Kisalföld logö

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek -1°C | 12°C Még több cikk.

Elkelt az újabb DVD-író

Megtartottuk a Tippmester januári tárgynyeremény-sorsolását. Egy dunaszegi hölgy nyerte az értékes DVD-írót.

Az összes eddig beküldött szelvény részt vett azon a soroláson, amelyen január havi tárgynyereményeink találtak gazdára. Februártól egyébként már csak azok közül sorsolunk, akik minden héten küldenek be tippszelvényt, így nagyobb eséllyel pályázhatnak állandó játékosaink.
A havi főnyereményt egy 21 éves hölgy, Fodor Nóra nyerte. Dunaszegi olvasónk örömmel jött be a szerkesztőségbe, hogy átvegye az 50 ezer forint értékű DVD-írót.

„A kezdetek óta játszom a Tippmesterrel, minden héten küldök be szelvényt. Sőt, kölcsön kell kérnünk egy másik Kisalföldet, mert a heti két szelvény nem elég, mivel a barátom és az öccse is állandó játékos" – árulta el nyertesünk, aki bevallotta, nem gondolta volna, hogy épp a tárgynyeremény-soroláson lesz ekkora szerencséje.
„A kétszemélyes külföldi utazásra fáj a fogam, remélem,
júniusig még összegyűjthetek annyi pontot, hogy arra is legyen esélyem. Most kilencesem lett, de volt, hogy már tíz mérkőzés végkimenetelét is eltaláltam."

Ami valószínű, nem véletlen, hiszen olvasónk hölgy létére nagy futballdrukker. Pénztárcáján is az angol válogatott címere díszeleg.
„Szeretem a  focit, különösen az angol labdarúgást kedvelem. A klubcsapatok közül pedig a Manchester United a kedvencem. A tippeket mindig külön, a barátomtól függetlenül teszem. Nagyon tetszik a játék, ötletesnek találom a Tippmestert, kár, hogy nem kezdődött el már korábban."

A fődíj mellett tárgynyeremény-sorsolásunkon a győri Préger Gyula minihifitornyot, a soproni Takácsné H. Mariann MP3-as lejátszót nyert.
A Tippmester aktuális fordulójában egyébként hárman értek el tizenhármas találatot. A számítógépes sorsolás szerint Tompos Andrea (Magyarkeresztúr) lett a heti nyertesünk, míg a mosonszentmiklósi Czére Krisztián, valamint a győri Gácsig Zoltán  a második és harmadik helyen végzett. Nyereményeiket Győrött, az Újlak utcai szerkesztőségünkben vehetik át.

Összetettben négyes holtverseny alakult ki az élen. Fej fej mellett tart tehát a  versenyfutás a külföldi utazásért.

A játék 21. hetének helyes tippsora a következő:  2, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 2, 2, X, 1, X + 1.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Portugáliában tesztelik

Birtalan Botond után újabb soproni fiatal előtt nyílik óriási lehetőség arra, hogy külföldön… Tovább olvasom