Kisalföld logö

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

ETO FC: mehetnek az argentinok és Ji-Paraná, Sztevanovic hosszabbított

Távozik a Győri ETO FC csapatából az argentin duó, Carlos Marinelli és Juan Ignacio Briones, valamint a brazil Ji-Paraná.
Az eto.hu tájékoztatása szerint az említett három futballistán kívül Djordije Csetkovic is távozhat a klubtól.

A négy átadólistára kerülő játékoson kívül van olyan, akit kölcsönbe adna a győri szakvezetés. Jarmo Ahjupera és Lasha Totadze más csapatban szerepelhet tavasszal.
Hirdetés

Alekszandar Radosavljevic munkájával ellenben elégedett a Győr, ezért végleg megszerzi a játékjogát a klub.

Eugene Fomumbod nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról január elején ül össze tárgyalni a klubvezetés a játékossal és menedzserével.

A nyáron szintén lejáró szerződésű Sasa Sztevanovic kontraktusát pedig már 2013 nyaráig meghosszabbította a klub.

Olvasóink írták

33 hozzászólás
12
 • 33. kisokoska 2010. december 21. 09:06
  „Szerintem azokat kellene elküldeni akik sorozatosan olyan labdarúgókat igazolnak akiket fél év után el kell küldeni. Ezek az emberek még mindig ott vannak és újabb igazolásokkal szedik össze kis vagyonkájukat. Évek óta másról sem szól a híradás, hogy mennyi új tehetséget igazoltak Győrben. Nem értem az ETO tulajdonosát, valóban akar e egy jó csapatot, vagy másról szól a sport az Ő szemében. Ideje lenne változtatni a vezetés színvonalán. Itt a változtatáson nem az edző személyét értem. A ma megjelent újság visszaemlékezik az elmúlt évek legnagyobb gólarányú győzelmeire. Kérem nézzék meg a góllövő személyek neveit., hol találunk benne egyetlen külföldit is. Hannich, Póczik, Hajszán, Szentes mind győri fiatal kezdő labdarúgó volt akik beépültek a csapatba. Most csak a góllövőket említettem. Ma meg nevesincs játékosokat, egészségügyileg, sem fizikálisan nem alkalmas játékosokat igazolnak le. Nincs kitűzött cél, amihez játékosokat kell igazolni. A kitűzött cél ha van is nagyon jól tudják, hogy ezzel a gárdával semmit nem lehet elérni, még a magyar bajnokságban sem.”
 • 32. napsugár. 2010. december 19. 12:01
  „29. IV.Béla!

  így van.. nem hinném, hogy Marinelli, Briones és Ji Paraná miatt lenne bármi is.. nem pont őket kellene okolni mindenért.. szerintem tisztában volt a vezetőség azzal, hogy őket fel kell építeni mielőtt 100%os teljesítményt tudnának nyújtani. akkor miért küldték el őket?! nem értem. igaz Briones nem sokat volt a pályán..de Marinelli és Ji Paraná amikor játszott, akkor szerintem egész jó teljesítményt nyújtottak.
  DE szerintem nem kellene elfelejtkeznünk Bouguerráról sem, aki hatalmasat alakított, akárcsak Ceolin, aki szerintem sokat tett ezért a csapatért.. Trajkovic is elég kiemelkedő volt szerintem.
  igen..Copa nem volt túl meggyőző.. nem is értem, hogy ha pldául Ji Paranának távoznia kellett, akkor ő miért marahatott itt ?! szerintetek?!!”
 • 31. drKotász 2010. december 19. 00:19
  „27. hozzászólás Dr.Corolla
  Az írásodból látszik hogy rég nem jársz meccsre.”
 • 30. IV.Béla 2010. december 18. 20:31
  „24. hozzászólás napsugár. !

