Kisalföld logö

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Elkezdte a felkészülést az Audi ETO: Gros és Lunde is a csapatban - videó

Megkezdte a felkészülést a következő szzezonra a Bajnokok Ligája-elődöntős Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata, amely a következő idényre a BL-trófea megszerzését tűzte ki célul.
A zöld-fehérek szerdai évadnyitó sajtótájékoztatóján bemutatkozott a két új szerzemény is, az olimpiai bajnok norvég kapus, Katrine Lunde-Haraldsen és a szlovén balátlövő, Ana Gros.

"Immár négy éve bent vagyunk a BL legjobb négy csapata között, a bajnokságot és a Magyar Kupát is megnyertük - értékelt Vanyus Attila klubelnök. - Ennek ellenére az előrelépésben gondolkodunk, idén szeretnénk megnyerni a Bajnokok Ligáját. Ezért is igazoltunk két klasszis játékost, emellett a világ egyik legjobb utánpótlásával rendelkezünk, amelyre idén is támaszkodhatunk."

Konkoly Csaba vezetőedző, aki újabb két évvel hosszabbította meg lejáró szerződését, valamint Görbicz Anita is hasonló sikerekben bízik:A sajtótájékoztatón a főszponzor Audi Hungária képviselője, Johannes Roscheck kijelentette, hogy továbbra is hosszú távon támogatják a világ egyik legjobb csapatát, és személyautókat is biztosítanak a klub játékosai, illetve vezetői részére. Katrine Lunde és Ana Gros is átvehette Audi gépkocsiját.

Olvasóink írták

 • 7. f.r.22 2010. július 16. 19:24
  „hát vajon ki lesz a kapus???
  megint lesz majd " akkor cserélj le b*meg"?!?
  vagy icipicit visszaveszünk:-)
  egyébként állt még ott másik auto, s 3 perc mulva odasétált 1 srác. ő sem volt sérült.
  de lehet h mégis???
  függetlenül ki az s mi baja, ha szabályt szeg- bünti...”
 • 6. greenie 2010. július 16. 18:06
  „Csak a tényeket szeretném egy kicsit ismertetni.

  1. Nem a Hornyákra akadtam ki, hanem általában a ilyen emberekre.
  2. Elhisem, hogy szülei révén kapott kártyát, de a jogszabályok szerint ez csak akkor érvényes, ha az arra jogosult személyt szálíltja. Hát se az Ágika, sem a pasija nem nézett ki olyan idősnek, hogy saját szülei egyike legyen.
  3. Elég jól láttam őket, és már nem volt rajta gipsz. De gondolom a gipsz sem jogosítja fel a mogássérült igazolvány használatára. Max ha annyira sürgös neki bemenni, akkor a pasija egy pillanatra megáll a bejárat előtt, ő kiszáll és leparkolják az autót messzebb.

  Alapvetően nem az Ágikával van gondom, elhiszem, hogy valahol diplomát kapott. Mivel ezért mondta le a válogatottságot is emlékeim szerint. Egy élsportoló, főleg aki diplomával is rendeolkezik, az legyen annál okosabb és mutasson példát az "egyszerű" embereknek, hogy jogosulatlanul ne foglalják el a parkolóhelyeket azoktól, akik valóban rászorultak. Ez a véleményem és ha úgy alakul, akkor személyesen is megondom a kislánynak.

  És "by the way" nem hiszem, hogy a főszponzor, aki az autókat biztosítja az úrhölgyek számára jó szemmel nézi, hogy ilyen helyzetbe hozza a márkát, ez elég image romboló. Remélem ezt a négykarikás cég PR-osai is olvassák!

  Mindenkinek jó hétvégét!”
 • 5. IV.Béla 2010. július 16. 13:26
  „nasitól ismét a mellébeszélés, ez olyan zseniális. :) Gondolom "az okosabb sportoló nők között" Áginak nem eszébe, hogy a barátja kitegye a bejáratnál és leparkoljon az autóval máshova, ahol szabályos, és nem ténylegesen rokkant emberek elől vette volna el a helyet. Hajjaj, ha ő az okos, akkor milyen a többi?? Dehát ő sztár, megteheti. Aki pedig megszólja, az:
  - irigy,
  - sikertelen az életben,
  - elcsodálkozik, mert még nem látott mongol embert,
  - nem lesz diplomája,
  - hazaáruló.

  Utóbbit nem tudom, hogy miért kellett az előbb kimoderálni, semmi bántó nincs benne. Hiszen én is az vagyok. :)”
 • 4. Spitfire 2010. július 16. 10:57
  „Lunde-t sunáznám ;)”
 • 3. nasi12 2010. július 16. 00:18
  „Tisztelt rozsdaváros, vagy inkább népliget?
  A gipszet nem vetted észre rajta?
  Sajnos sérült!
  Az okosabb sportoló nők között, a nyíregyházi Főiskolás Világbajnokságon ontotta a gólokat, és segítségével meg is nyerték azt!
  Értem én, hogy elméláztál, egy friss világbajnok láttán.
  Remélem azért illendőségből, köszöntél neki?
  Ahhoz úgy tudom, nem kell diploma?
  :D”
 • 2. IV.Béla 2010. július 15. 22:56
  „Na, most jól megkapod majd a Hornyák-fanoktól, hogy
  - irigy vagy rá,
  - a szülei miatt jogosult ilyen helyen parkolni, te is ezt szeretnéd???
  - Soha nem érsz el annyi sikert, mint ő, emiatt a nevét a szádra nem veheted,
  - sajnálod tőled az autót, mert neked Wartburgod van,
  - sajnálod tőle a pasiját (aki még mindig a Supics?).
  <moderálva>
  Gyorsan válassz egyet, mert jönnek a Hornyák.fanok, aztán kapod a nyakadba tőlük az ívet. Én lefoglalom magamnak az utolsót, az a legszebb. :)”
 • 1. greenie 2010. július 15. 21:21
  „Nem tudja valaki, hogy a Hornyák komoly sérülést szenvedett a nyári pihenő idénnyben? Ugyanis ma délütán láttam, ahogy a T betüs hiperszuper parkolójában a szponzortól kapott autójából szállt ki a pasijával, és képzeljétek szegény kénytelen volt használni a mozgássérült parkolóhelyet az áruház bejáratánál. Nagyon meg is sajnáltam szegénykét. Vagy tallán csak a fejében van valami baj a kislánnyal? Ez aztán a sportolói példamutatás. Én személy szerint úgy gondolkodok, hogy isten őrizz attól, hogy egyszer az életben rászorúljak arra, hogy ezeket a parkolókat kelljen igénybe vennem. Na de szegény annyira nem tud menni, rossz fizikai állapotban van, hogy 15 méterrel többet már nem tudott volna menni. Tényleg megértem, hogy rászorul. GOndolom ez a maatartás összhangban van a névadó szponzor filozófiájával is, amit hansúlyoztak a legfrissebb autók átadásán pl Haraldsennek.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Futsal: több klub nevezett

Az UEFA székhelyén, Nyonban tartották a Bajnokok Ligájának megfelelő Futsal Cup sorsolását. Az… Tovább olvasom