Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

Döntetlent ért a mezőnyfölény: Győri ETO FC-MTK 1-1

Nem tudott mit kezdeni második félidei fölényével az ETO az MTK ellen. A labdarúgó Soproni Liga 4. fordulójában a zöld-fehérek 1-1-es döntetlent játszottak Garami József csapatával.

 
GYŐRI ETO FC - MTK 1-1 (0-1)
Soproni Liga, 4. forduló
Győr, ETO Park, 4000 néző
V: Takács J.

Győri ETO FC: Sztevanovic - Babic, Sztanisic, Eugene, Völgyi - Cetkovic (Ceolin 37.p.), Ganugrava, Pilibaitis (Tokody 70.p.), Trajkovic - Sharashenidze (Ji-Parana 71.p.), Bougerra
Vezetőedző: Pintér Attila

MTK: Szatmári Z. - Vukadinovic, Sütő, Pintér Á., Vadnai - Kanta J. Szekeres, Pátkai (Ladányi 52.p.), Szabó Á. (Könyves 62.p.), Pál A. - Tischler (Nikházi 86.p.)
Vezetőedző: Garami József

Gólszerzők: Trajkovic (48.p.) ill. Kanta J. (29.p.)

Garami József: – Az első félidőben elégedett voltam a játékkal, a  második félidőben már beszorított minket az ETO. Fiatal csapatom nagyszerűen küzdött, ha kis szerencsével is, de megszereztük az egyik  pontot, amire úgy gondolom, rászolgáltunk.

Pintér Attila: – Külön kértem, hogy ilyen fegyelmezetlenséget ne kövessünk el, mint amiből a gólt kaptuk, mégis megtörtént. Utána viszont végig mi irányítottunk, a mi akaratunk érvényesült, de nem sikerült elérnünk a győzelmet.Szinte rá sem lehetett ismerni a zöld-fehérek kezdőcsapatára, hiszen a csütörtöki mérkőzésről mindössze Sztevanovic és Pilibaitis maradt hírmondónak. A friss játékosoknak köszönhetően nagy volt az iram, viszont a rengeteg pontatlanság miatt igazi helyzet sokáig nem alakult ki. Alig félórányi játék után egy hatalmas egyéni hibából vezetést szerzett a kontrákra berendezkedett MTK, és hiába szorította be az ETO ellenfelét az utolsó negyedórában, a vendégek némi szerencsével megőrizték előnyüket a szünetig.

Térfélcsere után nekiugrott ellenfelének az ETO, ennek pedig egy villámgyors egyenlítő gól lett az eredménye. Az első félidőben becserélt Ceolin új lendületet vitt a győriek játékába a jobb oldalon, a gól előtt remekül centerezett a brazil szélső. Ezt követően is lendületben maradtak a győriek, az MTK a második félidőben végig védekezésre kényszerült. Újabb gólt azonban nem sikerült elérniük Pintér Attila tanítványainak, bár többször is csak centiméterek hiányoztak a győztes gólhoz. Szatmári bravúrral akadályozta meg, hogy Trajkovic első győri gólja után röviddel a másodikat is megszerezze.  Ganugrava  másodszor is szétforgácsolta a lécet, egy ízben pedig Tokody lövése saját csapattársában, a kapu előtt keresztbe mozgó Bougerrában akadt el. Bár a győzelem elmaradt, a játékra és a hozzáállásra nem lehetett panaszuk a szurkolóknak.

Korábban:

90. perc: Vége a mérkőzésnek.

86. perc: Az MTK is kihasználja harmadik cserelehetőségét. Tischlert Nikházi váltja.

84. perc: Ganugravának nincs szerencséje. Másodszor találja el a felső kapufát. Ezúttal jó 25 méterről ereszt el egy életerős bombát, ami a felső kapufáról vágódik ki.71. perc: Megint Pintér Attila cserél. Eezúttal Sarasenidze jött le és Ji-Paraná állt be.

70. perc: Győri csere: Tokody foglalta el Pilibaitis helyét.

69. perc: Nagy győri helyzet: Trajkovics közeli lövésénél mutatott be nagy bravúrt Szatmári.

 
Nincsenek információink arról, hogy a szünetben mivel tette helyre csapatát Pintér Attila, de ezt a félidőt a hazaiak uralják. Az MTK a kapuja elé szorult.


62. perc: MTK-csere. Szabó Ádám megy le, Könyves áll be.

60. perc: Ganugrava bombázott kapura a tizenhatos bal oldaláról, 18 méterről. Szatmári a jobb alsóból szedte ki a labdát.

56. perc: Ganugrava kapott sárga lapot.

