Kisalföld logö

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Csertői kifakadt: ´A játékosaim vagy átvernek, vagy ennyit tudnak´ - vágatlan videó!

Csertői Aurél elszenvedte első vereségét az ETO kispadján a Pápa ellen. Az edző több játékost már most kitenne a csapatból. Íme a vágatlan videó a sajtótájékoztatóról.

Csertői Aurél a tőle megszokott őszinte stílusban, keményen fogalmazott a csapatával kapcsolatban. A vezetőedző által elmondottakból válogattunk ki néhány érdekes kijelentést:

"Komoly mentális problémák vannak a csapatnál."

"Megengedhetetlen néhány játékos hozzáállása, magatartása."

"A Pápa ellen a három cseréből ketten nem akarták megnyerni a meccset."

"Sajnos Győrben vannak olyan futballisták, akik nem is tudom milyen oknál fogva lehetnek itt az ETO keretében."

" Ji-Parana játszik kétszer hatvan percet, majd utána három hétig nem edz."

"Vagy becsapják az edzőt, vagy csak ennyit tudnak."

"Most belemehetnék, hogy nyolc játékos menjen az NBII-be, de nem lenne értelme."

"A sztárjátékosunk az utóbbi két meccsen nem tudta levenni a labdát."


A vezetőedző teljes nyilatkozatának vágatlan videóját nézze meg itt:


´Ezek a játékosok vagy becsapják az edzőt, vagy csak ennyit tudnak.´

Olvasóink írták

58 hozzászólás
 • 58. peter0121 2011. május 04. 16:48
  „ahonnan ezeket a játékosokat hozzák van egyátalán futball bajnokság vagy kimennek azt hoznak 1 külföldit az utcárol visznek 1 labdát belerug 1 egyenest azt hozzák”
 • 57. gyugyu1 2011. április 30. 08:29
  „Mikor idejött ujra már akkor is az volt a véleményem ami most : Nem ért ahhoz amit elvállal /ezt mát több alkalommal bizonyitotta !t ! És mégis újra lehetőséget adnak neki ! Az edzőt az minősiti amit a csapat produkál, az pedig a szakmai tudásától, hozzáértésétől függ !Azzal a játékosanyaggal kell kezdeni ami van ! És itt mutatkozik meg az edző tudása,hogy mit tud kihozni a csapatból,nem pedig mikor nem jönnek az eredmények akkor kezd köpködni ! Az meg sem fordult a fejében,hogy a szakmai alkalmatlanságát okolja, azt hogy nem tud egy egységes ütőképes csapatot összeszedni !!
  Ehhez az" eredményhez" elég lett volna a "fakótt" pályára küldeni, és a pályagondnokot felkérni a csapat összeállitására !!! Sok-sok millió forintot megspórolva a klubbnak !!!”
 • 56. zag 2011. április 29. 16:00
  „Talán most jöttek rá,hogy egy ilyen kerettel nem lehet támadófocit játszani.És ez sajnos,így is látszik.Talán Csernust betehetné középre a pályára,mert kintről már évek Óta nem tud segíteni.Velem nem lenne baj!Én tudom magamról,hogy jó focista vagyok,és az sem érdekel,hogy senki más nem látja!”
 • 55. szebbjövőharcosa 2011. április 29. 15:48
  „Ennyit tudtok nézd meg kik ülnek melletted mind ingyenélő élősködő.
  Kérdezd a klementet ő hozta a pintér haverjával együtt őket.
  Remélem a Tarsolynak meg jön az esze és kirúgja őket az utolsó szálig.
  klement, hcsa, vince,<moderálva> kimondhatatlan nevű játékosok takarodjatok.”
 • 54. duc_de_Orbieu 2011. április 29. 15:24
  „Ide a Felix Magath és a módszerei kellenének..>”
 • 53. Hyppolit 2011. április 29. 10:39
  „Ha egy nyilvánosház nem megy, akkor nem a Madame-ot kell lecserélni...Ennek szellemében ha -akár- nyolc játékost el kell küldeni, akkor küldjék el őket, nem kellene lelki életet élni. Csak olyan kerüljön pályára, aki azt "felszántja", és hasznos a játéka!”
 • 52. drKotász 2011. április 29. 10:06
  „51. Falcmen
  "Ja és a magyarokról, inkább elnézem Kiss Máté szotyizását"
  Miért is? Neki lehet szarul játszani vagy mi? Mert ő folyamatosan szar.”
 • 51. Falcmen 2011. április 29. 09:40
  „47 ndf: Ceolin és Jí-Parana nem lettek megtalálva, csak a fórumokon agyon vannak szo...kodva a szurkerek által, és mindenki a kezdőbe követeli őket. Ezért Csertői elmondta milyen állapotban van a két sztár játékosunk. Ja és szó sincs róla, hogy elküldenék őket.... Celofán mikro húzódással bajlódik, hol edz hol nem, Jí-PÍ meg hallottuk kettőt játszik hármat nem edz... Mivel ez a szezon elment, felforgat(ja)ta a keretet és mindenki lehetőséget kap a bizonyításra, gondolom Niksic, Ganugrava, Totadze, Eugene ezzel magyarázható... Ha ők sem tudnak bizonyítani, biztosak lehetünk benne, hogy nyáron lapátra kerülnek... Egyébként egy egészséges Ceolint és egy fejben koncentráló, mentálisan erős Jí-Paranát szívesen nézek én is a csapatban, mert akkor élmény a játékuk, egyéb esetekben nem tűnnek ki... Ja és a magyarokról, inkább elnézem Kiss Máté szotyizását, mint ilyen-olyan -edzék, -adzék, -idzék botladozását....(Alexet kivéve!!!). Az pedig, hogy a kölcsönjátékosaink, (eladott, elküldöttek is) rendre jól teljesítenek máshol, az évtizedes átok, nekem legalábbis nem új keletű.”
 • 50. zsuzsa1972 2011. április 29. 08:10
  „ne legyen csertöi kiakadva az eto ugy szar ahogy van nem tudnak focizni majd ha nem milliok lennének a fizetések hanem minimálbér akkor fociznáának a csirke lábuak”
 • 49. IV.Béla 2011. április 29. 08:03
  „46. sivártag66!

