Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Bíróverés Balfon! Félbeszakadt a meccs

A labdarúgó megyei III. osztály kapuvári csoportjában a Balf-Csapod tartalék bajnoki találkozó a 70. percben szakadt félbe.

A kisalfold.hu információ szerint a vendégcsapat egyik játékosát a játékvezető kiállította. Erre egy másik csapodi futballista megütötte a mérkőzés bíráját. A bíró nem tétlenkedett, a 70. percben lefújta a találkozót. Aki többet tud az esetről a cikk alatti hozzászólásokban elmondhatja.

Olvasóink írták

46 hozzászólás
 • 46. kecsó858 2009. szeptember 25. 15:29
  „nem veszekedek veled, nincsen semmi értelme. de ez nem igy van.”
 • 45. jucuska07 2009. szeptember 25. 00:09
  „Ja játszottál csak eltiltottak mert.....?A focihoz szerinted csak férfi ért?Van női játékvezető is és érdekes módon dícséri mindenki.Na mindegy elkanyarodtunk picit a témától.A lényeg aki agresszív,verekszik nem sportszerű el kell tiltani.kész ennyi.”
 • 44. kecsó858 2009. szeptember 24. 15:41
  „Tudjátok mit... Veletek felesleges vitatkozni. Mintha annyira tudnátok ti focizni....Érdekes .. Játszotok valamilyen szinten ( jazmine33,,,jucuska07,,,sporika) erröl ennyit!!!!! Nem vitatkozok olyanokkal akik még annyit se értenek a focihoz minnt én....( ja amugy játszottam magasabb osztályba is)......köszi”
 • 43. jazmine33 2009. szeptember 24. 08:28
  „ÁÁÁ!!!igazad van lassan már a megye3 ba pénzért játszanak aszt vagdalozás megy és ha nem megy valami vagy tőrténik olyan ami jv.szerint mehhet tovább akkor már höbörgés megy utána anyázás ami után nem ér anyit az egész játékvezetői fizetés hogy anyát a szájára veszik és utána ezért piros lap jár utána meg ezért sirnak a szúrkolokkal vegyitve..milyogon mernek anyázni?mi jogon ütnek meg embert?és nincsenek nagyon meg büntetve ezért sajnos..de itt az oldalon nagyon sok jo biró meg profi játékos van látom!!!!:-))de segitek menyi a vizsga 2-3 ével ezelött ingyen volt most már 15000 ft de abba kapsz mezt is+aszt hiszem szabály könyvet.....”
 • 42. jucuska07 2009. szeptember 23. 23:46
  „Kecsó858 igenis szívből focizik de használ hozzá mást is ami Neked kevés van....Az eszét.Nem beszólogatni akarok ismeretlenül de amiket irkálsz az éppen olyan ember benyomását kelti aki áll a partvonalnál és 2 sör után üvölti szemüveget a bírónak,nem látsz te bírka és társai....Nem vitatom vannak olyan bírók akik minden kis apró dolgot befújnak de a fordítottja is igaz.Mint már írtam ki lehet próbálni magad bíróként a tanfolyam kb 10 ezer és aztán keresheted magad vele gazdagra.A Fertőendrédi dologról annyit hogy ismerem azt aki megütötte kíváncsi lennék ha az anyukád szidnák egyfolytában mikor szakadna el a cérna?Szerintem az irásaidból a választ tudjuk.10 perc és te a fején verted volna szét a zászlót.Viszont ő is megkapta a jutalmát ezt ne felejtsd el.Ja és a lényeg nem játékost hanem nézőt ütött meg.A játékhoz sok köze nem volt bár nem értek vele egyet hogy verekedett.A véleményem akkor is az az ilyen játékost előszőr eltíltani 1 évre aztán a következő esetnél örökre.És természetesen a csapatot is +bűntetném akkor talán a gyenge szem hamarabb kiesik mivel a csapat egy ember marhasága miatt nem akar bűnhődni.”
 • 41. sporika 2009. szeptember 23. 20:26
  „kecsó858! A tisztelt szót nem szívesen használnám a neve mellé.
  A 10.000 forintokat eltesznek a játékvezetők,az azért egy picit abszurd.Valaki javasolta a www.gymsfoci.hu oldalon a tarifák megnézését!Ha nem tette meg,akkor leírnám.
  Megyei III. osztály játékvezető br.4.400 ft, asszisztens br. 3.300 ft
