Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Csanaki ötös a Gönyűnek

M I.: Meglepetések nem születtek. M II.: 11-et rúgott a Hédervár és a Szany. M III.: Szentkirályi győzelem a bakonyiak csatáján.
Összefoglalók, nyilatkozatok
Duna Takarék Megyei I. osztály
8. forduló.
2013. 10. 05.szombat
DAC 1912-Öttevény 0-4
Győrszemere-Kapuvár 4-0.
2013. 10. 06.vasárnap
Ménfőcsanak-Gönyű 5-2
Rajka-Lébény 0-1
Petőháza-Koroncó 1-1
Nyúl-Bősárkány 2-1
Beled-Csorna 0-1
Jánossomorja-Lipót 0-1.

WHB-Ménfőcsanak–Gönyű 5–2 (2–0)
Győr-Ménfőcsanak, 300 néző. V.: Mogyorósi.

Ménfőcsanak: Kormos – Mészáros Zs., Bognár (Balás), Kun, Kövecses, Zách (Tóth Sz.), Visy, Segovits, Gajdos, Polyák, Korsós A. (Weiszdorn). Edző: Mayer János.

Gönyű: Kolozsvári – Böcz, Bogdán (Wittner), Molnár T., Varga Cs. (Rigó), Kugler, Varga G., Pankovics (Bazsó), Romos, Mikli, Csákvári. Edző: Botos Antal.

Gsz.: Segovits, Zách, Tóth Sz., Korsós A., Visy, ill. Varga Cs., Wittner.
Egyperces gyászszünettel kezdődött a mérkőzés. A jelenlévők a hazaiak egyik játékosa, Bognár Ádám elhunyt édesapjára emlékeztek. A Ménfőcsanak számára csak a győzelem volt az elfogadható eredmény, míg a vendégek a tisztes helytállásban bíztak. Az első 10 perc tapogatózó játéka után fokozatosan feljavult a hazaiak teljesítménye és sikerült a vezetést is megszerezniük: egy bal oldalról átívelt labdát Segovits fejelt a hálóba. 1–0.
A félidő további részében a vendéglátók irányították a játékot, de a vendégvédelem jól állt a lábán. A 35. percben Gajdos a kifutó kapusba lőtt, majd egy perc múlva egy hazai támadás után Zách fejelt a hálóba. 2–0.
A fordulás után is támadásban maradtak a ménfőcsanakiak. A 48. percben Korsós A. bal oldali átadását Tóth Sz. lőtte a hálóba. 3–0.
Igyekeztek a vendégek is, de gólhelyzetig nem jutottak el, távoli lövésekkel és kontratámadásokkal próbálkoztak. Egy ilyen támadást követően Varga Csaba előbb érte el a labdát, mint a kapus, és az üres kapuba lőtt. 3–1.
Ellentámadás után Mészáros Zs. beadását Korsós A. fejelte élesen a hálóba. 4–1.
Sorra alakította ki helyzeteit a hazai csapat, előbb Polyák, majd Tóth Sz. kétszer is ziccerben hibázott. A 70. percben egy szöglet után Visy fordulásból lőtt a kapuba. 5–1.
A 83. percben egy gönyűi támadás végén Wittner volt eredményes. 5–2.

Összességében a jobb erőkből álló Ménfőcsanak megérdemelt győzelmet aratott a sportszerűen futballozó és szimpatikus Gönyű ellen.
Jók: mindenki, ill. Kolozsvári, Csákvári, Kugler.

Mayer János: – Gratulálok csapatomnak a mutatott játékhoz és a futballhoz.
Botos Antal: – Reális a háromgólos különbség a két csapat között.
Kálmán Tibor
HG Logistic-Győrszemere–Kapuvár 4–0 (0–0)
Győrszemere, 150 néző. V.: Csirke R.

Győrszemere: Takács N. (Nagy A.) – Máj (Töltősi), Baracskai, Fajkusz, Szabó Cs., Kalcsó, Lappints, Horváth B., Nagy L. (Pápai), Nemes, Herold. Edző: Germán Ferenc.

Kapuvár: Tüske – Horváth Á., Licskai L., Müller, Mátics, Mentes, Ősze, Nagy R. (Markó), Nicsenko (Szabadi), Horváth A., Varga B. Edző: Bencsics Tamás.

