Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Csak semmi pánik...

Elterjedt a hír, miszerint a csapat gyenge szereplése miatt a héten elnökségi ülést tart a Mosonmagyaróvári TE.

Nem lesz elnökségi ülés a héten a Mosonmagyaróvári TE-nél. A szakvezető, Soós Imre szerint az élmezőnyhöz tartozó csapatok ellen is volt esélyük a győzelemre.

Elterjedt a hír, miszerint a csapat gyenge szereplése miatt a héten elnökségi ülést tart a Mosonmagyaróvári TE. Mindezt Kun László, az egyesület ügyvivője cáfolta, a Kisalföld érdeklődésére hozzátette: továbbra is bíznak az edzőben és a játékosokban egyaránt.
„Úgy gondolom, a jelenlegi helyzetben elsősorban nyugalomra van szükség. Kétségtelen tény, a csapat csak a tizennegyedik helyen áll a tabellán, közel a kiesést jelentő helyekhez, ám ilyenkor inkább mindenkinek segíteni kellene, nem pedig összezavarni a fejeket. A klub nem tartozik senkinek, rendezettek a körülmények, várjuk az eredmények javulását."

A Mosonmagyaróvári TE szakvezetője, Soós Imre szerint jól sikerült a téli felkészülésük, ám már az első bajnoki mérkőzés előtt többen megsérültek.

„Azóta is nagyon balszerencsések vagyunk, állandóan betegségek, sérülések, eltiltások nehezítik a munkámat. Talán a hétvégén a Felcsút otthonában tudunk először abban az összeállításban játszani, amelyet korábban elképzeltem. Bízom benne, hogy az elvégzett kemény munka kamatozik és a szerencse is mellénk áll.

A tavaszi hat meccsből négyet az élmezőnyhöz tartozó együttes ellen játszottunk és így is esélyünk volt a győzelemre. Az Integrál-DAC gárdájával vívott megyei rangadón például egy szabályos gólunkat nem adta meg a játékvezető, pedig a televíziós felvételek egyértelműen bebizonyították, a találat előtt nem volt lesállás. Ráadásul egy tizenegyes is elmaradt a javunkra. Véleményem szerint a döntetlen reálisabb eredmény lett volna. A futballisták elszántságával ezúttal már elégedett voltam, Vén Gábor és Burkus Roland ráadásul betegen vállalta a szereplést."

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aranyérem Bukarestből

. Tovább olvasom