  Ha 3 embertől sokallja a br.11.000ft-ot azért ,hogy feláldozza a vasárnap délutánját és tűri a nézők folyamatos(néha jogos)szidalmazásait,akkor már nagy baj van.Itt megye 3 osztályról beszélünk,ahol nem a nagyon jó játékvezetők működnek,mert akiknek van egy kis érzékük hozzá,azok magasabb osztályban vezetnek.De ugye a játékosok sem világszínvonalú labdarúgók.Itt valóban csak szeretetből kéne játszani,ami nem úgy mutatkozik meg,hogy mindig lapot kap.Tudom,hogy bosszantó,ha egy jv. elnéz egy lest vagy egy bedobást,de az is ,ha a játékos csak 90percen keresztül csőrrel tud a labdába rúgni,de a spori azért nem szidhatja a játékost.
  Tisztelettel.....”
 • 40. kecsó858 2009. szeptember 23. 16:40
  „Még aztmondjátok hogy a biró nem lehet hülye <moderálva>”
 • 39. kecsó858 2009. szeptember 23. 16:39
  „És még aztmondjátok hogy a biró nem lehet hülye. Én ezen elgondolkoznék azért.”
 • 38. kecsó858 2009. szeptember 23. 15:49
  „elfelejtettem. lehetett olvasni hogy fetrtőendréden egy partjelző MEGÜTÖTTE ZÁSZLÓJÁVAL A NÉZÖT MERT AZ SZIDALMAZTA. akkor itt is a nézö a hülye mert kimegy meccsre? A néző kifezette a belépő árat ugyhogy azt kiabál amit akar. ezzel hogy vagy? hülye a néző mi?”
 • 37. kecsó858 2009. szeptember 23. 15:44
  „Bocs jucus de lehet a férjed focizik, de aki szivböl focizik az megtesz mindennt a csapatért és az néha lappal jár. aki nem kap az nem szivvel focizik!!!!!!! ÉN AZZAL....... látom nem érted miröl beszélek, kifejtem: KAPNAK MECCSENKÉNNTI 10000 FORINTOT. DE SEMMIT NEM MUTATNAK ÉRTE. tesom 10 éves fia jobban levezetné a neccset minnt ezek a birkák. Van olyan osztály ahol nincsenek birók semmi ilyen, megbiznak a másikba, és ha valamit elkövetnek akkor sportszerüen megállnak. De ott mégsincsenek verekedések és balhék. Majd holnap elolvasom mit irsz.”
 • 36. ÁÁÁÁÁ 2009. szeptember 23. 10:46
  „ti miről beszéltek??? www.gymsfoci.hu itt találtok tarifákat.. meccsenként 10ezreket.. hát röhögnöm kell..
  azok a játékosok akik a bíróval foglalkoznak.. azolk nem értenek hozzá..vag pedig fejbő l játszanak--nem jön össze egy két dolog..és hopp..vkit hibáztatni..és ekkor kezdődika balhé.. eddig volt kb 35 hozzászólás..de talán 10en érzem h egy kicsit is értene a focihoz..
  a tényeket nem elfogultsági alapon kell megitélni..”
 • 35. jucuska07 2009. szeptember 23. 08:33
  „Erről beszéltem én is :) hogy a játék a fontos a bíró az a bíró tetszik nem tetszik el kell fogadniuk....”
 • 34. jazmine33 2009. szeptember 23. 08:08
  „a 33 hozzá szóláshoz az utolsót a legértelmesebb,tudod jucuska07 én 8 éven keresztül kaptam egy sárgát pedig én sokat relkloálhattam de én a játékkal tőrődtem mindig...ennyi”
 • 33. jucuska07 2009. szeptember 22. 22:41
  „kecsó azért egy dolgot elárulok.....A férjem focizik lapot olyan ritkán kap hogy évente egyet talán.Van amikor reklamálna de valahogy az esze mindig győz és csendben marad.A bíró azért bíró mert ő vezeti a mérkőzést és kész.Biztos van jó biró meg kicsit gyengébb is de attól még a döntését el kell fogadni.Az ilyeneknek mint te egyik sem volna jó spori...Kikéne magad próbálni,mint bíró.A tanfolyam nem drága aztán utána lehet ítélkezni.”
 • 32. kecsó858 2009. szeptember 22. 21:17
  „Hogyha valaki focizik az ugyis tudja hogy miröl beszélek. Ha nem meg maradjon inkább csendbe!!!!!!!!!! (kivételek mindig vannak, akinek nem inge ne vegye magára)”
 • 31. kecsó858 2009. szeptember 22. 21:08
  „Kedves jucuska. hogy öszinte legyek nem érdekel mit irsz. De amit bubinho irt az az igaz. eltesznek meccsenkénti 10ezreket de még is szarul vezetnek. Ennyi pénzért azért már vezethetnék korrektül a meccset. 90 percet kellene nekik jól fujni, de arra sem képesek. mivel te nem vagy férfi(sztem) ezt te ugyse fogod megérteni szóval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 30. jucuska07 2009. szeptember 22. 12:31
  „17. hozzászólás kecsó858

