Kisalföld logö

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Belső vizsgálat a mentőknél Kolonics György halála ügyében

Belső vizsgálat lesz Országos Mentőszolgálatnál Kolonics György halálának ügyében - erősítette meg szerdán Zerkovitz Kristóf, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szolgálatvezető főorvosa.
Kajak-kenu - Kiss János blogjában emlékezik meg Kolonics Györgyről.
Videók
Hallgassa meg Kolonics György nyilatkozatát a sikerről!

Szemtanúk szerint a mentők a riasztás után több mint 30 perccel értek ki a sporttelepre, ahol az olimpikon kedden rosszul lett. A mentőknél azt mondják: ez az idő nem ennyire hosszú, 17 perc alatt megérkezett a segítség.

Kolonics György kedden délelőtt lett rosszul edzés közben, próbálták újraéleszteni, de már nem tudtak segíteni rajta. A kétszeres olimpiai bajnok edzője az RTL Híradónak kedden azt mondta: a mentők 37 perccel a bejelentés után értek ki. A mentők ezzel szemben 17 percről beszélnek.


A körülmények tisztázására belső vizsgálatot rendeltek el az OMSZ-nél: visszahallgatják a bejelentést rögzítő hangfelvételt, és átnézik a mentőautó menetlevelét is. A mentőszolgálat szolgálatvezető főorvosa nem tudta megmondani, hogy mikor fejezik be a vizsgálatot. Sajtóhírek szerint pénteken várható az eredmény.

Az ügyben tájékoztatást kért az Egészségügyi Minisztérium is. A tárca szerdán közleményt adott ki, amelyben megerősítik, hogy a rohamkocsi 17 perc alatt ért ki a tragédia helyszínére. A bejelentés kedden 10 óra 22 perckor érkezett az OMSZ hívásfogadó központjába, a diszpécser utasítására pedig 3 perccel később a rohamkocsi el is indult a Markó utcából, mivel a csepeli mentőállomáson lévő mentőautó éppen beteget szállított.

Ezzel párhuzamosan 10 óra 27-kor a budai mentőállomásról is elindult egy autó. A helyszínre 10 óra 42-kor, vagyis 17 perccel az indulása után érkezett meg a rohamkocsi, 10 óra 44-kor pedig megkezdték az újraélesztést - ezt bizonyítják a defibrillátor archívumából kiszedhető adatok is. A minisztérium szerint az OMSZ elérhető volt a kérdéses időpontban, és a kocsikon lévő műszerek is megfelelően működtek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rendkívüli Haláleseti Osztálya közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet - mondta a Független Hírügynökségnek Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese.

Kiss János blogjában búcsúzik

"Megrendülés, és fájdalom, minden sportot szerető ember számára.

Megrendülés, és fájdalom, hogy egy kítűnő ember, egy példakép elment, de miért?
Felteszem a kérdést újra, hogy miért?" - olvasható Kiss János blogjában.


"Egy állat is belehalna"

Profibb kontrollra volna szükség az élsportolók esetében - nyilatkozta a Népszavának Kolonics György halálával kapcsolatban Petrekanits Máté, aki hosszú ideje végez terhelésélettani laboratóriumi vizsgálatokat.

Véleménye szerint manapság a profi sportolókat néha annyira teletömik táplálékkiegészítőkkel és teljesítményfokozókkal, hogy abba egy állat belehalna. Úgy látja, a mai sportolók a siker érdekében szív- és érrendszerüket borzasztó terhelésnek vetik alá. Közben német orvosok kutatása szerint a nagy erőkifejtést igénylő sportolóknál génmutáció válthatja ki a hirtelen szívhalál okát.


Vita a mentők érkezéséről

Az első diagnózis szerint Kolonics György halálát is ez okozta: a többszörös Európa- és világbajnok kenus kedden délelőtt lett rosszul Csepelen edzés közben.

Edzője szerint a mentők 37 perc alatt értek ki, míg a mentőszolgálat főorvosa 17-18 percről beszél.