  Meséljél, hősünk, milyen az NB2-ben meccsre járni! Jó túrák voltak, mi? Jók lehettek nagyon, gondolom azért maradtatok három évig. :)”
 • 48. jazmine33 2011. április 29. 08:03
  „érdekes az biztos ! azért van benne valami amit Csertői mondott,akkor az megoldás ha tényleg igazak a dolgok hogy el kell küldeni innen a ló kötöket.
  amúgy ennek a bajnokságnak már mindegy de a következőben sem lesz változás,nem lesz rend akkor sose !
  és remélem akkor az AUDI is kiszáll !”
 • 47. ndf 2011. április 29. 05:34
  „40!
  Szolnok ellen játszott tavaly, egyedül eldöntötte, majdnem egyedül verte idegenben a Dinamo Zagrebet, stb. kb. ötször gyorsabb, mint bármelyik magyar védő a ligából, de a Dinamo védelmét is állva hagyta. Alexet láttam grúz válogatottban, a többieket nem, de azért nem véletlenül igazolta le őt a Chelsea (ha nem is játszott ott sérülés miatt), meg Ji-Parana sem véletlenül volt brazil U21-es válogatott. Egyszerűen Alex romokban, Kollert kell játszania, pedig se nem robosztus, se nem kifejezetten magas, nem erőcsatár. Dinjar is jól játszik szélen, aztán Csertői berakja középre. Fehér meg kihagyhatatlan, pedig NB2-es játékos. Ji-Parana meg a jelek szerint elég nagyképű hülyegyerek, na de kinek a dolga, hogy ha már veszünk 100 000 euróért egy kiváló játékost (Csertői óta is két mesteri gólpassz, egy mesteri szabadrúgásgól), akkor megnevelje, motiválja. Pláne továbbra sem értem, miért a brazilok lettek megtalálva, amikor Kiss Máté áll a pályán és szotyizik, balszélsőnk pedig NINCS. Ki a franc hibája ez? Ki játszat egyékes rendszert Koller-szerű erőcsatár ék nélkül? Ahjupera volt ilyen játékos, kölcsön is adtuk gyorsan, lőtt is Újpesten már 5 gólt. Csertői meg pont ugyanazt játssza, mint Pintér, csak két szűrővel egy helyett. Csapnivaló produktum, és erről nem a 20 percre beálló Celofán tehet.
  Innen elküldték Cetkovicot, mert eladott egy labdát, Bicakot mert vigyorgott edzésen, Marinellit mert bár lusta volt, de a pálya random pontjáról tette a labdát oda ahova akarta, és el fogják küldeni Ceolint is, mert összeveszett Szásával, meg mert nehogy már a mi fiaink legyenek a lókötők. Totadze, Copa, Eugene meg itt van, előbbi és utóbbi kezdőbe kerül. Kiss Máté szotyizik, Koltainak kevesebb erőnléte van, mint egy iskoláslánynak, Fehér nem focista, Ganugrava ma kezd, pedig eddig egyszer játszott közepesen, Niksic bekerül a csapatba, úgy, hogy nem játszik több hónapja NB2-ben sem, ha ez nem edzői kvalitáshiány, akkor nem tudom mi az.”
 • 46. sivatag66 2011. április 29. 03:02
  „nem baj NB II nyugati csoport,állé,állé,állé !!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 45. gondolat1234 2011. április 28. 23:03
  „Tudta a Pintér, hogy mikor kell lelépni...
  Csertőinek teljesen igaza van, de ezt tudnia kellett már akkor is, amikor elvállalt a csapatot. Nem is kellett volna neki sokat kutakodni, egy meccsünket talán megnézni, hogy mi az ami nálunk foci címén megy.
  Még az sem lenne baj, hogy ilyen sok külföldi van a keretben, ha látnám, hogy küzdenek-megszakadnak az ETOért. Ez már évek óta nincs, utoljára talán 2001-ben volt, amikor a Garami negyedik helyre vitte a csapatot, majd elfogyott a pénz és azóta csak megyünk lefelé a lejtőn, nincs élvezhető foci, még ha eredmény néha van is.
  A kommentekben istenített Ceolin meg Aleksidze ahogy a Csertői mondta, a labdát se tudják levenni, de pl a Koltainak is olyan hajmeresztő megoldásai vannak, hogy röhögni való.
  De ha legalább az akarás ott lenne az arcokon, ha mondjuk 2-0 után nem kezdenénk alibizni... stb.
  Sokszor irigyelem a "kiscsapatok" szurkolóit... ott van pl a Haladás. Lehet hogy nem az első helyért küzdenek, meg a játékuk is hagy kívánnivalót maga után, de megszakadnak a játékosaik...”
 • 44. kisokoska 2011. április 28. 21:42
  „Szerintem végre kimeri mondani valaki, hogy ez nem egy csapat, csak 11 szépreményű játékos, ( tisztelet a kivételnek ) akit olcsó pénzen megvettek de még a magyar NB-ben sem jók. Nem tudom Klement Úr mit szól hozzá, hisz ezek a játékosok az Ő gyermekei. Nagy igazolások voltak! Aki tudott focizni azt elküldték és mégis emelték a tétet, csak azt nem mondták meg, hogy kivel. A játékosok még mindig Pintér által begyakorolt játékstílusra vannak hangolódva, csak Ő mármint Pintér Úr nem mondta ki, hogy vannak játékosok akik nem érnek semmit, mert az Ő beleegyezésével hozták ide őket.”
 • 43. drKotász 2011. április 28. 20:41
  „41. eto1904
  Na igen , miért nem azokat cseszteti akiket minden meccsen kezdet és mégsem csinálnak semmit.”
 • 42. TNA85 2011. április 28. 20:25
  „Csertői nincs itt 2 hónapja, és egyből rászálltok. Noooormális???

