Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -2°C | 4°C Még több cikk.

Cseh siker születik?

A Kisalföld körkérdéséből kiderül, a szurkolók többségének a cseh válogatott a kedvence és Nedvedéket tartják az EB esélyesének.
BALOGH Judit, a GySEV-Orsi volt kosárlabdázója: – Nézem, persze, hogy nézem az EB-t és nagyon tetszenek a mérkőzések. A görögöknek és a cseheknek szurkolok, őket vártam a döntőbe, de sajnos előbb összekerültek. Most a görögöknek drukkolok, mert őket tartom esélytelenebbnek.

JANKÓ István, a Rába KÉSZ Kft. ügyvezető igazgatója: – A görögöknek és a cseheknek szurkolok, a görögök a nyitómeccsen a portugálok legyőzésével lopták be magukat a szívembe. Nagy bánatomra az elődöntőben egymás ellen játszanak, onnan a csehek jutnak tovább és meg is nyerik az EB-t.

FÖLDINGNÉ NAGY Judit maratoni futó: – Az egész család nézi az EB-t, jó mérkőzéseket látunk, maga a tévés közvetítés technikája is nagy élményt jelent. Kimondott kedvenceim nincsenek, mindegyik csapatban van néhány ügyes játékos. Most már a cseheknek szurkolunk, ők a legszimpatikusabbak.

BAY Ferenc, a Perfekt rt. területi igazgatója: – A látottak alapján a cseh válogatott lett a kedvencem és neki is szurkolok. Látványos focit játszanak Nedvedék, a keretben legalább húsz nagyszerű játékosuk van. Remélem, megnyerik az Európa-bajnokságot.

PÉNZES Anikó, a győri Revita Televízió szerkesztő-riportere: – Fél éve nagyon kedvelem a cseh válogatottat és biztos vagyok benne, megnyeri az EB-t. Sajnálom a franciákat és az angolokat, örülök viszont a keletiek előretörésének. Nem szeretem, ha a labdarúgókat aszerint osztályozzák, hogy ki mennyire jóképű, nálam minden tekintetben Zidane a favorit.

PÁDER Vilmos soproni vállalkozó: – Szembetűnően dinamikusabb, erőteljesebb lett a játék. A gyorsaság mellé kitűnő technikai felkészültség is párosul. Örülök a kiscsapatok előretörésének, nekik szurkoltam kezdettől fogva. Játékvezetői szemmel nézve nagyon sportszerű mérkőzéseket láthatunk, már az elődöntők következnek, és még alig-alig volt kiállítás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Veszkény: legyőzték a színészválogatottat

A sportkör újjáalakulásának 20 éves évfordulójára emlékeztek Veszkényben, ahol a színészválogatott… Tovább olvasom