Megyeiek a tragédiáról

Kadler Gusztáv
, a Magyar Kajak-kenu Szövetség győri kötődésű általános alelnöke: „Döbbenten állok a felfoghatatlan tragédia hallatán. Kolonics Gyuri mindig a kedvenc versenyzőim közé tartozott. Szinte hihetetlen, hogy múlt időben kell beszélni róla. Olyan sportember volt, akiért minden körülmények között a tűzbe tettem volna a kezem és akit bátran állíthattam példaképként a fiatal versenyzők elé. Csodálatos pályafutás végére akart pontot tenni Pekingben, az olimpia után lett volna az esküvője..."

Benkő Zoltán, a győri Graboplast VSE kétszeres Európa-bajnok, olimpiai kerettag kajakosa:  „Rendkívül megdöbbentett Gyuri tragédiája. Teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy mindig tisztán versenyzett. Úgy tudom, 2005-ben is volt vele valami gond, elájult egy edzés után, s rögtön elment egy kivizsgálásra, ami nem mutatott ki semmi rendelleneset. Hétfőn még együtt mosolyogtunk a fényképezőgépek előtt, amikor az olimpiai csapatot fotózták, aztán a ruhapróbán épp mellettem öltözött, s tőlem kérdezte, hogy áll neki az öltöny. Hihetetlen, ami történt..."

Borsodi Géza, a  kajak-kenu maraton szakág válogatottjának győri szövetségi kapitánya: „Szavakat sem találok, annyira megdöbbentem. Barátok nem voltunk, de ismertem Gyurit, együtt jártunk a főiskolára és az edzőtáborok alkalmával is rengetegszer találkoztunk. Ha valakire ráillik, őrá biztosan: ő volt az igazi nagybetűs sportoló. Mindig céltudatos volt, s eredményei után is megmaradt annak az embernek, aki volt. Nem értem, mi történhetett, annyi vizsgálaton esett keresztül, amelyek, ha lett volna valami baj, biztosan kimutatták volna. Ő egyébként olyan volt, amint problémája akadt, azonnal orvoshoz fordult. Az 1992-es olimpia óta folyamatosan világszínvonalon sportolt, de kizárt, hogy tiltott szerrel élt volna, ezer százalékig biztos vagyok ebben. A folyamatos jó szereplés is ezt bizonyítja, s a közelmúltban többször is ellenőrizték. Döbbenetes, ami történt, egyszerűen elképzelni se tudom, hogy már nem lesz ott az olimpián."

Az edző elmondta mi történt

Összesen egy órán keresztül küzdöttek Kolonics György életéért kedden délelőtt, mire kiderült, hogy az olimpiai bajnok kenuson nem lehet segíteni - Erről Ludasi Róbert, "Koló" edzője beszélt az MTI tudósítóinak a csepeli kajak-kenu telepen. A tréner, aki 22 esztendeje foglalkozott Koloniccsal, megtörten, magába roskadtan elevenítette fel a történteket.

"Páros edzés volt, Kolóék rendesen bemelegítettek, eveztek öt-hat kilométert. Ezután mentünk egy ezret, ami jól sikerült, majd odaálltunk ötszázhoz. Az is jó volt, de aztán Koló átszólt, hogy menjek oda, mert szédül. Mondtam neki, üljön rá a motorcsónakra, aztán azt, hogy dőljön hanyatt. Az arcszínéből látszott, nagyon rosszul van, úgy tűnt, nem kap levegőt. Biztattam Kozmann Gyurit, kezdje el pumpálni a mellkasát, aztán levegőt is fújtunk az orrába, közben kikiabáltam a partra, hogy hívjanak azonnal mentőt" - mesélte a 56 éves tréner.

 "Harminchét perc alatt ért ki a mentőautó!... Van itt a közelben egy új állomás, de nem tudtak onnan küldeni kocsit, mert nem akadt olyan, amelyik fel lett volna szerelve életmentő készülékkel. Aztán amikor végre megérkezett, a mentősök folytatták az újraélesztést, Gyuri infúziót is kapott, de már semmi sem segített rajta" - mesélte  Ludasi a csöndbe burkolózó telepen, a hajótároló előtt.

