Kisalföld logö

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 20°C | 32°C Még több cikk.

Az ETO a Dinamo Zagrebet kapta az EL-ben

Az Európa Liga következő fordulójában a Győri ETO FC a horvát Dinamo Zagrebet fogadja haza pályán. Tét a csoportkörbe jutás.

A Győri ETO a horvát Dinamo Zagrebbel, a Debreceni VSC pedig a bolgár Liteksz Loveccsel találkozik a labdarúgó Európa Liga 4., utolsó selejtezőkörében, amelynek tétje a csoportkörbe kerülés.

Az európai szövetség (UEFA) nyoni székházában pénteken megtartott sorsolás értelmében mindkét magyar alakulat hazai pályán kezdi a párharcot.

Az első mérkőzésekre augusztus 19-én, a visszavágókra pedig augusztus 26-én kerül sor.

A két magyar együttes számára kedvezően alakult a sorsolás, a Rába-partiak többek között az angol Manchester Cityvel, a spanyol Villarreallal vagy az orosz Lokomotiv Moszkvával is összekerülhettek volna, s a DVSC szintén kaphatott volna erősebb riválist, például a portugál FC Portót, az olasz Palermót vagy a török Galatasarayt.

A Győr a szlovák Nitra és a kazah Atyrau búcsúztatása után a csütörtöki 3. fordulóban a francia Montpelliert ejtette ki, a DVSC pedig úgy került az EL-selejtező utolsó körébe, hogy szerdán a svájci FC Basel ellen elbukta a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulós párharcát.

A magyar válogatott Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató PSV Eindhoven az orosz Novoszibirszk ellen vívhatja ki a továbbjutást, a Szabics Imrét is a soraiban tudó osztrák Sturm Graz pedig az olasz Juventusszal találkozik. Hajnal Tamás együttese, a német Borussia Dortmund az azeri FK Karabah gárdájával, a kapus Sáfár Szabolcsot foglalkoztató Austria Wien pedig a görög Arisz Szalonikivel csap össze.

A spanyol Villarreal azért indulhatott el az EL idei kiírásában, mert az eredetileg kvalifikált Mallorcát kizárta az UEFA, mivel a fegyelmi bizottság szerint a klub nem teljesítette maradéktalanul a nevezéshez szükséges feltételeket. A mallorcaiak fellebbeztek a döntés ellen, de az ügyben még nem született ítélet. Ha augusztus 19-ig helyt adnak a fellebbezésnek, akkor a Mallorca játszik majd a fehérorosz Dnyepr Mogiljev ellen.

Korábban - Az ETO a Dinamo Zagrebet kapta az EL-ben

Győri ETO a horvát Dinamo Zagrebbel, a Debreceni VSC pedig a bolgár Liteksz Loveccsel találkozik a labdarúgó Európa Liga 4., utolsó selejtezőkörében, amelynek tétje a csoportkörbe kerülés.

Az európai szövetség (UEFA) nyoni székházában pénteken megtartott sorsolás értelmében mindkét magyar alakulat hazai pályán kezdi a párharcot.

Az első mérkőzésekre augusztus 19-én, a visszavágókra pedig augusztus 27-én kerül sor.

A Győr a szlovák Nitra és a kazah Atyrau búcsúztatása után a csütörtöki 3. fordulóban a francia Montpelliert ejtette ki, a DVSC pedig úgy került az EL-selejtező utolsó körébe, hogy szerdán a svájci FC Basel ellen elbukta a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulós párharcát.

A párosítás >>

Olvasóink írták

44 hozzászólás
 • 44. okostojas007 2010. augusztus 08. 17:21
  „aki testnevelésből felmentett volt az ne menjen a zágráb elleni mecsre”
 • 43. IV.Béla 2010. augusztus 08. 16:18
  „42. dudi1977!

  Hidd el, én sem szeretem az ilyet, főleg nem a stadionon belüli dolgokat, mert így azért megkockáztatják rendesen a zártkapus meccs lehetőségét is, elvéve mástól is az örömöt. Viszont azok közül a srácok közül (akik kik lennének, ha nem alig húszévesek? ötvenéves családapák?) majd´ mindenki kintvolt Montpellier-ben is. Tehát nem úgy dobálóztak műanyag asztallal (ez egyébként elég vicces volt :) ), hogy utána cserbenhagyták volna az utazókat, hanem becsülettel kimentek és odaálltak. Okosnak nem biztos, hogy okos, de azért korrektnek korrekt viselkedés volt tőlük, és miattuk nem került egy "francia" sem kórházba. Szerintem amúgy pont leszarják, hogy én vagy te mit gondolunk róluk, és egy percig sem bánják, hogy így alakult. :) Amíg meg tőlünk nem veszik el az élményt, addig nincs jogunk szólni ellenük egy szót sem.

