Kisalföld logö

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -6°C | 1°C Még több cikk.

ETO-Honvéd 4-1 (2-1)

Labdarúgás - Ami nem jött össze a legutóbbi hazai meccsen Bajzát Péternek, most sikerült. A csatár a REAC ellen is három gólt szerzett, most azonban a klasszikus mesterhármas is sikerült. Mindezt a Honvéd szenvedte el. Az ETO Bajzát triplájával és Koltai találatával nyert 4-1-re.

92. perc: A játékvezető lefújta a találkozót. A Győr megérdemelten nyert ilyen arányban is a Honvéd ellen.

81. perc: Bajzát mesterhármasa! Koltai beívelésére megint Bajzát érkezett. Most a fejest választotta, és nagyon jól tette. 4-1

77. perc: Újabb ETO-gól! Pintér szögletét Kovács I. Z. csúsztatta fejjel Bajzáthoz, aki megszerezte ezen a meccsen második találatát. 3-1.

75. perc: Gyors ETO-támadás futott végiga bal oldalon. Koltai ívelésére Bajzát érkezett, lövését bravúrral ütötte fölé Tóth.

69. perc: Takácsnak van önbizalma. Szép cselek után jó húsz méterről vállalkozott lövésre. Stevanovic nyugodtan végignézhette, nem volt kapura veszélyes próbálkozás.

63. perc: Kovács I. Z. készítette le lövésre a labdát Kovács II. Zoltánnak. A védő 20-ról zúzta rá. Nem sokkal ment kapu fölé.

57. perc: A találkozó első cseréje: Genito helyett Stojakovic a pályán. Tokody kapott közben sárgát.

55. perc: Maróti hibázott óriási ziccert. Egy szöglet után Stevanovic a labda alá futott. A Honvéd játékosa nem tudott az üres kapuba fejelni.

48. perc: Bajzát- Kovács I. Z. -Koltai passzolgatás után Koltai lőtte el a labdát 18-ról. Kevéssel ment fölé.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. A szünetben egyik edző sem cserélt.

45. perc: Vége az első félidőnek. Egy gólos hátrányból fordított az ETO.

Fotó: Bretleff András

43. perc: Kovács II. Z. kapott sárgát Herczegfalvi buktatásáért. Herczegfalvi meg szövegért. A jobb oldalról beívelt szabadrúgásra megint Smiljanic érkezett. At ETO-pedig csak a szerencs mentette meg a góltól.

38. perc: Koltai kapta a meccs első sárga lapját. Erősen tizenegyes-gyanús eset volt. A bíró szerint csak Koltai játszotta el...

34. perc: Vezet az ETO! A kispesti védők szerettek volna felszabadítani, de balszerencséjükre az leshatáron ragadt Bajzáthoz pattant a labda,- Ivancsics Pintért találta fejbe...- aki élt az ajándék lehetőséggel, és Tóth mellett a hálóba gurított. 2-1.

32. perc: Abass került kétszer is helyzetbe. A második volt veszélyesebb. Szép cselekkel vezett be a labdát a tizenhatoson belülre. A lövésbe Kovács II. Z. vetődött bele.

27. perc: Jobb oldalon jött az újabb ETO-akció. A beívelt labda Bajzát mögé érkezett. A csatár elvetődve megpróbálta így is kapura küldeni. A mozdulat látványos volt, de a labda messze elkerülte a kaput. 

26. perc: Kezezésért kapott szabadrúgást az ETO a Honvéd kapujától 20 méterre. A legurított labdaát Pintér lőtte a sorfalba. Kovács II. ismétlése még rosszabbra sikerült.

20. perc: Mezőnyjáték, nagyobb helyzetek nélkül, ez jellemzi az elmúlt perceket. A találkozót 3500 látja a helyszínen. Eddig a kispesti drukkerek a hangosabbak. Az unalmasabb percekben is énekelnek, bíztatják a piros-feketéket.

10. perc: Egyenlít a Győr! Kovács buktatásáért járt a szabadrúgás. Koltai végezte el a bal oldalról 20 méterről. A beívelésbe senki senki se ért bele, ez megzavarta a kapust, a labda pedig a hálóban kötött ki. 1-1.

7. perc: Vezet a Honvéd! Ivanicsics ívelt be jobb oldalról egy szabadrúgást a kapu előterébe. Smiljanic lendületből érkezett, és a védőket megelőzve fejelt a kapuba. 0-1.

