Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -6°C | 2°C Még több cikk.

Egyre rosszabb helyzetben az Etik-ETO: két kulcsember már távozott

Egyre rosszabb a helyzet az Etik-ETO NB I/B-s férficsapatánál. Kányai és Szabó A. távozott, az adósságállomány viszont nem csökkent, így akár újabb játékosok is eligazolhatnak. A csapat most második, célja a tisztes helytállás.
Sanyarú helyzetben várja az NB I/B hétvégén kezdődő tavaszi rajtját az Etik-ETO férficsapata. A klub gyakorlatilag ki sem látszik az adósságból, ezért két kulcsemberét télen elveszítette. Még további távozók is lehetnek, ám a felkészülést így is megsínylették a zaklatott állapotok miatt.

„Sajnos amitől tartottam, bekövetkezett, Kányai Róbertet nem bírtuk rábeszélni a folytatásra, inkább az NB II-t és a Széchenyi ESE csapatát választotta. Az ő kiesése önmagában komoly érvágás volt, amit tetézett, hogy Szabó András Százhalombattára igazolt. Úgy volt, hogy Bella Viktor és Báthori Gábor is elhagy bennünket, de ők talán végigjátsszák a tavaszt. Előbbi biztosan, ő már ezt megerősítette, utóbbi játékos esetén viszont még vannak kérdőjelek, csak a keddi edzésen derül ki a szándéka. Akármi is lesz, akik maradnak, mindenképpen tiszteletet érdemelnek azért, hogy kitartanak. Bár egyelőre nem is tudni, meddig tart az ő türelmük" – mondta Deáki István vezetőedző, aki szerint a felkészülésre is rányomta bélyegét a létbizonytalanság.

Báthori Gábor (zöldben) is közel áll ahhoz, hogy elhagyja az ETO-t.
Báthori Gábor (zöldben) is közel áll ahhoz, hogy elhagyja az ETO-t.


„Nem mondhatnám, hogy el tudtuk végezni, amit szerettünk volna, hiszen kevesen voltunk, s nem csak a távozók miatt. A vizsgaidőszak miatt is voltak hiányzók, s akadt olyan, aki részben a tartozások miatt nem tudott heti öt, csak kevesebb edzést vállalni. Ráadásul Hajdú Tamás megsérült, jó három hét múlva számíthatok rá tújra" – folytatta a vezetőedző, aki a célokat is átfogalmazta.

„Mindig is mondtam, hogy a bajnoki cím, a feljutás kiharcolása illúzió a számunkra. Erőn felül teljesítettünk az ősszel, pedig már akkor is voltak gondjaink. A megszerzett pontok viszont elegendők lehetnek ahhoz, hogy tisztes helyen zárjuk a bajnokságot. Természetesen mindent megpróbálunk annak érdekében, hogy tovább gyarapítsuk pontjaink számát, de borzasztóan nehéz dolgunk lesz. Az első öt forduló meghatározó, mert az osztály legjobbjaival játszunk. Itt mérhetjük le igazán, mennyire viselték meg a társaságot a téli szünetben történtek" – mondta végezetül a vezetőedző.

Olvasóink írták

 • 7. balintos66 2011. február 10. 08:16
  „Győr hibája!!!!!”
 • 6. Cancer 2011. február 09. 23:43
  „szijjarto valoban szegyellheti a pofajat, egy kis senki, de az, hogy a fiu csapat idaig jutott, nagyon sok ember hibaja
  szegyen-gyalazat”
 • 5. apex 2011. február 08. 20:39
  „ebben a városban a sportba is belerondított a politika. Ha csak a felét szánnák az illetékes elvtársak a kézilabda csapatra abból a pénzből amit a Dunakapu tér átbarmolásával kapcsolatban terveznek lenyúlni, már nem lenne gond.”
 • 4. maraton 2011. február 08. 18:39
  „Szijjáró verte az utolsó szöget a férfi kézilabda koporsójába, hogy enné el a fene a városból a szatyorcsapatával együtt...”
 • 3. BudaiKr 2011. február 08. 17:53
  „sajnálom, hogy ezt a szuper sportágat így hagyják tönkremenni egy olyan városban, ahol hatalmas múltja van. elnökasszony is takarodjon!!”
 • 2. nyá 2011. február 08. 15:21
  „Talán inkább ide kellene egy kis pénzt juttatni nem a senkit sem érdeklő női kosárlabdára szájjártató Petike!”
 • 1. Batistuta 2011. február 08. 14:01
  „Szégyen és gyalázat:-(((”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán Adrienn újabb két évre aláírt az Audi ETO-hoz

Két évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését az Audi-ETO csapatával Orbán Adrienn.
Tovább olvasom