  Abban persze teljesen iagzad van, a horvátok jóval keményebbek lesznek, mint az arabok, ezen nincs is vita. De aki kintvolt most, az a zágrábi túrát sem fogja kihagyni.”
 • 42. dudi1977 2010. augusztus 08. 16:04
  „Nem szeretnék közbeszólni a "nagyok magasszínvonalú beszélgetésébe" , de a Montpellierben lezajlott bunyó nem odakint kezdődött....
  hanem itthon

  Néhány alig 20éves (már ha van annyi) suhanc kölyök, elkezdte a Keleti lelátóbal alsó sarkából megdobálni, az akkor még sportszerűen szurkoló mintegy 30-40 francia szurkolót, akik bedühödtek, és visszadobáltak mindent, még a WC-s kagylót is (ugye emlékeztek)

  A franciaországi válasz sem maradt el, akkor ők voltak fölényben és törlesztettek a győri "ki ha én nem" stílusú dobálozóknak. - lehet, hogy nem vagyok (leszek) népszerű, de megérdemelték a büntetést

  (Természetesen akik nem csináltak Győrben semmit, de kint a verés áldozatai lettek - tőlük elnézést, ők "rosszkor voltak rossz emberekkel, rossz helyen")

  Akik ugyanezt próbálják eljátszani majd a horvátokkal, azok az életüket kockáztatják....”
 • 41. öszödiböszme 2010. augusztus 08. 14:30
  „Kedves aranyos ErikaCartman!
  Miből vontad le, hogy én mennyi idős vagyok. Gondolom nem csak a focihoz, az ultrákhoz, hanem mindenhez
  igy a telepátiához is értesz. Vezess és oktass mester!! Gondolom az volt a legnagyobb akciód focimeccsen, hogy beintettél a bírónak PS-n. Nevemről csak annyit, gondolom mivel polihisztor vagy, hallottál az ironiáról.
  Még valami álltam szembe fraditákkal,vidisekkel,újpestiekkel,kispestiekkel. A kultikus 80években. Jaa még valami,ha recskázni van kedved ne ide irj!”
 • 40. IV.Béla 2010. augusztus 08. 12:25
  „39. RickCartman!
  Nekem nem sértő, csak legyen következetek az, aki csinálja. De mivel eddig nem magáztál, ezért ez csak felesleges arcoskodás. Ha meg nem emlékszel rá, hogy mit csináltál korábban, akkor az meg elég ciki ilyen fiatal korban.
  De megint kaptunk tőled egy totál demagóg, semmitmondó választ, ezért örökre hálás leszek. Sértődöttség miatt (hiába írod, hogy se időd, se kedved) menekülni meg kifejezetten aranyos, amikor máskor meg azt várod, hogy az etódrukkerek neked feleljenek meg. :)”
 • 39. RickCartman 2010. augusztus 08. 00:05
  „32. hozzászólás IV.Béla 2010.08.07. 21:40

  Igazad van.Marhaság volt elkezdeni ezt a polémiát veled, akinek már a magázás is sértő (gyanítom, inkább nem érhető ez a nyelvezet, tehát az alapoknál kellene kezdeni, arra pedig nekem nincs sem időm, sem kedven).Jó szurkolást, jó zsörtölődést, lesznek itt ehhez hozzád illőbb partnerek.

  34. hozzászólás öszödiböszme 2010.08.07. 21:48

  Téged pedig csak sajnálni tudlak.Még mindig Öszödnél tartasz, megsúgom, azt a részt már átlapozták a többiek a brosúrában.Fradistákról pedig akkor beszélj (egyáltalán más csapatok szurkolóiról), ha majd szemtől szembe állsz velük.Ehhez jó mulatást kívánok neked.Kósza gondolat sem voltál, mikor én már meccsre jártam, engedd meg, hogy erről többet tudjak nálad.Falusi mivoltodat pedig ne szégyelld, a pestiek nem utálják a falusiakat, ne legyen emiatt kisebbrendűségi komplexusod.”
 • 38. sorok_közt 2010. augusztus 07. 22:54
  „naiv vagyok. engem csak a foci érdekel.”
 • 37. IV.Béla 2010. augusztus 07. 22:44
  „36. sorok_közt!
  Mert ha nem ők mozdulnak, akkor a 60 mozdul rájuk vazze...”
 • 36. sorok_közt 2010. augusztus 07. 22:32
  „32. IV.Béla!