A mesteredző szerint Kolonics mindig is odafigyelt magára, ha volt valami baja, azonnal orvoshoz ment, a múlt héten is volt egy kivizsgáláson.
  
"Egymás után jönnek az újságírók, stábok, néhányan felvetik, nem  állhat-e dopping a tragédia mögött. Erre csak azt tudom mondani, Gyurit idén már hatszor-nyolcszor ellenőrizték." (Forrás: MTI)

A világban ismert és elismert

A nagy nemzetközi hírügynökségek is beszámoltak Kolonics György, kétszeres olimpiai bajnok magyar kenus keddi tragédiájáról.

A brit Reuters, a német dpa, a francia AFP és az osztrák APA a halálhír magyarországi megjelenését követően közreadta anyagát az edzés közben elhunyt 36 éves klasszisról.

A világ gyászolja a magyar kenust.
A világ gyászolja a magyar kenust.


Blog és fotók

Kolonics György blogot írt a kajak-kenu szövetség honlapján itt több, köztük gyermek kori fotókat is láthatnak, ha ellátogatnak ide.

Emlék és fekete szalag

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Kolonics György emlékének szenteli a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szombati csapatgyűlését - közölte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ).

A csütörtökön kezdődő ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokságon a magyar sportolók fekete karszalaggal versenyeznek, a szerdai sajtótájékoztatón pedig megemlékeznek a kétszeres olimpiai bajnok klasszisról.

Győrladaméri kluboldalunk a nagyszerű sportolóról videóval emlékezik. Hagyjon Ön is üzenetet!

Edzés közben meghalt Kolonics György olimpiai bajnok

Egyedül edzett Csepelen a soroksári Duna-ágon Kolonics György kedden, amikor az utolsó táv utolsó szakaszán rosszul lett. Információnk szerint rátámaszkodott az őt kísérő motorcsónakra, a parton megpróbálták újraéleszteni, de életét már nem tudták megmenteni.

Az első diagnózis és a pekingi olimpia

Az első diagnózis szerint hirtelen szívhalál okozta Kolonics György halálát kedden délelőtt. A kétszeres olimpiai bajnok kenust a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) is saját halottjának tekinti.

A szövetség a nevezési határidő lejártáig, július 23-ig még megváltoztathatja a nevezettek névsorát - mondta a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) sajtófőnöke, Csurka Gergely.
Kolonics György legutóbb a Maty-éren nyilatkozott munkatársunknak, ahol arról beszélt, hogy soha nem elég a sikerből:
Kozmann Györgyöt megviselte a hír

Kolonics kenu kettes párja, Kozmann György azt mondta, nagyon megviselte a hír, és nincs olyan állapotban, hogy nyilatkozni tudna. A 36 éves, ötödik olimpiájára készülő Kolonics György hétfőn még közös fotózáson vett részt a Hősök terén az olimpiai csapattal. Fáradt volt, de jókedvűen készült a keddi edzésre - tudtuk meg. A fotózás után újra elmondta a már sokszor hangoztatott véleményét, hogy ennyi idős korban, kizárólag tiszta eszközökkel készülve nagyon nagy feladat felvenni a versenyt a világelit azon részével, amely esetleg más eszközt is igénybe vesz a minél jobb eredmény érdekében.

A Kozmann-Kolonics duó 500 és 1000 méteren is kvalifikálta magát a pekingi olimpiára.

Interjú - Gyereket szeretett volna

Kolonics György: - Ha nyerek, biztos befejezem. Gyereket is szeretnék, hiányzik már, de azt nem akarom, hogy én itt vagyok, a gyerekem meg otthon. Látom a volt osztálytársaimat, hogy tízéves gyerekük van, én meg még mindig itt bóklászom a vízen. Izgatna már egy rendes család - nyilatkozta a sportoló a Magyar Narancsban. Teljes interjú itt.


Korábban


Meghalt Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok kenus.

A 36 éves kenus kedden dél előtt edzés közben egy résztáv után lett rosszul és bár a parton megpróbálták újraéleszteni, már nem tudtak rajta segíteni.

