Kisalföld logö

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -6°C | 1°C Még több cikk.

Chacón újra Magyarországon?

A magyar bokszrajongók számára nem is lehetne izgalmasabb hírt tálalni: Kovács István trónfosztója, Julio Pablo Chacón ismét Magyarországra jön.
Ko-Ko 2001 június 16-ai vereségével az argentin neve e szomorú ténnyel együtt rögzült a fejekben, Chacón ugyanis elvitte az egyetlen magyar világbajnok dicsőségét és ezzel egy országot fosztott meg valami nagyon fontos dologtól.

A Felix-Promotion kitűnő kapcsolatokat ápol a világ csaknem összes menedzser irodájával és promóterével, így az argentin istállókkal is. Rácz Félix előre haladott tárgyalásokat folytat Julio Pablo Chacón menedzsmentjével, egy esetleges magyarországi mérkőzésről.

A hírhedt latin-amerikai ellenfele Nagy János lenne. Azt talán már kevesebben tudják, hogy a két ökölvívó már állt egymással szemben a ringben. A profiként veretlen WBO kisvilágbajnok Nagy János amatőrként is szép eredményeket ért el, többek között hazánkat képviselte az atlantai olimpián. Itt mérte össze erejét Nagy és Chacón, a kemény, kiegyenlített küzdelmet csak segédpontok döntötték el, így az argentin vihette el a bronzérmet...

Különösebben nem kell hangsúlyozni, hogy milyen érdeklődésre tarthat számot egy esetleges Nagy - Chacón meccs az igazságszolgáltatásra éhes magyar közönség előtt. Pályatársa, Ko-Ko helyett is revánsot venni készülő Nagy János remek formában van, a magyar bajnoki cím és a WBO nagypehelysúlyú interkontinentális övének birtokosa készen áll az újabb dicsőség learatására. Persze Nagy is tisztában van Chacón képességeivel, a mokány, nagy ütőerejű argentin neve az összes világszervezet ranglistáján előkelő helyen szerepel és őt is fűti a címszerzés szenvedélye...

A fantasztikusnak ígérkező mérkőzésről már javában tárgyal a Felix-Promotion és a dél-amerikai fél.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar volt a Manchester legjobbja New Yersey-ben

Manchesterben eddig három kapus, Fabien Barthez, Roy Carroll és Ricardo López versengett az egyes… Tovább olvasom