54. perc: Sütő rossz felszabadítása után a védők közé visszahulló labdát Bougerra ollózta kapura 10 méterről. Szatmári védett.

52. perc: Cerél az MTK. Pátkai helyére jön Ladányi.

48. perc: Egyenlít az ETO! Ceolin jobb oldali beadására érkezett középen Trajkovic, akinek a környékén sem volt MTK-védő. A csatár 6 méterről, felugorva a kapu közepébe fejelt. Trajkovicnak ez volt az első találata az ETO színeiben. 1-1.

45. perc: Elkezdődött a második játékrész. A szünetben egyik csapat sem cserélt.

45. perc: Vége az első félidőnek.

40. perc: Eugene díszkíséretében Tischler lőtt fölé.

38. perc: Ganugrava találta el távolról a felső kapufát.

37. perc: Cserélt az ETO. Cetkovic le, Ceolin be.

35. perc: Völgy tekert el a sorfal fölött egy szabadrúgást 18 méterről. Szatmári nagy vetődéssel, gyönyörű mozdulattal ütötte ki a labdát a léc alól.

29. perc: Vezet az MTK! Kanta József szerzett labdát, kényszerítőzött Vadnaival, majd ismét játékosstársát hozta játékba a bal oldalon, ő másodszor is pontosan passzolt vissza, az irányító pedig 8 méterről jobb belsővel kilőtte a bal alsót. 0–1

28. perc: Völgyi adott be a jobb oldalról, Trajkovicsnak magas volt a labda, majd Pilibaitis lőtt mellé 21 méterről.

26. perc: Sharshenidze vette át a kapunak hátal állva mellel Völgyi labdáját. Hátravetődve akarta 15 méterről kapura küldeni a, de rosszul találta el a labdát. 

25. perc: Kanta rúgta le Ganugravát. Sárga lap.

23. perc: Jó helyről, az ETO kapujától 20 méterre végehetett el szabadrúgást az MTK. Kicsit bonyoltult variációt választottak, így egy blokkolt lövés lett a vége.

17. perc: Három pontos passz mozdította el az ETO védelmét. Középen Pál Andrásnak maradt helye a lövésre. A próbálkozás nem volt pontos, fölé szállt.

13. perc: Csetkovic lőtt keresztbe a jobb oldalról, 18 méterről. A labda a jobb alsó sarkot kerülte el.

 
Pintér Attila alaposan átalakította a Dinamo Zagreb elleni csapatot. Az akkori kezdőből ma Dinjar, Aleksidze, Ceolin, Tokody, és Koltai is a kispadon ül a cserék között. Pontosabban ők adják a tartalékok többségét, hiszen rajtuk kívül még Ji-Parana bevethető.

8. perc: Cetkovic csapott le egy előrevágott labdára, és két csel után 14 méterről lőhetett volna, de ütő még időben közbelépett, és szerelte az ETO játékosát.

6. perc: Helyzetre helyzet a válasz a túloldalon. Pátkai ültette hintába a védőket, de amikor lövőhelyzetbe került 16 méterre a kaputól, kitolta a labdát a jobb oldalra Szabó Ádámnak. A lövésébe beleléptek, így az elkerülte Sztevanovic kapuját.

5. perc: Ganugrava szöglete Babicot találta meg a hosszú oldalon, nyolc méterre a kaputól. A védő fejesére Szatmári kimozdult, de Bougerra megelőzhette volna, ám centikkel a kapus nyert, így kiütötte a labdát.

1. perc: A Győri ETO kezdte a találkozót.

Korábban:

A magyar bajnokság legfiatalabb, mindössze 23 éves átlagéletkorú cspata látogat az ETO Parkba vasárnap este.

Az MTK eddig hat pontot gyűjtött be. A fővárosi gárda a Kecskeméti TE, majd a Budapest Honvéd elleni két győzelemmel nyitott, múlt héten pedig a Videotontól 3-0-ás vereséget szenvedett.

A kék-fehér gárda a Ligakupában is megméretettet, a Paks elleni 4-2-es győzelemmel és a Vasas elleni 4-1-es vereséggel.

Az ETO utoljára május közepén meccselt az MTK-val, akkor a gólnélküli félidőt követően, Józsi és Koltai góljaival tartottuk itthon az értékes három pontot.

A 71. születésnapját nemrég betöltő Garami József keretéből a nyáron távozott Lázok János, Rodenbücher István, Kulcsár Tamás, Hidvégi Sándor, Gosztonyi András, Melczer Vilmos, Szántai Levente, Szentpéteri Viktor, Zsidai László, Vági András, Fodor Ferenc, Kecskés Tamás, Szatmári Lóránd, Bori Gábor, valamint Balogh Béla.