Kolonics György 1996-ban Atlantában Horváth Csabával C-2 500 méteren, 2000-ben, Sydneyben pedig C-1 500-on nyert olimpiai aranyérmet, emellett 15-ször állhatott fel a dobogó legfelső fokára  világbajnokságon. Pekingben Kozmann Györggyel indult volna két páros számban.

Emlékműsor

A Magyar Rádió külön műsorban emlékezik meg a kedden elhunyt Kolonics György  kétszeres olimpiai bajnok kenusról.
Kedden 14.05 órakor az MR1 Kossuth Rádió Arcvonások című műsorában hallható lesz a kenussal idén április 7-én készült interjú. (Az adást szerdán 23.04 órakor ugyanezen az adón megismétlik.) (Forrás: MTI)

Kolonics György

Kolonics György 1972. június 4-én született Budapesten.

A Budapesti Spartacusban kezdett el kenuzni Nótárius József irányítása alatt, de még ifjúsági korában átigazolt a Csepelbe, ahol azóta is Ludasi Róbert vezette az edzéseit.

1991-ben mutatkozott be a párizsi világbajnokságon, ahol a két kenu négyesben indult, és vb-újoncként ötödik és hatodik helyen végzett. Egy év múlva már kiharcolta az olimpiai indulás jogát is, ekkor két páros számban - mindkettőben Pálizs Attilával - versenyzett, és egy ötödik, illetve egy hetedik helyet szerzett. Egy év múlva talált rá partnerére, Horváth Csabára, akivel szinte évről évre maguk mögé utasították a világ legjobbjait.
Olimpia: 1996-ban Atlantában Horváth Csabával C-2 500 méter.

Diadalsorozatuk 1993-ban kezdődött, amikor 500 párosban először győztek együtt, de Kolonics tagja volt a győztes négyesnek is, és kenu egyesben, 500 méteren ezüstérmet is nyert. 1994-ben, három számban is együtt indult Horváthtal, a két rövidebb párosban és a 200-as négyesben összesen három ezüstöt nyert, az aranyérmet pedig az 1000 méteren induló négyes győzelme után akasztották a nyakába. Az 1995-ös duisburgi világbajnokságon ötször állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára: kenu kettesben - Horváthtal - mindhárom távon, kenu négyesben pedig a két rövidebb távon.


Athén 2004
Athén 2004

Kilencedik és tizedik világbajnoki címét egyaránt Dartmouthban szerezte, párosban és négyesben egyaránt 500 méteren, és két ezüstérmet is kiharcolt a leghosszabb távú párosban és a legrövidebb távú négyesben. Kétszeres Európa-bajnok, 1997-ben Plovdivban Horváth oldalán, 1000 méteren és a négyesben 500 méteren is az első lett. Két Eb-ezüstjét is itt szerezte, az 1000 méteres párosban és a sprinttávon négyesben. Pályafutásának egyik legnagyobb sikerét az atlantai olimpián érte el, az 1000-en megszerzett bronzérem után, az esélyesség terhétől nem összeroskadva, állandó partnerével 500 méteren sikerül elsőként áthaladni a célvonalon.

Kolonics György tizenhárom világbajnoki arany után 1999-ben, az egyesben is próbára tette magát, de a kísérlet nem járt sikerrel. Sydney-ben azután a hullámzó vízen mégis egyesben szerezte újabb olimpiai bajnokságát. Ezt követve a fiatal Kozmann György személyében újabb társat választott. Athénban harmadik helyen végeztek, majd 2006-ban, a hazai világbajnokságon a legjobbak voltak. Már harmincévesen abba akarta hagyni, de úgy gondolta, Pekingben - az ötödik olimpiáján - még próbára teszi magát párosban 1000, valamint 500 méteren.

Kolonics György 36 éves volt.

Olvasóink írták

82 hozzászólás
 • 82. hasadomolekula 2008. július 24. 13:46
  „Részvétem mindenkinek, aki közel állt Kolóhoz!
  Szomorú, hogy sorra ilyen tragédiák történnek "fejlett" világunkban!