  kecsó a Bíró azért és akkor ad lapot amiért kell.Tehát ez a mondatod idézlek:"A biró volt hülye mert olyanért adott lapot amit más kiröhög"Amit irtál az a hülyeség+

  A hülyeség az amit a játékos tett.A bíró lapot ad elfogadjuk és kész.Én az ilyen játékost örökre kitiltanám a pályáról mint focista.Maximum néző lehetne.”
 • 29. Krityi 2009. szeptember 22. 11:34
  „én ott voltam, a Balf Csapod, tartalékon, nő vagyok, és elég sértő "leócskaribancozni" , ezt betudom az intelligencia szintnek
  vmit azért így is értek a focihoz! ezek a fiúk nem sörért és szendvicsért játszanak, hanem saját költségükre. Azzal a ténnyel már nem lehet, mit csinálni, bírót, sem és mást sem szabad megütni, ez nem megoldás! DE az ért a szövetségben is szűrhetnék egy kicsit a "kedves" sporikat, úgyanis nem egy, nem alkalmas még ezen a szinten sem a játékvezetésre! A partjelzője szünetben felhívta a fiatal kollégája figyelmét, hogy változtasson a vezetési felfogásán, mert ez így nem lesz jó! és lám lám nem hallgatott a tapasztalt Kollégára........ még lehetne tovább ragozni, hogy ez és ez meg ezis történt de nincs értelme....”
 • 28. som 2009. szeptember 22. 07:27
  „Újkér Babót meccsen több vendég játékost megütöttek egynek felrepedt a szája. Lecserélt vendég játékost leköpték. Babóti edzőt leöntötték sörrel majd megdobták mü. pohárral. Vendég találat után ugyan ezt kapta a partjelző. Utána öt vendég találatból egy sem volt érvényes! megélhetési játék vezetők vagy ennyire hülyék kérdés? Jegyzőkönyvben erről semmi nem szerepel, véletlen kimaradt. hol a szövetség ellenőrök? Egy hete bocsátottak meg több újkéri játékosnak és megint mindent lehet!Ütésben gondolom jövő héten a játékvezető jön náluk ezt is lehet. Megbocsát a szövetség. . . . . . . . . . . . . .”
 • 27. ÁÁÁÁÁ 2009. szeptember 21. 22:05
  „hát igen.. ez a megye 3.. a leggyilkossabb osztály..ahol nem csak a nézők..de még a játékosok is az <moderálva> hasonlítanak.
  kedves hozzászolok.. akik a szívükért játszanak..és nem pénzért..akiknek igazán fontos ez a sportág..azok nem mennek el elötte nap bulizni..vagy nem totál másnaposan..akár még részegen jönnek meccsre..és ezis egy hatalma s külömség a csapatok között..
  és véletlenül tudom.. láttam néhány balfi játékost szórakozni szombat éjjel.. de persze itt nem emelem őket ki.. hisz nagyon sok játékosban nincs meg az igazi..a foci iránti alázat.. nálam ők nem labdarugók.. őket nemis nevezném senkinek.. csak sajnos évek alatt el ment a varázsa már ennek is..mer ilyen emberek alkotják..
  a játkvezetőt meg azok szidják.. ütik..stb..akik nem értenek a focihoz..”
46 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Foci megyei II. o. 09.20.

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságok hétvégi fordulóinak eredményei és a bajnokságok állása -… Tovább olvasom