  Pintért meg jobb, ha nem emlegetjük. Eredményes volt, de olyan nézhetetlen meccseket keveset láttam, mint amiket az ő edzői pályafutása alatt. Elég szomorú, hogy ott tart pár győri, hogy visszasírják a Pinyőt. :( Én ha kimegyek egy meccsre, focit nézni megyek ki, nem az eredményjelzőt bámulni, hogy hány perc van hátra 1-0-ás ETO vezetésnél. Sok ETO szurkolóba sajnos beleivódott a Pintér-féle "mindegy, csak győzzünk" felfogás. Ez rövid távon bejön (lásd tavaly), hosszú távon kevés (lásd idén).”
 • 41. eto1904 2011. április 28. 20:03
  „nem azt mondom, hogy az edző a hibás, mert nem csak ő, de nagyrészben érdekes, hogy pintér ebből a csapatból tudott kihozni elég sok dolgot, DE csertői csak a cserékre fog mindent, nem a magyarokra, nem azokra, akik végigjátsszák a meccset, hanem a cserékre.
  könyörgöm, jiparaná és ceolin miről tehettek? semmivel nem voltak rosszabbak, mint a többi”
 • 40. vadfruttik 2011. április 28. 18:18
  „ndf...mi alapján állítod,hogy nem rossz a keretünk?Az ETO előtt láttad Alexet,Dinjárt,Zsírpérnát vagy Celofánt játszani?Mivel igazolták neked,hogy ők jó játékosok?Nehogy előjöjjön már megint a Montpieller meccs...ha Ceolin a legjobb játékosunk(ami még igaz is lehet)akkor tényleg nagy a baj.Persze ide lehet hozni egy újabb edzőt,legfeljebb rámegy a következő év is.Te meg ismét új edzőért kiáltozol,azok akik meg idehozták ezt a "szennyet" meg mossák kezeiket és tovább röhögnek azon a 2000emberen aki még hajlandó kimenni erre a f.osra(velem együtt).money,money,money a többi meg le van SZ.arva évek óta.”
 • 39. hunos 2011. április 28. 17:56
  „Mégis mit vártok? Évtizedek óta ez megy Magyarországon, gyenge színvonalú a bajnokság. Még mindig sokan - és jól - élnek ebből a sikersportágnak egyáltalán nem nevezhető labdarúgásból. Megy a néphülyítés és a magyarázkodás. De ahogy látom hallgatóság akad az asztalnál, nem kellünk ehhez mi. Remélem azért jövőre sikeresebb lesz az ETO! Nagyon várunk már egy újabb bajnoki címre!”
58 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Döntős a Győr: Vác-Audi ETO KC 31-34

Bejutott a bajnoki döntőbe az Audi ETO, miután az elődöntő második meccsén is legyőzte a Vácot.… Tovább olvasom