  Soha nem felejtünk Koló!!!”
 • 81. dr.Rémay László Róbert 2008. július 20. 22:29
  „Felháborító, hogy a sportolókon kívül számos esetben halnak meg hétköznapi emberek is hírtelen szívleállás következtében, főleg hajnali 2 és 5 között. Erről mégsincs cikk a sajtóban. Ezekben az esetekben a nitrogén-monoxid hiánya is közrejátszik, ami egy sejtek közötti kommunikációért felelős anyag, az egészséges szervezetben elegendő termelődik. Túlterhelt sportolóknál ugyanez az anyag csökkenti a pulzusszámot. Szégyenletes, hogy halomra halnak meg az emberek ennek az információnak a hiányában.Pedig Orvosi Nobel-díj van a birtokunkban, amivel kivéghetők ezek az esetek. Azoknak az olvasoknak, akik ezen a blogon hozzászoltak, egy ingyenes tanulmányt küldök erről, hátha akad még pár ember a környezetükben, akik segíthetünk. Kérje az ingyenes tanulmányt a http://hirtelen-szivhalal.blogspot.com oldalon
  Telefonon is szívesen tájékoztatom az érdeklődőket.
  Dr.Rémay László wellness-tanácsadó
  tel: 30-272-1448”
 • 80. Korrekt 2008. július 20. 21:11
  „dr.Rémay Roberto László www.fogyasakademia.info 2008.07.16 23:44
  ------------------------------------------------------------------------------

  ...Dokikám, ott már nagy probléma van, mikor a MAGYAR TV-ben olyan reklám megy, hogy egy dagadt tag azt mondja, hogy egye a bogyót és akkor máris törödik magával.

  Ez elképesztö, egyszerüen minden hülyeséget felül múl.
  Az ilyern beállitóttság csak zülleszti a társadalmat.

  (kösz a honlapot, nagyon hasznos)”
 • 79. renáta1989 2008. július 19. 21:42
  „Őszinte részvétem a családjának!!!:(:(sosem felejtünk el téged!!KOLÓ
  hiányozni fogsz nekünk és ezt az Ország nevében mondom!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::((:(:(::(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(”
 • 78. EgyGyőri 2008. július 18. 08:21
  „Ha valaki profi módon sportol el kell fogadnia hogy benne van a pakliban hogy ott maradhat, pláne 36 éves fejjel. Egyszerűen tudni kell hogy mikor kell abbahagyni, Kolo nem tudta, azt hitte hogy túlfeszíthet minden határt, belebukott. A jó oldala a dolognak hogy nem maradt hátra családja akit ezentúl furdalna a lelkiismeret, hogy mi történt volna ha... Meg miért nem beszéltek a fejével. Neki meg már teljesen mindegy nem fogja megtudni milyen családosnak lenni, meg az is mindegy hogy kit saraznak be utólag aminek persze jó magyar szokás szerint nem lesz semmilyen következménye, arról hogy ki tehet erről valójában, véleményem szerint mindig a sportoló, amikor érzi hogy elég volt ebből akkor azonnal be tudja dobni a törülközőt és nem látják ott többé. El kell tudni dönteni mennyit ér ez az egész bohóckodás, egyébként is mindenki aki sportolt valaha az csak magának biznyít elsősorban, legalábbis én sosem foglalkoztam mások véleményével.”
 • 77. atillusz 2008. július 18. 00:10
  „Aki csak ocsmárolni tudja a másikat, kérem a topic összes normális hozzászolója nevében , hogy "Viszlát"!”
 • 76. Josh 2008. július 17. 19:59
  „Nagyon sajnálom Kolót. rokonszenves, elhivatott sportolónak tűnt számomra.

  A 69. hsz-hoz:
  Rémay doktor, biztos, hogy a reklámjait itt és most kell elsütni? Ritka gusztustalan dolog, nem érzi?