Gsz.: Lappints (2), Nemes, Töltősi.
A gyengébbre sikerült első félidőt követően a második játékrészben döntötte el a három pont sorsát a hazai csapat – jó játékvezetés mellett – a sportszerűen játszó ellenféllel szemben. A Győrszemere sorozatban 50. bajnoki mérkőzésén sem talált legyőzőre.

Jók: Szabó Cs., Kalcsó, ill. Horváth A., Mentes, Ősze.
Germán Ferenc: – Gyenge játékkal szereztünk három pontot. A többit felejtsük el.

Bencsics Tamás: – Egy félidőn keresztül fegyelmezetten futballoztunk, de amikor hibáztunk, azt megbüntette az ellenfél, így a végére sima lett a mérkőzés.

DAC 1912–Öttevény 0–4 (0–3)
Győr, 150 néző. V.: Bálintfi I.

DAC: Kiss A. – Bugár (Kurucz), Kovács L., Korsós Gy., Németh B., Horváth R., Tóth D., Baán (Hécz), Vados, Gál (Glázer), Czetti. Edző: Póczik József.

Öttevény: Kollár – Bella, Molnár N., Benkő, Virág, Wágenhoffer G. (Tóth K.), Nagy L., Rácz (Tóth G.), Keszthelyi, Molnár B., Ocskai (Wágenhoffer Sz.). Edző: Ördög József.

Gsz.: Ocskai (2), Molnár B., Keszthelyi. Kiállítva: Czetti.
Jó iramú mérkőzésen a vendégcsapat végig dominált a találkozón és a kontratámadásainak köszönhetően már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát. Annak ellenére, hogy a hazai együttes kreatív megoldásokkal próbálkozott.

Jók: senki, ill. Ocskai, Molnár B., Nagy L., Keszthelyi.

Póczik József: – Amíg a taktikai értekezleten elhangzottakat nem tartjuk be, addig nehezen jönnek az eredmények. A labdarúgás alaptörvénye a futás.

Ördög József : – Ilyen különbséggel is megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatomnak.

I. G. Gasket-Rajka–Lébény 0–1 (0–1)
Rajka, 150 néző. V.: Herm L.

Rajka: Madácsi – Mórocz, Baják, Kovasich, Molnár (Matuska), Darázs, Derdák, Danovsky, Diviak, Régely, Novak (Schmatovich). Edző: Cerovsky Péter.
Lébény: Szabados – Hécz, Kopf, Papp, Szalai, Nagy Sz., Nagy R., Horváth G. (Élő E.), Szabó P. (Fehér L.), Sárközi, Czeitler. Technikai vezető: Császár Béla.

Gsz.: Horváth G.

Hiába birtokolta többet a labdát a hazai csapat az egész mérkőzésen és játszott fölényben, szabályos gólt nem tudtak rúgni a rajkaiak. A második percben kapott gól meghatározta a folytatást.

Jók: Diviak, Régely, ill. mindenki.

Cerovsky Péter: – Az első percekben nagy hibát követtek el a belső védőink. Az ellenfél zártan védekezett és veszélyes kontratámadásokat vezetett.

Császár Béla technikai vezető: – Küzdelmes mérkőzésen megérdemelten nyertünk. Ezúttal olyan volt a csapat, mint a vezetéknevem.

Petőháza–Koroncó 1–1 (0–1)
Petőháza, 200 néző. V.: Végh M.

Petőháza: Bognár D. – Dominek (Böcskör), Horváth S., Kander, Hadarics, Farkas Cs. (Kovács Galavics M.), Nagy K., Szabó D., Dancsok, Bognár G. (Vécs), Horváth D. Edző: Takács Csaba.

Koroncó: Simon – Závori, Bodó Sz., Hegyi, Kovács Z. (Menyhárt), Török, Hegedűs (Sütöri), Mészáros P., Dombi, Dávid, Lőrincz T. Edző: Makkos Tamás.

Gsz.: Böcskör, ill. Kovács Z. Kiállítva: Horváth S., ill. Lőrincz T.
Az első hatvan percben a vendégek futballoztak fölényben. A hazai egyenlítés után inkább a petőháziak akarata érvényesült. A hajrában mindkét csapat eldönthette volna a találkozót, de a ziccerek mindkét oldalon kimaradtak, így a látottak alapján reális eredmény született.

Jók: Bognár D., Hadarics, Dancsok, ill. senki.
Takács Csaba: – A mérkőzés összképe alapján igazságos a döntetlen.

