Kisalföld logö

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv 1°C | 7°C Még több cikk.

ETO Klub alakult: ´örök etósok´ jöttek össze -videó

Csütörtökön este az ETO Park VIP-termében egykori ETO-játékosok, vezetők, törzsszurkolók gyülekeztek.

A 83 éves Pális Ferenctől, az olimpiai bajnokokon (Keglovich, Palotai) és az aranycsapat tagjain (Póczik, Hannich, Hajszán, Csonka, Mile, Szijártó) át, a fiatalabbakig (Herczeg, Korsós Attila, Virág) több, mint ötvenen lehettek tanúi az ETO Klub megalakulásának.

A jelenlévőket Klement Tibor ügyvezető igazgató köszöntötte.Az ETO Klub tagjai a jövőben különböző rendezvényeken, eseményeken, mérkőzéseken fellépve kívánják öregbíteni a győri csapat hírnevét.A örörk etósok valamennyi mérkőzésre meghívást kaptak, a Ferencváros elleni bajnokira belépőt, a szezonra bérletet biztosít számukra az egyesület.A következő ülés alkalmával különböző korosztályokból egy-egy vezetőt választanak.

A jelen lévők regisztrációján túl Hegedűs László (96/529-005) továbbra is gyűjti azok adatait, akik a klub alakuló ülésén nem tudtak részt venni.

Olvasóink írták

 • 10. Hyppolit 2011. március 19. 12:03
  „gólkirály!Úgy sejtem, nekem szól a 6. sz. üzeneted.Sajnálom, hogy súlyos értelmezési problémákkal küzdesz, ugyanis ha nem tűnt volna fel, előszőr is a szöveget kritizáltam. Ahhoz nem kell premier, elég elolvasni (nekem legalábbis.)Kazinczy mondta:"szólj, s megmondom ki vagy!".Személy szerint van annyi rutinom, hogy a szövegből kiolvasom a tartalmat, és annak a megfogalmazási szintjét.Itt pedig ez elég gyászos!Ennél jobban szeretem az ETO-t még az olykori kudarcok ellenére is.(S nyugodj meg, tettem már le az "asztalra" hasonlót, ami "véletlenül" országos első lett!) Az pedig, hogy mit fog büntetni az új médiatörvény, a fent írtakkal köszönő viszonyban sincs.
  Azon mindenképpen elgondolkodnék, hogy a véleményeddel elég árván maradtál...”
 • 9. Hedon 2011. március 19. 10:23
  „Sajnos az új induló nagyon "nyálas" lett helyenként pedig a Vuk betét dalára emlékeztet.
  Tiszta "tündérlala" feelingje van az egésznek.
  Ezt nem színészekkel és műanyag szagos környezetben kell készíteni.
  A régitől fényévekre van, az egészet újra (rockosabbra) kellene hangszerelni.

  Az is igaz hogy az alábbitól viszont valamivel jobb:
  http://www.youtube.com/watch?v=B8dIq9Jmrt4”
 • 8. Primax 2011. március 19. 08:15
  „Jobb lett volna, ha az "Egy csapat van csak nyugaton..."-t kicsit felújítva, kicsit "modernizálva" választja az ETO.
  Sokkal nagyobb sikere lett volna, többen ismerik. Ismerik és szeretik.
  És : jobb is.
  Ezt az új nótát nehéz lesz letolni a közönség torkán.”
 • 7. IV.Béla 2011. március 18. 23:44
  „6. gólkirály!

  Téged a szüleid otthon gólkirálynak hívnak, vagy milyen alapon mondasz bármit is azokról, akiknek nem tetszik ez Mókus Örs-induló?