  Egyébként nem értem ezt a17-37 perc vitát. Az egyik adón - talán a Hír Tv-ben - az egyik ott lévő kajakosapuka mondta el, hogy a mentő talán tényleg 17 perc alatt ért oda, csakhogy előtte 20 percig nem tudták felhívni a mentőket (ahogy elmondta, többen, többször próbálták). Az igazi kérdés az, hogy mi az oka annak, hogy egy vészhívószámon tesznek a hívásokra. Mi a kevés? A vonalak, a munkaerő, az emberség?”
 • 75. LAZA 2008. július 17. 18:32
  „Azért ha valaki közelebb szeretne jutni az ilyen rejtéjes halálesetek okaihoz, ajánlanám a Spektum televiziót.
  Kb.két hónappal ezelött vetitettek egy dán dokumentum filmet.
  A film negyven az elmúlt években hasonlóan rejtéjes futballista haláleset okait vizsgálja a lehető legalaposabb részletességgel.
  Közöttük a szintén tragikus sorsú Fehér Miki esetét is.
  A filmben megnyilatkozó orvosprofesszorok véleménye és az esetek egyéni vizsgálatainak végkövetkeztetése szerint szinte valamennyi sportó folyamatosan és mértéktelenül mindenféle kontrol nélkül szedte a fájdalom csillapitokat,csak azért,hogy a mérkőzéseken szerepeljenek.
  A film végén a magyar változat szereplőinek felsorolása:
  Narátor:Kaszás Attila
  Akit érdekel keresse hátha ujból vetitik.”
 • 74. LAZA 2008. július 17. 18:13
  „Igen az Egészségügyi Minisztérium az etalon!
  Amit ott irnak,mondanak az Szentírás.H.Á.és az ö reformjai meghozták az öszinteséget és a kánaánt.Kösz.
  Tényleg nagyon szomorú dolog amikor egy ilyen nagyszerü EMBER nagyszerü SPORTOLÓ halála okán alakul ki sokszor nem a legkellemesebb hangvételü polémia.
  Lehet is szörnyülködni rajta,de az okokat akkor is elemezni kell,mert,hogy itt mulasztások sorozata történt az biztos.
  A tanulságokat pedig igen is le kell vonni,hogy minél kevesebb hasonló eset történjen.”
 • 73. csak én 1 2008. július 17. 16:44
  „Ne a mentőket szidjátok,hanem tájékozódjatok! Idő kell arra hogy valahová kiérjenek! Gondolkozzatok csak el, ti mindig lehúzódtatok, adtatok utat neki ha szirénázott mögöttetek?
  Ha az autóban beteg van akkor hogyan menjen oda? Ha mindenkinek jutna mentő akkor 10 millió lenne belőlük....
  A hozzászólásokat olvasva a vélemények 70%-a a bulvárokból összeszedett mondatokból áll. A média leszarja Kolót, nekik csak szenzáció kell amin csámcsogni lehet. Az a fasza újságíró aki minél rémesebben, a valóság elferdítésével tudja előadni a dolgokat. Amúgy az Eü-i minisztérium kiadta a közleményét a valós időadatokról a mentő ügyében.”
 • 72. kajak-kenu szakág versenyzője 2008. július 17. 10:04
  „Kolot soha nem fogjuk elfelejteni!Tényleg Ken,ha annyira nagy a szád gyere le a győri kajak-kenu vizitelepre,bár te úgysem tudnál úgy dolgozni mint Kolo!Te ki vagy?”
 • 71. kajakoslány 2008. július 17. 09:55
  „K2K!Nagyon is igazad van!Ken,igen én mondom is,hogy egy érzéketlen tuskó vagy!Nem tudom,hogy te esetleg sportolsz-e,felteszem nem vagy benne a kajak-kenu szakosztályba,mert te ezt egyátalán nem birod felfogni!”
 • 70. Németh József 2008. július 17. 09:49
  „Hölgyem, Uraim!
  A veszekedés nem a legméltóbb ehhez a sajnálatos eseményhez.
  Hajtsunk fejet Koló emberi nagysága előtt. Legyen sokunk példaképe sportszerűsége, sportszeretete, embresége, közvetlensége és nem utolsósorban küzdeni tudása.
  Koló! Nyugodj békében! És ha odafenn is rendeznek olimpiát én biztos vagyok benne, hogy azt is te fogod megnyerni.”
