Kisalföld logö

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

ETO FC: jótékonysági meccs, és még 1 millió az iszapkatasztrófa károsultjainak

A Győri ETO FC jótékonysági mérkőzést játszik az FC Ajkával a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére. Hétfőn a győriek vezetőedzője, Pintér Attila bejelentett, egy további egymillió forintos felajánlást.
„Labdarúgóink a televízióból és a sajtóból értesültek a vörösiszap károsultjainak esetéről. Mélyen megrendített mindenkit a múlt heti tragédia – kezdte a Győri ETO FC hivatalos honlapján megjelent nyilatkozatát a csapat vezetőedzője, Pintér Attila.

„Még ma is gyakran beszédtéma az öltözőben, hogy miként tudnánk segíteni a rászorulókon. Javasoltam a játékosoknak, hogy a jótékonysági mérkőzésen, és a Quaestor Zrt felajánlásán túlmenően további adománnyal segítsük azokat az embereket, akik még csak keresik addigi életük folytatásának lehetőségét. A játékosok azonnal vevők voltak a felvetésre. A szándék gyorsan terjedt a klubban, így a kezdeményezéshez felnőtt csapatunk edzői és a klubvezetés is azonnal csatlakozott. Az összegyűlt egymillió forintot a holnapi napon átadjuk a bajba jutottak képviselőinek" – számolt be a felajánlásról Pintér Attila.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Születésnapi emlékidézés: Pölöskei 50

Talán már csak kevesen tudják, hogy a 15-szörös magyar válogatott labdarúgót, Pölöskei Gábort szinte… Tovább olvasom