  Amúgy én is már hallottam ezt a valamit és nekem sem tetszik. És nem azért, mert tartalmilag bármi kivetnivalóm lenne ellene, hanem azért, mert eddig is volt indulónk - évek-évtizedek óta. Mi nem csettintésre fogunk valamit megszeretni, hanem amiatt, mert mögötte tartalom és érzések vannak. Ha holnap tarsoly azt mondja, hogy legyen az ETO színe piros-kék, akkor nem fogunk örömködni csak azért, mert esetleg az a mez szebb lesz, mint a mostani - persze úgysem. :) Mondjuk nem is tudom, miért magyarázom ezt olyannak, aki azóta szurkol a csapatának, amióta mások idehozták, pár éve.”
 • 6. gólkirály 2011. március 18. 22:11
  „Szerintem a sajtószabadság nem arról szól, hogy meg nem értett "zsenik", a névtelenség homályában mocskolódnak. Az új médiatörvény éppen ezeket fogja keményen büntetni, gondolom akkor majd nagy kussolás lesz...
  Én egyébként megvárom az induló holnapi premierjét, s utána alkotok véleményt. Sokaktól azt hallottam, hogy szuper lesz.”
 • 5. Hyppolit 2011. március 18. 21:00
  „Az összes tőlem független kommenttel teljesen egyetértek. Aki ezt a mázat írta, az nem ETO-drukker, megpróbált megfelelni a dal-írásnak, de úgy járt, mint az egyszeri ember, aki akkorát akart szellenteni, mint az apja, aztán berottyantott! Egy ilyen szövegben bátran kellene érinteni, hogy a csapat "szállt" már az égben, s volt már a mélyben. Bátran kellene vázolni a kudarcokat is, és az ennek ellenére szívből jövő kitartást, stb. Infantilis, tehetségtelen szánalom ez a dal!!Én akkor is ETO-s maradok, ha ne adj´ Isten, NB III-as lesz, mert szívet cserélni nem tudok akkor sem, ha ezen kívül még vannak számomra szimpatikus csapatok! sándor71-nek teljesen igaza van, a fradisták szaltókat fognak ugrálni a kacajtól!latakacs-csal is osztom a véleményemet: a Kisalföld illetékesei nem merik elvállalni a kommenteket, így pont akkor, amikor Európa harsog a sajtószabadság jogáról, -bocsánat!-de sárba tapossák azok lehetőségeit.Kinek az érdeke?”
 • 4. sándor71 2011. március 18. 17:59
  „1. Hyppolit
  Ezen az indulón a fradi tábor hülyére fogja magát röhögni!”
 • 3. latakacs 2011. március 18. 17:19
  „Hyppolitnak igaza van. Lehet, hogy a szövegen egy-két helyen változtattak, de a dallamon sem ártott volna! Rajtunk fog röhögni a vendég B közép. Emlékszem, amikor meghallgathattuk először, még a kommenteket is külön cikkbe foglalta az újság, most meg, köszönhetően HCSA ráhatásának, már kommentelni sem lehet azt. Mitől fél a Kisalföld? tessék mondani? talán attól, hogy kevesebb példányszám fog fogyni a klubház tájékán?”
 • 2. soppet 2011. március 18. 16:00
  „Nézd meg a képeket, s láthatod a volt szocik töltötték meg a sorok nagy részét - többek között K.I.(a pulpitusnál); V.A; P.D.; stb. és az MSZP jelen vezetői. Ide kell egy nosztalgia nóta, az emlékezéshez!”
 • 1. Hyppolit 2011. március 18. 15:20
  „Sajnos a Becses Szerkesztőség nem adott komment-lehetőséget az "ETO-indul-s" cikkhez, így elnézést, de itt írom le, hogy ilyen túlmázas megagagyival nem kellene lealázni a csapatot!!Életszerűtlen szövegvilág, és emlékeztet a bnéhai "Párttal a néppel egy az utunk" mozgalmi dalra. Ha belegondolok, talán szándékosan nem adnak helyt a kommenteknek, mert tippeltek a várható negatív komment-áradatra! De ez azért nem korrekt így!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénteki tipp: ETO- Fradi

Szombaton igazi presztizsmeccs lesz Győrben, a Ferencvárost fogadja az ETO Tovább olvasom