 • 69. dr.Rémay Roberto László 2008. július 16. 23:44
  „Egy újabb eset, ami azt támasztja alá, hogy a versenysport nem egészséges. Ne 10 magyar aranyat hozzunk el Pekingből, hanem legyen Magyarország 10 millió egészséges ember hazája. Ez az Egészséges Reggelivel kezdődik!!!!
  http://egeszsegesreggeli.blogspot.com
  Remélem a sportvezetők észbekapnak!
  Dr.Rémay László IRON-man triathlon
  wellness-tanácsadó
  www.fogyasakademia.info”
 • 68. KZK 2008. július 16. 21:54
  „Ken neked komoly huzat van a füleid közt!
  Ez az EMBER -igen így csupa nagybetűvel- az 5.! olimpiájára készült!
  Fel bírod fogni mit jelent egy sportolónak akár egyetlen olimpiai résztvétel?
  Javaslom sétálj ki egyszer a vizitelepre -ne félj nem harapnak- és nézd végig egy 15-16 éves srác edzésmunkáját,azt már nem merem kérni ,hogy csináld is végig,mert...
  Kolo már letett valamit az asztalra amit másnak három élet is kevés lenne összelapátolni! Te mit tudsz felmutatni? Felviszed a nyolcadikra a láda sört egyedül ,lifttel...Gratulálok! Majd fogadunk rád a bwin-en,és remélem majd lesz helyetted valaki ha lesérülsz,nehogy már elbukjuk!
  Más.
  Gyuri! RESPEKT! köszönjük,születésedtől az utolsó pillanatig!”
 • 67. tatty 2008. július 16. 20:17
  „Tessék ez Magyyarország és ezek a magyarok hogy még egy halálesetből is ekkora "veszekedét" tudnak csinálni. És hozzáteszem hogy én is nagyon sajnálom hogy meghalt de én nem ilyen módon tudatom ezt a közelemben vagy nem közelemben lévőkkel.....”
 • 66. LAZA 2008. július 16. 15:40
  „Kolonics Gyuri nyugodjál békében.
  Nagyon sok örömet és még több dicsőséget szereztél nemzetednek.Köszönjük!
  Talán, ha mások akiknek a feladata lenne, szintén a Rád jellemző
  lelkiismeretességgel látták volna el a feladatukat akkor még most is közöttünk lehetnél.(Persze a szerecsenmosdatás már itt a fórumon is megkezdődőtt)
  "Lehet akár Buga Jakab is akkor sem érdekel"hangzott a telefonos válasza amikor a mentősők segitségét kérték.
  Ebben a mondatban benne van az egész jelenlegi Magyarország!
  Az egész Liberális gondolkodásmód egészségügyi reformostól a jóléti Magyarország maszlagjáig.
  Nem szeretnék most az egész Mentőszolgálat fölött pálcát törni mert meggyőződésem szerint nem ők a hibásak.Rossz ez az egész rendszer az egész szemlélet.
  Eddig azért a Nemzeti Büszkeségeink talán kivétellt képeztek,de a jelek szerint most már Ők is a kiszolgáltatottak közé tartoznak.
  Szégyen! Szégyen! Szégyen!”
 • 65. ken 2008. július 16. 14:44
  „Kajakoslány!

  Akkor sírj! Az istenért sem akarom elvitatni a zokogáshoz való jogodat!
  Úgy vagyok ezzel, hogy eddig kellett volna félteni, óvni, lebeszélni, hogy 36 évesen agyonerőltesse magát. Most hogy meghalt, lehet traumázni, hogy jaj, meghogy most lett volna az esküvője, meg milyen szép, meg milyen romantikus. Meghalt. MEGHALT. Vége.
  Az élet meg megy tovább, tudod picim, és lehet harsonázni a könnyes zsebkendőbe, de egy hét múlva erről már senki sem beszél, arról viszont igen, hogy ki lép a helyére, oké?
  Aztán most írhatod bátran, hogy milyen érzéketlen vagyok, drágaságom!”
 • 64. nemecsek 2008. július 16. 14:39
  „Korrekt!

  Te egy idióta vagy! Nyugodj békében!”
 • 63. thermoline 2008. július 16. 13:12
  „Nyugodjék békében!”
82 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szurkolók szerint az ETO nyer és továbbjut a Zestafoni ell

Tovább olvasom