Kisalföld logö

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 0°C | 17°C Még több cikk.

Díjazták a győri Bercsényit

Pedagógusok, iskolák és egyesületek - köztük a győri Bercsényi-iskola képviselői - vehették át a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) elismerését a diákolimpia elmúlt tanévének országos döntőin elért kimagasló eredményeikért.
A diákolimpiai versenyeken összesen 270 ezer tanuló vett részt, közülük 18 ezren jutottak a sportági döntőkbe. Sikerességükben fontos szerepet játszottak a testnevelők és az iskolákban végzett kitartó munka.

„A legeredményesebb diákolimpiai köznevelési intézmény" elismerés odaítélésénél természetesen az elért eredmény volt a mérvadó, ahol az első tíz helyezett kaphatott megkülönböztetett elismerést.
A régióból a győri Bercsényi-iskola vehette át az előkelő 9. helyezésért járó oklevelet Sipos Győző MDSZ-régiós vezetőtől.
„Ez az eredmény tanulóink és a velünk együttműködésben dolgozó győri és környéki sportegyesületek, klubok munkájának érdeme is, így kiemelten az atlétika, kézilabda, kajak-kenu, úszás, torna, karate, cselgáncs és futsal sportágaké. Testnevelőink vagy az edzők irányításával egy korosztályos válogatott sportolónál fontos szempont a délelőtti képességfejlesztési lehetőség és az is, hogy intézményünk pedagógusai tanulmányi munkájukat, személyiségfejlődésüket erre a helyzetre megfelelő módszerekkel teszik teljessé" – emelte ki az elismeréssel kapcsolatban Németh Zsolt igazgató.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női labdarúgás - Szoros győri vereség

Az ETO egygólos vereséget szenvedett a listavezető Ferencvárostól az NB I tavaszi rajtján. Tovább olvasom