5. perc: A Honvéd az elmúlt percekben a saját kapuja előtt tartotta az ETO-t. Ziccerig ugyan nem jutott a kispesti csapat, de jó lesz odafigyelni Herczegfalvi és Abass játékára. 

1. perc: A találkozó elkezdődött. Az ETO a Stevanovic- Tokody, Kovács II. Z., Supic, Pintér- Nikolov, Józsi, Jakl,Koltai - Bajzát, Kovács I. Z. összeállításban állt fel. A Honvédban Tóth- Takács Á., Smiljanic, Benjamin, Vincze- Eugenio, Maróti, Diego, Ivancsics- Abass, Herczegfalvi a pályán. 

Előzmények:

Szebb eredményre és jobb játékra is számítottak Győrött, mint amit az ETO produkált a Stuttgart elleni UEFA-kupa-mérkőzés visszavágóján. Az erőviszonyokkal ugyan nagyjából mindenki tisztában volt, ám az első mérkőzés eredménye – a tisztes vereség, az idegenben lőtt gól – több biztatást adott, mint amit a papírforma takart.

„Sajnáljuk, hogy nem tudtuk megszorítani a Stuttgartot, nem sikerült megmutatni a képességeinket, mi is többet vártunk magunktól – kezdi Egervári Sándor, az ETO vezetőedzője. – Igyekszünk hasznosítani a mérkőzés tapasztalatait, bár vannak olyan dolgok, amelyeken nem nagyon tudunk változtatni. A találkozó előtt megbeszéltük, az oldalvonalak mellett ne kövessünk el felesleges szabálytalanságokat, mert a beíveléseik rendkívül veszélyesek. Egy ilyenből kaptuk az első gólt. Név szerint is meg tudnám mondani, hogy ki maradt le a gólt fejelő Lanigról, de nem akarom nevesíteni a közvélemény előtt. Tisztáztuk azt is, hogy Hitzlsperger Európa egyik legjobb átlövője, blokkoljuk le, ezt sem tettük meg. A kétgólos stuttgarti vezetésnél már minden esélyünk elszállt, ezért a szünetben azt kértem, hogy a második félidőben szerezzünk egy gólt. Kitámadtunk, ezzel több területhez jutott a gyors ellenfél és ezt ki is használta."

Bajzát Pétertől (19) a bajnoki gólgyártás folytatását várják a Bp. Honvéd ellen is a győri szurkolók.
Bajzát Pétertől (19) a bajnoki gólgyártás folytatását várják a Bp. Honvéd ellen is a győri szurkolók.

 

Futballberkekben és a különböző internetes fórumokon elég nagy vihart kavart Bajzát Péter két jelenete. Az egyikért – a gólja után gúnyosan megtapsolta a hibázó Lehmannt – sárga lapot kapott a játékvezetőtől, Boulahrouz lekönyöklését azonban szerencsére nem vette észre a norvég Bernsten.

„Felhívtam a játékosok figyelmét, nem szabad teret engedni az indulatoknak. Bajzát Petit a négy-egyes vereség okozta elkeseredettség késztette a sportszerűtlenségre. Az egyéni elbeszélgetés során tisztáztuk vele a történteket és az esetet ezzel a magunk részéről lezártnak tekintjük" – fejtegette Egervári Sándor.

Vasárnap a Budapest Honvéd lesz a következő bajnoki ellenfél az ETO Parkban.

„Előre kell tekintenünk és az erőinket erre a mérkőzésre koncentrálnunk. Nem lesz könnyű, mert rengeteg a sérültünk, tulajdonképpen csak szombaton délután derül ki, hogy kikre számíthatok. Most úgy tűnik, a meglévő sérültekhez csatlakozott Bank és Böőr is."

A győriek vezetőedzője elmondta: új igazolás nem várható, hiszen augusztus végével lezárul az európai piac. A meghatározó igazolások elmaradtak, de szeptembertől – a sérültek gyógyulásával – egy teljesebb keret folytatja a bajnokságot.