  Mi az, hogy "... 15 győri leszállva a villamostól szembe találta magát 60 montpellier-ivel. Nekikmentek... ".
  Miért mentek nekik? Ezért mentek ki? Nem lehet elmenni mellettük?”
 • 35. okostojas007 2010. augusztus 07. 21:49
  „és azt hallotad hogy a dinamó drukkerek közöütt vannak kannibálok....”
 • 34. öszödiböszme 2010. augusztus 07. 21:48
  „IQ-ját tekintve valami falusi fradista lehet. Itt a falusin van a hangsúly. Senkit nem megbántva. Csak arra szeretnék utalni, évente egy fradi meccset lát. Azt is Győrben. Ilyent az ősfradisták is utálják. Hogy veheti fel az ilyen a Cartman nevet?”
 • 33. IV.Béla 2010. augusztus 07. 21:43
  „okostojas007!
  Ahogy olvashattad itt-ott, 15 győri leszállva a villamostól szembe találta magát 60 montpellier-ivel. Nekikmentek, a "franciák" (tunéziak, algériaiak; arabok) meg szanaszét rohantak, aztán hatalmas bátorságról tanúbizonyságot téve visszajöttek háromszor annyian. Ez ám a hőstett, okostojas ügynök!
  És te erre vagy büszke, hogy a tízszeres túlerő győzött a srácok ellen? Tökös vagy, barátom.”
 • 32. IV.Béla 2010. augusztus 07. 21:40
  „Aztán most már el is árulhatnád, hogy te melyik nagymultú és dicső jelenű magyar csapatnak szurkolsz, hadd érezzük még jobban megalázva magunkat. :)”
 • 31. IV.Béla 2010. augusztus 07. 21:38
  „24. RickCartman!

  Attól, hogy magázol másokat, nem fogsz okosabbnak tűnni, csupán azt fogja mindenki levonni belőle, hogy egy magas ló még magasabb nyergéről tekintesz a világra, pedig aztán egy sámli is felhőkarcoló neked.
  Hogy ki személyeskedik, azt nem biztos, hogy neked kéne felhozni, elvégre te játszod a cinikus hőst itt, és fitymálod le az "etódrukkereket". Nem tudom, hogy te miféle istenségnek képzeled magad, hogy neked kelljen megfelelni bárkinek is. Sebaj, kellenek az ilyen emberek is, akik legalább a fórumon kemények és játszák a főnököt - de aki egy kis pszichológiai érzékkel is rendelkezik vagy élt már eleget, azt tudja, hogy ezek az emberek mennyire elnyomottak a való életben.”
 • 30. öszödiböszme 2010. augusztus 07. 21:30
  „Őszintén te hogy lehetsz ilyen primitív! Hány éves vagy???Nyolc? te egy belterjes szaporodás utolsó állomása vagy!! Na mindegy. Demokrácia van.”
 • 29. okostojas007 2010. augusztus 07. 21:24
  „és akikre büszke vagy , mit mondtak - jó a kaja a montpellieri korházban...”
 • 28. öszödiböszme 2010. augusztus 07. 21:18
  „A kérdésemre nem válaszoltál. Mi volt a legvagányabb cselekedeted? Rajka-Bezenye meccsen nem adtad vissza a labdát a bokorból? Te igazán keménygyerek lehetsz!!! Ők ott voltak. Én büszke vagyok rájuk. Nem ilyen foteldrukkerek mint te!!!”
 • 27. okostojas007 2010. augusztus 07. 21:12
  „én csak arra lettem volna kiváncsi hányszor fordult a mentő veletek montpellierben....”
 • 26. öszödiböszme 2010. augusztus 07. 20:27
  „okostojás! Te milyen meccsre jársz? Imádom az ilyen foteldrukkereket!! Egyébként ha nem tudnátok ez foci! Bad Blue Boyst is szétverte a Torcida. Ugye tudod miről beszélek,te huligán géniusz?”
 • 25. okostojas007 2010. augusztus 07. 19:16
  „mintha franciaországban is lett volna egy kis bunyó..
  nem dicsekedett senki hogy hány pofont kaptatok és hányszor fordult a mentő veletek..
  a zágráb ellen jobb ha kisem mentek a meccsre...
  a tv előtt biztonságosabb”
44 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ETO bravúr: Pintér Attila játékosait dicséri - Fotókkal

Elsősorban a játékosait dicsérte Pintér Attila, a Győri ETO labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután… Tovább olvasom