Kisalföld logö

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -6°C | 2°C Még több cikk.

Bizakodó ezüstérmes

Tippjáték - Fekete Jenő csupán egy hajszállal maradt le az előző Tippmester fődíjáról. Ahogy arról már írtunk, hárman is fej fej mellett haladtak a versenyben, míg az utolsó fordulóban Tornyos János ugrott az élre.
Pedig játékosunk nagyon bízott a sikerében. Az utolsó héten beküldött szelvény hátuljára ezt írta: „Én leszek a Tippmester győztese!"

„Akkor még úgy gondoltam, hogy nem előzhet meg senki – mondta el érdeklődésünkre Fekete Jenő. – Sajnos nem volt szerencsém, talán ugyanúgy kockáztatnom kellett volna, mint végül a nyertesnek."

A fődíj egy kétszemélyes, kéthetes korfui utazás volt, erről maradt le olvasónk.

„Kicsit bosszús is voltam emiatt, de úgy gondolom, tulajdonképpen csak játék ez az egész. Örültem az ötvenezer forintos nyereménynek is, amit aztán a fiaméknak ajándékoztam."

Nem titok, Fekete Jenő nem egyedül és nem egy szelvénnyel játszik.

„Párom, fiam és unokám is a Tippmester résztvevője, így valamivel nagyobb az esélyünk. Viszonylag sok időt töltök a szelvények kitöltésével, a családom néha meg is jegyzi, hogy már megint a Tippmesterrel foglalatoskodom. Persze megéri, mert nagyon izgalmas játék. Szeretem a sportot, korábban futballbíró is voltam, jelenleg pedig tekézni járunk a párommal."
Olvasónk szerint ugyan nem tud biztosra menni, de sokat tehet a jó eredményért.

„Ha tanácsolhatom a többi játékosnak, érdemes megnézni a tippsoron lévő csapatok korábbi eredményeit, és azt, hogyan állnak a tabellán. Sokat elárul, igaz, néha a pillanatnyi megérzés is számít."

Feketéék természetesen az új szériába is bekapcsolódtak.

„Jó lenne most az első helyre odaérni. A kezdet biztató, egy kilencesünk mellett három nyolcasunk volt az első héten" – mondta befejezésül bizakodva játékosunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Both az elitképzésben látja a jövőt

Labdarúgás - Both Józsefet a legfelkészültebb edzők között tartja számon a szakma. A korábban több… Tovább olvasom