Makkos Tamás: – Alacsony színvonalú mérkőzésen az idény legrosszabb játékával szereztünk egy pontot. Igazságos a döntetlen, mert a végén ide és oda is eldőlhetett volna a meccs.

Loland-Nyúl–Bősárkány 2–1 (2–0)
Nyúl, 250 néző. V.: Czinder.

Nyúl: Unger – Kapa Márkó, Gayer, Németh G., Kapa Martin, Varga P. (Rigó), Kószás, Varga Zs., Cserháti, Kiss Z. (Csorvásy), Forrás (Bognár J.). Edző: Horváth Dénes.

Bősárkány: Németh I. – Buti, Farkas G., Szabó A., Baán (Rácz P.), Fekete Z. (Horváth R.), Major, Kajtár (Rácz A.), Soós, Török, Nagy Á. Edző: Kovács Róbert.

Gsz.: Forrás, Kószás, ill. Horváth R.

Az első félidőben a hazai csapat végig irányította a játékot és megérdemelten szerzett kétgólos előnyt. A fordulás után egy kontratámadásból gyorsan szépített a vendégcsapat, ám ezzel el is lőtték az összes puskaporukat. A nyúliak magabiztosan tartották otthon a három pontot.

Jók: Unger, Kapa Márkó, Kapa Martin, Gayer, Kószás, ill. Nagy Á., Farkas G.

Horváth Dénes: – Tudjuk, hogy ebben az osztályban csak merész álmokkal érhetünk el sikereket. Jelenlegi helyezésünk újoncként a legmerészebb álmunk.

Kovács Róbert: – Az első félidőben remekül futballozott a hazai csapat és egy picit állva is hagytak bennünket. A második játékrészben azonban tudtunk újítani és nagyon közel kerültünk a pontszerzéshez is.

Beled–Csorna 0–1 (0–1)
Beled, 150 néző. V.: Hofbauer.

Beled: Petrovics – Torma, Nagy Z., Póczik, Molnár Z. (Pinczés), Varga T. (Giczi), Horváth I., Balassa, Bödecs B., Kiss D., Bödecs D. (Takács D.). Edző: Kovács Béla.

Csorna: Lőre – Szabó A., Németh Á., Tóth D., Nagy Sz., Véghelyi, Kiss M. (Gál), Varga T., Lajtos, Kiss A. (Varga L.), Vörös Torma (Csonka). Edző: Varga Péter.

Gsz.: Lajtos.

Kihagyott gólhelyzettel kezdték a mérkőzést a hazaiak és a találkozó hátralévő részében is kétszer hibáztak ziccerben. A találkozó összképe alapján a Beled megérdemelte volna a döntetlent.

Jók: mindenki, ill. Lajtos, Németh Á., Tóth D.

Kovács Béla: – Küzdelmes mérkőzésen mindenképpen rászolgáltunk volna a döntetlenre. Köszönöm, hogy a játékosok egymásért is küzdöttek.

Varga Péter: – Nem játszottunk jól és kihagytuk a helyzeteket. Inkább küzdelmes, néha durva mérkőzésen nyertünk. Sok sikert kívánok a hazaiaknak.

Jánossomorja–Lipót-Pékség 0–1 (0–0)
Jánossomorja, 250 néző. V.: Szabó Gy.

Jánossomorja: Bári – Szalai, Cseri L., Kompis, Fuhrmann, Winter, Cseri G., Gaál, Szalka, Szabados (Sebők), Hegedűs,. Edző: Zalka Péter.

Lipót: Endrődy B. – Bella, Litresics, Ásványi, Endrődy I. (Umathum), Vojnisek (Takács P.), Tóth N., Németh B., Sütöri, Magyar, Kalmár (Ködmön). Edző: Tiba Zoltán.

Gsz.: Litresics.

Küzdelmes mérkőzésen a Lipót több helyzetet dolgozott ki, de csak egy szerencsés góllal győztek a vendégek. A hazai csapat felnőtt a feladathoz, mindent megtett a győzelemért, de a szerencse, ahogy az utóbbi hetekben, ezúttal is elpártolt tőlük.

Jók: Cseri L., Gaál, Fuhrmann, ill. Bella, Litresics, Kalmár.
Zalka Péter: – Jól küzdöttünk és balszerencsés vereséget szenvedtünk.