Az érkezők között a győri Zámbó Bence mellett, Skriba Máté, Urbán Gábor, Marko Radulovics, Dejan Vukadinovics neve szerepel.

-www.eto.hu-


Olvasóink írták

29 hozzászólás
12
 • 29. LAZA 2010. augusztus 25. 09:19
  „Nem volt ez olyan rossz meccs mint ahogyan itt sokan látni vélték.
  Legalábbis amennyit én néztem.(nem elfelejteni,hogy a magyar foci jelenlegi mércéjével mérve)
  Szóval elég jól szövögették a támogatásokat a győri? fiúk.
  Viszont a Nagy Prinyő!
  A tizenegyesekkel?
  Szegény fejével még mindig nem fogta fel,hogy nem a fradiban játszik vagy trénerkedik.
  Ott aztán kapta a büntetőket számolatlanul.
  Nyerte is a címeket.Döngethette a mellét!
  Okos púl játékvezetői hozták neki a pontokat szép számmal!
  Győrben viszont ez híányzik.”
 • 28. sumegi007 2010. augusztus 24. 10:33
  „Egyeseknek mekkora pofájuk van. Össze-vissza szidják a csapatot. Komolyan, nincs olyan csapat Magyarországon amelyik minden meccsét megnyeri, rúg 3-4 gólt és nem kap semmit. Hol éltek?
  Ha már ennyire szidjátok őket, akkor cseréljetek helyet velük, mert ami a hozzászólásaitokból lejön, akkor az az, hogy TI sokkal jobban tudtok focizni! Szívesen megnézném, hogy mi a jó ló pikuláját tudnátok kezdeni mondjuk az MTK, Fradi, Vidi vagy a DVSC ellen! 5 perc után mindegyikőtök feküdne a fűben és lihegne, ráadásul már 6-0-ra vezetne az ellenfél!
  Kedves hozzászólók, ne csak az arcotok/pofátok legyen olyan nagy, hanem gondoljatok bele, hogy mi húzódik a háttérben. Ráadásul manapság aki futballista az csak a minél jobb fizetésért megy...
  Nekem a foci magát a játék élményét jelenti és nem azt, hogy mennyit kap vki azért mert játszik minimum 1 meccset hétvégente!
  Gondolkozzatok el azon, hogy mit írtok forrófejjel.

  Az MTK-ETO meccsel kapcsolatban, nagyon jó iramú mérkőzés volt. Egy probléma volt, hogy nem használtuk ki a lehetőségeinket. Ezen lehet még javítani. A védelmünk most nem olyan jó, mint tavaly, de ezen is lehet javítani. Még az elején vagyunk a bajnokságnak. Még sok van hátra. Hajrá srácok!! Hajrá ETO!!”
 • 27. gondolat1234 2010. augusztus 23. 22:54
  „A srácok hajtottak rendesen, ilyen se volt még, vége a Pintér féle bunkerfocinak ? Az idei évben NB1-es meccsen most volt a legjobb a csapat és most nem sikerült nyerni...
  Tavaly talán egyetlen alkalommal fordult elő, hogy mi kaptuk a meccsen az első gólt és akkor ki is kaptunk (Kecskemét), most ez egyre többet előfordul, és a csapat elkezd focizni, igaz nem is tehet mást vesztett állásban, eddig miért nem lehetett így játszani ?
  Sajnos viszont már az NB1 kezdésénél leszakadunk az élbolytól a döntetlenekkel... és a Fradi sem fogja magát könnyen adni, a Fehérvárnak sem adta, valami beindult náluk...
  Remélem a Dinamo ellen szépen búcsúzunk, legalább egy x-et összehozunk kint, vagy 1-0-ás győzelmet egy nagy meccsen. Nem reménytelen, a Montpellier ellen is ment, most miért ne sikerülhetne ?”
 • 26. Trustno1 2010. augusztus 23. 17:54
  „Köszönöm én is, hogy a sok tetü nem ment ki, és 4000 igazi ETO szurkoló volt kinnt. A sok füttyös paraszt nem kell, ez most nem jött össze, de nagyon hajtottak a srácok, mindent bele, HAJRÁ ETO!”
 • 25. IV.Béla 2010. augusztus 23. 17:18
  „24. Dragó!
  Ki akarja Pintér fejét?
  És ha a fradihoz megyünk, akkor mi van? Te is végre kimész? Vagy majd csak tavasszal?