Olvasóink írták

 • 18. ******** 2008. augusztus 31. 23:50
  „jajj de humoros vki:)”
 • 17. Korrekt 2008. augusztus 31. 22:01
  „....csak csendbe legyetek. mert vissza jönek a németek az ificsapatukkal:)”
 • 16. k.katalin 2008. augusztus 31. 21:25
  „Ifju Kovács István most gyere elő!
  A Bajzát 3 gólt rúgott!
  Ne bújj el a papa háta mügé!”
 • 15. mirőlszól 2008. augusztus 31. 21:17
  „Egy nagy 0 az egész ETO + az egész magyar labdarúgásnak nevezett "bagázs" Szerintem vmelyik soproni térről, sport- v. tornacsarnokból is lehetne összeszedni 1 ilyen bandát (1-1 alkalomra...)”
 • 14. NEM KELL AZ ÜRES DUMA! 2008. augusztus 31. 20:30
  „AKI SZERETI A GYŐRI CSAPATOT AZ ÖRÜLJÖN!AKI MEG NEM AZ IROGASSON AMIT AKAR IDEGESSÉGÉBEN!HAJRÁ ETO!IROGATTOK SOPRONI FOCIRÓL,HOGY ÉL!!?DE HOL?ÉLEK ÉN IS ,NA ÉS ÉL A MILLIÁRDOS IS!VAN KÜLÖMBSÉG UGYE?”
 • 13. Nyilasi 2008. augusztus 31. 20:29
  „Szurkolótábora a fradinak van!Meg talán diósgyőrnek!A többi...”
 • 12. ETO Cica 2008. augusztus 31. 19:14
  „ENNYI!!!!! 4-1:))):PMondhattok soproniak amit csak akartok!!!lehet h csüt kikaptunk...de én ugy érzem h ezzel a meccsel szépitettek...de igyis ugyis elbujhattok mögöttünk!!!HAJRÁ ETO!!!”
 • 11. Prestige 2008. augusztus 31. 19:12
  „Javítás : hozzászólás.
  Sorry....bárcsak ez lenne a legnagyobb gondunk !”
 • 10. Prestige 2008. augusztus 31. 19:08
  „Csodálkozva olvasgatom ezeket a hozászólásokat. Olyanról - a magyar fociról - vitatkozgatunk, ami gyakorlatilag nem is létezik...”
 • 9. ******** 2008. augusztus 31. 18:12
  „könyörgöm emberek...miért kell civakodni? attol h vki nem szereti az ETO-t még nem kell szidni!!! attol h itt égetitek magatokat azzal h egymást szidjátok még egyikötök se lesz nagyfiú és egyik csapat sem lesz se jobb se rosszabb!!
  Amugy meg HAJRÁ ETO!!”
 • 8. laposi 2008. augusztus 31. 17:41
  „6.

  A Sopron 2005-ben kupagyőztes volt, így indulhatott az UEFA kupában. Ti mikor nyertetek utóljáta labdarúgásban valamit?”
 • 7. Hajrá Sopron! 2008. augusztus 31. 15:13
  „Csatlakozok hozzád pist60!
  Szerintetek ha megépül az ETO Park mikor lesz benne telt ház? SOHA!
  A foci még él SOPRON-ban. Igaz h nem első osztályú de lesz az is!
  HAJRÁ SOPRON! HAJRÁ VASÚT!”
 • 6. ETO (UCSK) 2008. augusztus 31. 13:12
  „Mi van **** pisti50? még h úgy elp*csáz a kispest mint a VFB? haggyad már mér ti hol vagytok? legalább mi uefásak voltnk ti? pff.. sose lesztek nem is votlatok ez sopron (meghal a foci)”
 • 5. pist60 2008. augusztus 31. 07:30
  „LATAKACS??

  Miröl beszélsz Csapat???????
  Szurkolótábor??
  Hol? győrbe? CSak akkor mikor megy.
  Két vereség és megint csak max 500 néző.
  Mutidat rugdald. Kö..ög!!!”
 • 4. latakacs 2008. augusztus 31. 00:31
  „PistiIQ50!
  Én meg majd addig rugdallak, amíg mozogsz!
  Miért fáj neked, ha egy városnak van csapata és még szurkolótábora is?”
 • 3. anonim 2008. augusztus 30. 18:43
  „Hajrá ETO!!!!”
 • 2. pisti50 2008. augusztus 30. 17:58
  „Hajrá Honvéd!!

  Szurkolok nektek innen Sopronbol!!

  Ruházzátok meg a győrt ugy mint csütörtökön.
  Remélam annyit rugtok nekik!!
  Hajrá Sopron!!!”
 • 1. Eto fan 2008. augusztus 30. 15:44
  „Hajrá eto győzni fognak a fiúk!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tornagyőzelem jobb gólaránnyal

Kézilabda - Az Audi-ETO jobb gólarányának köszönhetően megnyerte a Győrött rendezett Szabella-kupa… Tovább olvasom