játszani, azonban

a Bajnokok Ligáját, illetve a nagyobb érdeklődésre számot tartó meccseinket pedig valahova elköltöztetjük. Ez nagy valószínűséggel egyébként Győr lesz. Terveink és az előzetes tárgyalásaink szerint Győr lesz 

– nyilatkozta Csík Zoltán a Sport TV Mai helyzet című műsorának.

A vezérigazgató azt is elmondta, hogy szerinte a Veszprémnek és a Szegednek is megvan a reális esélye arra, hogy a Final4-ba jusson.

Videó és teljes cikk itt >>

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei foci - Visszalépett a bajnokságtól a Lövő

Visszaléptette a megyei II. osztály Soproni csoportjában szereplő Lövő felnőtt-, valamint U19-es… Tovább olvasom