Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Az ETO B legyőzte a Sopron B csapatát labdarúgás

Győri ETO FC B - FC Sopron B 2-0
Győr, 100 néző. V.: Borbás.
Gsz.: Kiss Zs., Csermelyi.

Győri ETO Fc B:
Somogyi – Kiss Zs., Domanyik, Dombi, Leitold, Klement B., Nagy Á., Lappints (Markó), Kiss Sz. (Balás), Csermelyi, Sánta (Frick). Edző: Klement István és Galambos Zoltán.
FC Sopron B: Heinrich – Herczeg G., Varga D., Körmendi, Németh B., Legoza, Hullám, Pál, Németh D., Herczeg E., Guttmann (Tóth Zs.). Edző: Végh Tibor.

65. p: Az egyik soproni védő kézzel ért a labdába saját tizenhatosán belül. A megítélt tizenegyest Kiss Zsolt a balra mozduló kapus mellett a jobb alsó sarokba gurította. 1–0. 85. p: Kiss Zsolt beadását Markó elvitte a védő mellett, bepasszolt labdáját Csermelyi lőtte a hálóba. 2–0.

A végig szakadó esőben a vendég Sopron szinte csak a védekezéssel törődött és a kilencven perc során egyszer sem lőtt kapura, így a győriek győzelme teljesen megérdemelt, csupán a gólarány nagysága volt a kérdéses.

Jók: Kiss Zs., Csermelyi, Sánta, ill. Heinrich, Hullám.

Klement István: – Mezőnyfölényünk ellenére nehezen sikerült győznünk, mert hiányoztak a végjátékban a pluszmegoldások.
Végh Tibor nem kívánt nyilatkozni.

********************
Sárvár - Csorna 4-0

Sárvár, 100 néző. V.: Vidéki.
Gsz.: Nagy (2), Fábián, öngól.

Sárvár: Tóth J.– Nagy, Fehér (Fábián), Horváth L., Szabó I., Varga J., Vadász (Ádám), Tóth P., Németh G., Velladics (Sinka), Bajor. Edző: Haraszti Zsolt.
Csorna: Lőre – Buti, Horváth I., Nagy Sz., Fenyő, Kiss M. (Zobák), Baán (Bárány), Jakab, Nyerges, Hollósi, László (Klement). Edző: Varga Péter.

21. p: Vadász kapott a jobb oldalon egy labdát, amit egyből laposan beadott az érkező Nagy elé, aki 8 méterről a jobb alsó sarokba helyezett. 1–0. 29. p: Egy jobb oldali szabadrúgás után az egyik csornai játékos fejéről csúszott a a labda a hálóba. 2–0. 55. p: Fábián kapott nagyszerű kiugratást, majd egy igazítás után a kapu jobb alsó sarkába lőtt. 3–0. 90. p: Lőre bravúrral védett egy 10 méteres lövést, de a kipattanó labdát Nagy a jobb alsó sarokba helyezte. 4–0.

A Csorna az első félóra végére kétgólos hátrányba került, s ez végképp megpecsételte a sorsát.

Jók: mindenki, ill. Lőre, Buti, Jakab.

Haraszti Zsolt: – Jó játékkal megérdemelt győzelem.
Varga Péter: – Magas színvonalú játékvezetés mellett, bár a gólkülönbség túlzott, egyértelműen a jobb csapat nyerte a mérkőzést.

********************
Kapuvár - Keszthely 2-2

Kapuvár, 100 néző. V.: Keszthelyi.
Gsz.: Licskai (2), ill. Végh, Kovács P.
Kiállítva: Molnár A., Kovács P.

Kapuvár: Endrődy – Bencsics, Áder (Hegyi), Fuhrmann (Végh), Horváth A., Füsi, Bieder, Böcskör, Világi, Licskai, Axnix (Horváth Gy.). Edző: Halász Ernő.
Keszthely: Horváth A. – Molnár, Bagó, Ács, Udop, Nagy, Horváth Z., Keveházi, Bódai, Tóth G., Kovács P. Edző: Béres Ferenc.

A 17. percben Bieder indításával Licskai lépett ki a védők közül, bár kisodródott, elhúzta a labdát a kimozduló kapus mellett, majd éles szögből a hálóba gurított. 1–0. A 26. percben Tóth G. kapott jó labdát a bal oldalon, majd 18 méterről lőtt és a megpattanó labda a  vetődő kapus fölött vágódott a kapu jobb oldalába. 1–1. A 44. percben a középre ívelt labdát Kovács P. fejelte a hálóba. 1–2. A 86. percben egy bal oldali beadást Licskai a rövid oldalon érkezve a hosszú sarokba csúsztatott. 2–2. A reklamáló vendégek közül Molnár meglökte a játékvezetőt, a középvezetés után pedig Kovács szabálytalankodott durván, így mindkettőjüket kiállították.

A hősiesen küzdő Keszthely egy pontot szerzett a csak a második félidőben jól játszó Kapuvár ellen.

Jók: Licskai, Füsi, Horváth A., Böcskör, Bencsics, ill. Horváth Á., Keveházi, Bódai.

Halász Ernő: – A gólkülönbség javítása helyett meg kellett szenvedni az egy pontért.
Béres Ferenc: – Hősies védekezésünk egy pontot eredményezett.

További eredmények: Hévíz–Bük 3–2, Tapolca–Andráshida 1–1, Márkó SE–Vép 3–2, Répcelak–Veszprém 0–0, Csesztreg–Celldömölk 1–0.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bogár János őrzi összetett második helyét

A lengyel Jaroslaw Janicki győzött a Bécs–Pozsony–Budapest szupermaraton harmadik… Tovább olvasom