  23. hozzászólás kresz75!
  Hogy te tegnap nem az ETO-MTK-t nézted, az 100%. Négyezer ember volt a meccsen tegnap nagyjából, ahol a második félidőben az MTK ki sem jött a saját térfeléről. Hajtottak a srácok, mint az állat, volt két kapufánk, most ez ennyire volt elég. Majd legközelebb reméljük többre. :)”
 • 24. Dragó 2010. augusztus 23. 16:24
  „IV Béla

  Ezt mondtam saját szurkolótok a Pinyö fejét akarja,hogy van ez?
  És mentek a Fradihoz ott meg hasalás:):):)”
 • 23. kresz75 2010. augusztus 23. 16:14
  „Nem voltak a divatszurkolók a meccsen......... szinte üres is maradt a lelátó.
  Meg kell tanulni focizni és nem csak 90 percet alibiből a pályán tölteni és lesz szurkoló.”
 • 22. zag 2010. augusztus 23. 07:59
  „Nem lenne ezzel baj,ha végre eltalálnák a kaput.”
 • 21. IV.Béla 2010. augusztus 23. 07:48
  „Ébredeznek a hiénák.”
 • 20. thermál 2010. augusztus 23. 07:39
  „A győzelemhez élég lett volna egy aprócska nagyon csunya gól is, akkor nem kell magyarázkodni, kedves Pinyő ! Kedves szerkesztő! Illett volna a tegnapi meccsről egy képet a cikkhez illeszteni, ha nem volt a helyszinen, akkor megkérdezem : " --- látta, vagy hallotta?----"”
 • 19. mitirjak 2010. augusztus 23. 07:39
  „Ez nem ETO!Ez egy különböző országokból kimustrált játékosokból,vagy munkanélküliekből összeszedett focizni próbálkozó gyülekezet!Persze jó gázsiért!A grundon különbek vannak! <moderálva> erőlködő ETO-nak nevezett banda!A nézettség is megmutat mindent! 000000000000000.”
 • 18. csukesz73 2010. augusztus 22. 22:48
  „nekem tetszett a meccs,ha tehetem a helyszinen is megnézem. De ez a kezdés késő nekem, holnap reggel hatkor kezdek,ésmég utazni is kellenék 60 km.-t.HAJRÁ GYŐR!!!”
 • 17. jhetedikj 2010. augusztus 22. 22:28
  „Na döntetlen lett végül.

  Egy erős csapat az MTK én nem vagyok elkeseredve emiatt az eredmény miatt. Jó éjt és Hajrá szurkoljon mindenki továbbra is.:)”
 • 16. mauz 2010. augusztus 22. 22:03
  „Pintér meccs utáni nyilatkozata:
  - A bíró a hibás (egyébként a visszajátszás alapján nevetséges a véleménye a 11-esről, jézusmária...)
  - Ismét nem köszönte meg a nézőknek a szurkolást, pedig a divatszurkolók még ott sem voltak”
 • 15. háté 2010. augusztus 22. 21:20
  „Érdekesek az össze állítások, mintha a vendéglátó nem is magyar lenne!
  Hajrá Völgyi, mentsd meg a becsületünket!---a "bajnai" csapat ellen.
  bajnai= libás

  Hajrá ETO!”
 • 14. jhetedikj 2010. augusztus 22. 21:17
  „1-1 YEEEEEEEEEEEEEEEEEE:D

  Ha már meg van a döntetlen egy gólt még igazán rúghatnánk”
 • 13. jhetedikj 2010. augusztus 22. 21:03
  „Látom helyzetek vannak, de jó lenne ha el is találnák már a kaput...”
 • 12. mauz 2010. augusztus 22. 20:58
  „Na, most megnéztem, a 2008-as bajnok MTK mérkőzéseire átlag 1.293-an voltak kíváncsiak. És ebben még a vendégszurkolók is benne vannak.”
 • 11. jhetedikj 2010. augusztus 22. 20:50
  „A francba 0-1:(((((((”
 • 10. mauz 2010. augusztus 22. 20:47
  „1. Nem minden divatszurkoló fütyült a Zágráb elleni meccsen (én sem), sőt, én nem is értettem, miért kell fütyülni.
  2. Mint hivatalos divatszurkoló, én is TV-n követem a mai meccset. Eddig egy kispályás gólt kaptunk.
  3. Divatszurkolók nélkül nincs bajnok ETO. Már csak azért sem, mert ha az ETO az 1-3 helyért játszik, akkor ha tetszik, ha nem, meg fogunk jelenni a stadionban 5-15 ezres létszámban. A hangulat a meccsen igenis a divatszurkolóktól függ.
  Szóval lehet választani: 1-3. hely hangulatos meccseken divatszurkolókkal, vagy 4-16. hely, hangulattalan meccseken kőszurkolókkal.

  :DDD”
29 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öttevény 10 lőtt góllal első

Megint gólzáporos meccsen nyert Öttevény. Gólok záporoztak Bakonyszentlászlón, Balfon és Várbalogon… Tovább olvasom