Kisalföld logö

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -5°C | 0°C Még több cikk.

Díjak a legjobbaknak

Megtartotta évzáróját a győri Nicsi Judo Club. Az egyesület köszöntötte a legjobb versenyzőit.

A Koroncói Tutti Judo Klubnál szintén elismeréseket adtak át.

Az edzők elismerése

A győri Nicsi Judo Club a közelmúltban tartotta évzáróját. Alasztics Margit utánpótlás-szakágvezető kiemelte: a városban öt helyen szakképzett edzők foglalkoznak a cselgáncsosokkal. Szaktudásukra jellemző, hogy nemrégiben az országos dankollégium vizsgabizottsága elnökhelyettesének választották Alasztics Ágnest, míg az Észak-dunántúli Regionális Judo Szövetség Bíróbizottságának vezetője Vági Miklós, helyettese pedig Nagy János lett. Utóbbit egyébként a regionális szövetség vezetősége a közelmúltban a régió kiváló edzőjének választotta.

A Nádorvárosi Közoktatási Központban tartott évzárón értékes díjat vehetett át a szenior-vb-2. Szabó István és vb-3. Klemensits Zoltán. A junior-világbajnokságon való szereplésért különdíjat kapott Horváth Gergely. A nemzetközi versenyek győztesei, Bense István, Párkányi Kolos, Honvári Patrícia, Öri Dániel, Árpási Róbert, Révész Marco, valamint az országos egyéni bajnokok, Ruzsovits Gergő, Bense István, Göncz Attila, Lendvai Béla, Klemensits Zoltán is jutalmat kapott.
Szintén díjazták a csapatbajnoki érmes versenyzőket, a diák „B" korosztályos együttest és a serdülőfiú-csapatot. Az év felfedezettjei Ruzsovits Gergő és Göncz Attila lettek.

A szeniorokat is jutalmazták

Átadták még az Észak-dunántúli Regionális Judo Szövetség és a megyei dzsúdószövetség díjait a klub kiváló szenior versenyzőinek is, így dr. Dézsi Csaba Andrásnak, Klemensits Zoltánnak, Lendvai Bélának, Szabó Istvánnak, Róbert Viktornak és Alasztics Ágnesnek.
Az idei év tervei között szerepel a Szigma-Coop-kupa nemzetközi verseny, illetve az észak-dunántúli regionális bajnokság megrendezése, a hagyományos utánpótlás-edzőtábor megszervezése, valamint az élversenyzők nemzetközi edzőtáborozásának biztosítása.

Kovács a legeredményesebb

A koroncói Tutti Judo Klub aranyérmesei közül a 2004-es év győztese Kovács Roland lett, aki tizenkilenc alkalommal állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Pt sorrendben Bánfi Tamás (16 aranyérem) és Polczer Bence (14) követi.

A klubnál a pontversenyt is számon tartják és ezen a téren is Kovács Roland bizonyult a legjobbnak 127 ponttal. A második helyen Bánfi Tamás végzett 100 ponttal, a harmadik Polczer Milán lett, ő 94 pontot szerzett.
Értékelésre került a tatamin elért hivatalos győzelmek száma is. Itt 89 győzelemmel szintén Kovács Roland végzett az élen. Pt követi Bánfi Tamás (84) és Polczer Bence (70).

Különdíjban részesült Bejczi Zsuzsanna, aki a tavalyi évben részt vett a huszonhárom év alattiak számára rendezett Európa-bajnokságon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Továbbjutottak a magyar kézisek

Továbbjutott a megfiatalított magyar férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozat… Tovább olvasom