  Oké, világos a dolog, sokban akkor nem is tér el a véleményünk. :) A gond az, hogy ez a elküldött négy ember lett felelőssé téve az őszi kudarcért, holott összesen nem játszottak 180 percet. Igaz, ezalatt az idő alatt többet csináltak, mint a kerek többi része az egész szezonban, de hát az kit érdekel.
  Viszont azt nem értem egyáltalán, hogy miért véded ezt a hulladék Copát. Három (!!!) éve van itt, ezalatt egy jó meccse nem volt, csak azért nem hagytuk ott Gabonban, mert a szerencsétlen még az oroszlán elől nem tudna elfutni. Most, az utolsó két meccsen mutatott tényleg szép dolgokat, de hasznosakat még itt sem tudott. Na és milyen csapat az olyan, ahol egy Copa jó? Hadd ne mondjam..”
 • 29. napsugár. 2010. december 18. 18:56
  „köszönöm az ajánlatot. majd szerzek magamnak beutalót :-))
  amúgy az utóbbi 15 évben minden meccsen kint voltam, és nem csak akkor amikor híres csapatok jöttek és nem csak akkor szurkoltam amikor 3-0 ra vezetett csapatunk. mint a drága divatdrukkereink...”
 • 28. Dr.Corolla 2010. december 18. 14:32
  „Teljesen mindegy mert FOCI az nincs.Nem látni egy cselt egy váratlan megoldást.És az a helyzet hogy nem is lesz.Nem csak 5 embert kéne elküldeni hanem az egész csapatot edzővel együtt.Ceolin a legjobb ember?!Ez a legnagyobb gond sajnos.Jó 10 éve a tartalék csapatba nem fért volna be,nemhogy az első kezdőjébe!!És mindig van lejebb...Ja!Megye 1-ben élvezhetőbb meccsek vannak,és most mindent a saját szintjéhez mérek.Oda adnának akárcsak 10 milliókat csapatoknak vgy hívnák őket ETOnak,tele lenne a stadion.A tudást nem lehet megvásárolni!!!”
 • 27. drKotász 2010. december 18. 12:37
  „24. hozzászólás napsugár
  Lakcím Győr II-es elme.”
 • 26. Igazamvan 2010. december 18. 10:10
  „Sötét vagy te öreg nem napsugár!!!!
  Gondolom meccsre anyukád nem enged el mert különben másnap nem bír felkelteni az ovihoz.”
 • 25. napsugár. 2010. december 18. 09:53
  „kedves IV.Béla!
  nem, az 50 éves kopasz vadállatok alatt nem tarsolyt és nem is a játékosokat értem, hanem azokat akik oltjáka játékosokat de csaka gép előtt. mert tehetségük 0 ! érted már?
  és szerintem az elküldött játékosook egész jók voltak.. és nem tehetnek semmiről. vagy szerinted igen?! várom válaszod ;))”
 • 24. drKotász 2010. december 17. 23:35
  „Nem a játékosokkal kellene kezdeni , klement , pintér ez lenne a minimum sorrend.
  Amíg klement maffia itt van jöhet ide bárki, foci nem lesz.”
 • 23. IV.Béla 2010. december 17. 23:29
  „19. hozzászólás napsugár. !

  Összességében. :) Most jól értem, hogy te véded tarsolyék döntését? Hogy azokra kenik a sikertelenséget, akik összesen játszottak két meccset? Vagy az ötvenéves kopasz emberek alatt magát tarsolyt érted? Esküszöm, nem tudom, hogy te most ironizálsz vagy komolyan gondolod, amit írsz. :)”
 • 22. ACSA 2010. december 17. 21:36
  „Ceolin a legjobb "győri" játékos!
  11 és 18-as hozzászóláshoz csatlakozom!”
 • 21. drKotász 2010. december 17. 21:35
  „16. hozzászólás skandi
  Igen ezt sokan tudják Győrben is, csak az nem tudja, vagy nem akarja tudni, vagy ami rosszabb, nem is érdekli.
  (TCS)”
 • 20. napsugár. 2010. december 17. 21:32
  „drága IV.Béla,
  melyik része nem érthető számodra?”
 • 19. drKotász 2010. december 17. 21:31
  „11. hozzászólás Hedon
  Szintén.”
 • 18. IV.Béla 2010. december 17. 21:25
  „9. hozzászólás napsugár. !

  Ebben a hozzászólásban mit akartál mondani?”
 • 17. skandi 2010. december 17. 19:31
  „A klement sopronban is ezt csinálta. Tízmilliókat kaszált a menedzserekkel együttműködve, átverve az elnököt, tulajdonost az egyeneset rúgni nem tudó játékosokkal. Sajnálom a Győrt, évek óta az ő és a klán működése a legfőbb gátja a szerethető focinak. Utálja a szurkolókat és gyűlöl mindenkit, akivel nem lehet bizniszelni. Nem csoda, hogy nem kíváncsi senki erre a fertőre. Szebb győri jövőt!”
 • 16. skandi 2010. december 17. 19:31
  „A klement sopronban is ezt csinálta. Tízmilliókat kaszált a menedzserekkel együttműködve, átverve az elnököt, tulajdonost az egyeneset rúgni nem tudó játékosokkal. Sajnálom a Győrt, évek óta az ő és a klán működése a legfőbb gátja a szerethető focinak. Utálja a szurkolókat és gyűlöl mindenkit, akivel nem lehet bizniszelni. Nem csoda, hogy nem kíváncsi senki erre a fertőre. Szebb győri jövőt!”
 • 15. latakacs 2010. december 17. 19:16
  „Lehet, hogy azért tették lapátra őket, mert keveset játszottak. Miért játszottak keveset? Mert rájöttek, semmit sem érnek. A csökkentett létszámot megint át kell nézni, aztán a további is mehet!”
 • 14. napsugár. 2010. december 17. 19:06
  „ez engem is érdekelne.
  mi volt ez a ´balhé´ ?:O”
33 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európa Liga - Megpróbáltak megvesztegetni két debreceni labdarúgót

Két debreceni labdarúgót, Dajan Simacot és Mirsad Mijadinoskit megkeresték szerda este, hogy… Tovább olvasom