Tiba Zoltán: – Úgy gondolom, egy góllal megérdemelt győzelmet arattunk.

Eredmények, gólszerzők
Megyei II. o. Aranyhal Étterem Győri csoport
8. forduló.
2013. 10. 05.szombat
Győrújbarát-Táp 1-3.
2013. 10. 06.vasárnap
Rábapordány-Győrújfalu 1-1
Bácsa-Győrszentiván 0-1
Rábaszentandrás-Tét 3-0
Kóny-Töltéstava 6-0
Kajárpéc-Abda 1-2
Egyed-Pér 2-1
Pannonhalma-Bajcs 9-0.

Megyei II. o. Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport
8. forduló.
2013. 10. 06.vasárnap
Győrzámoly-Károlyháza 5-3
Mosonszolnok-Dunakiliti 6-1
Hédervár-Kunsziget 11-0
Máriakálnok-Enese 0-2
Börcs-Dunaszeg 4-2
Hegyeshalom-Bezenye 2-1
Mosonszentmiklós-Győrsövényház 1-0
Ásványráró-Püski 2-3.

Megyei II. o. Soproni csoport
8. forduló.
2013. 10. 05.szombat
Újkér-Répcementi 1-6.
Veszkény-Egyházasfalu 2-1
Rábakecöl-Fertőendréd 1-4.
2013. 10. 06.vasárnap
Iván-Babót 0-1
Nagycenk-Osli 3-2
Mihályi-Szany 1-11
Vitnyéd-Lövő 4-0
Hegykő-Fertőszentmiklós 2-2.

Eredmények, gólszerzők
Megyei III. o. Pálya Vasút Győr Kelet
8. forduló.
2013. 10. 05.szombat
Győrszentiván II-Győri AC 2-3
Nagyszentjános-DAC II 5-1.
2013. 10. 06.vasárnap
Bakonyszentlászló-Bakonyszentkirály 1-3
Mezőörs-Veszprémvarsány 0-5.
Győrság-Mindszentpuszta 7-0
Nyalka-Écs 1-3
Pázmándfalu-Bőny 1-3
Vámosszabadi-Győrasszonyfa-Tarjánpuszta 0-2.

Megyei III. o. Friss Víz Liga Győr Nyugat
8. forduló.
2013.10.06.vasárnap
Koroncó II-Felpéc 0-2
Ikrény-Sokorópátka 4-1
Rábapatona-Gyömöre 3-0
Rábacsécsény-Szerecseny 2-2
Tényő-Csikvánd 2-0
Nádorváros-Rábaszentmihály 2-5
Abda II-Gyarmat 3-4.

Megyei III. o. Rajkai Takarék Mosonmagyaróvári csoport
8. forduló.
2013. 10. 05.szombat
16 óra: Újrónafő-Dunasziget 0-1
Hotel Lajta Park-Rajka II 6-1
Mosonszentmiklós II-Mecsér 3-3.
2013. 10. 06.vasárnap
Várbalog-Győrladamér 1-3
Dunaszentpál-MITE 3-1
Kimle-Mosonudvar 9-2
Darnózseli-Halászi 3-1.

Megyei III. o. Rajkai Takarék Csornai csoport
8. forduló.
2013. 10. 05.szombat
Markotabödöge-Bágyogszovát 3-0.
2013. 10. 06.vasárnap
Rábatamási-Kisfalud 1-1
Szil-Bodonhely 4-1
Farád-Jobaháza 2-1
Szilsárkány-Pásztori-Magyarkeresztúr 6-1
Himod-Vág 4-3
Rábacsanak-Csapod 7-1
Bezi-Barbacs 3-5.

Megyei III. o. Soproni "A" csoport
8. forduló.
2013. 10. 06.vasárnap
16 óra: Sopronhorpács-Fertőd 1-2
Ágfalva-Agyagosszergény 6-1
Répcevis-Kópháza 5-0
Sopronkövesd-Pereszteg 3-4.

Megyei III. osztály Soproni "B" csoport
8. forduló.
2013. 10. 06.vasárnap
SFAC-Fertőrákos 2-1.
Balf-Zsira 7-1
Und-Harka 4-11
Sarród-Nagylózs 2-5.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Honvéd nyerte az FTC elleni rangadót

A Budapest Honvéd 2-1-re győzött a Ferencváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának… Tovább olvasom