Kisalföld logö

2018. 12. 10. hétfő - Judit 3°C | 7°C Még több cikk.

Ezekben a mezekben játszik az ETO

A szurkolók választották ki a csapat felszerelését.
Teljesen egyedi kezdeményezéssel álltak elő a Győri ETO irányítói, amikor nemrégiben az egyes szurkolói csoportok vezetői választhatták ki a csapat felszerelését, amelyben majd pályára lépnek a 2015/16-os idényben.

Dr. Drucskó Zoltán, a gárdát működtető Futsal Kft. ügyvezetője elmondta:

„Szeretnénk a korábbi évekhez képest szorosabb kapcsolatot kialakítani a győri szimpatizánsokkal. Ennek egyik jele, hogy meginvitáltuk a klub vezérszurkolóit, a csapat felszerelését forgalmazó cég katalógusából válasszák ki ők azokat a mezeket és nadrágokat, amelyekben szívesen látják majd a fiúkat az augusztus elején induló bajnokságban. Reméljük, hogy a döntés után közülük is sokan ilyen ETO-mezekben járnak majd a mérkőzéseinkre!"A zöld-fehér B közép egyik ismert alakja, az ultrák vezetője Kocsis Balázs, szurkolói nevén Ebola. Neki jelentős szerepe volt a kiválasztásban.

„Amikor a futsalklub megmentette a labdarúgócsapatot, akkor leültünk beszélgetni Bolla Péter polgármesteri biztossal és Drucskó Zoltánnal. Megegyeztünk, hogy mi is szeretnénk, ha szorosabb kapcsolat lenne a klub és a szurkolók között. Nekünk, ultráknak három fontos témában kellett változás. Az egyik a klub címere, hogy hagyjuk el a Tarsoly-érában használt szinte fradis címert. Ez megtörtént, bár ami helyette lett, azzal nem vagyunk elégedettek. Túlságosan bonyolult, nem tetszik a pajzs formája, az E és az O betű nem egyforma nagyságú és szerintünk felesleges bele az alapítási évszám, hiszen ez már nem azonos a múlt század elején létrehozott klubbal. Nem modern, ráadásul a bonyolultsága miatt nagyon sok pluszmunkával lehet csak drapériára vagy bárhova felfesteni. A második téma az volt, hogy a csapat mindig zöld-fehérben játsszon, ne tiszta zöldben vagy tiszta fehérben vagy narancssárgában, ahogy az utóbbi időben szinte mindig. Ezt megfogadták a vezetők, örülök, hogy részt vehettünk a döntéshozatalban. Szerintem szép felszerelésekre esett a választás és remélem, a következő években ez a mez és nadrág variáció jellemzi majd mindig az ETO együttesét. A harmadik a baráti kör újjáalakítása volt, hiszen sok olyan szurkolója van a csapatunknak, aki nem akar a keménymag tagja lenni, de szüksége lenne a szervezett klubéletre. Ebbe az irányba is megtettük a lépéseket."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopronból az MTK-ba szerződött az edző

Az ország egyik legpatinásabb egyesülete az MTK, amely az utóbbi időkben az utánpótlás-nevelés terén… Tovább olvasom