Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

Az Audi-ETO ajánlatára várva

Kézilabda - Még nem dőlt el Ana Djokic sorsa. Az Audi-ETO szerb beállósának nyáron lejár a szerződése, s bár már van két ajánlata, várja, hogy a zöld-fehérek milyen feltételeket kínálnak számára. A játékos állítása szerint örömmel maradna Győrben.
Nyáron lejár a szerződése Ana Djokicnak, az Audi-ETO játékosának. Az elmúlt napokban olyan hírek láttak napvilágot, hogy a szerb beállós nem hosszabbít, hanem hat év után távozik a zöld-fehérektől. Nos, mint azt Djokic elmondta, erről szó sincs, sorsa még nem dőlt el.

„Azt valóban nem tagadom, hogy van két komoly ajánlatom, mindkettő külföldről, sőt, az egyébként közel sem pontosan megjelent hírek hallatára magyar csapatok is bejelentkeztek értem, igaz, hozzám még nem jutottak el – kezdte Ana Djokic. – Ez nem ritkaság, máskor is akadtak jelentkezők, akiknek szüksége lett volna rám, én azonban rendre Győrben maradtam. Hogy most is így lesz-e, azt egyelőre még nem tudom, az ETO-val úgy állapodtam meg, megvárom az ajánlatukat, s ennek ismeretében döntök majd."

A játékos nem tagadta azt sem, hogy az érzelmi tényezők is sokat számíthatnak a „végeredményben".

Egyelőre még nem tudni, Ana Djokic a jövőben marad-e győri zöld-fehérben vagy hat év után klubot vált. Fotó: Kisalföld-archívum

„Remekül érzem magam Győrben, megszerettem a várost, az embereket, jól beszélem a nyelvet, s a csapattársakkal is remekül megértjük egymást a pályán és azon kívül is. Ráadásul most nagyon eredményesek is vagyunk. Fájó szívvel hagynám itt a csapatot, de erről ne is beszéljünk. Várjuk meg, milyen ajánlattal áll elő az ETO. Az előzetes beszélgetések alapján biztos vagyok benne, hogy a klub sem szeretne egykönnyen lemondani rólam" – folytatta a beállós, akinek Simona Spiridonnal kell megküzdenie a csapatba kerülésért.

„A profi sport már csak ilyen, nem adnak ingyen semmit. Tény, hogy nincs könnyű dolgom, mert Simona nagyszerű játékos, de nagyon remélem, ő is hasonlóan gondolkodik. Véleményem szerint ez a harc csak a mi hasznunkra, na és persze a csapatéra válik. Azzal egyébként nem foglalkozom, hogy esetleg még több lehetőséget kaphatnék-e. Ez egyértelműen az edző dolga, akivel nagyon jól kijövök, nagyon korrekt velem szemben is. Én úgy vagyok vele, hogy amikor pályára kerülök, akkor szeretném megmutatni, mire is vagyok képes" – tette hozzá Ana Djokic.

A győri csapat a héten két meccset játszik: szerdán 18 órakor a bajnokságban a Vasast, vasárnap 16.15 órakor a BL-ben a román Valceát fogadja.

Olvasóink írták

  • 2. Korrekt5 2008. március 01. 21:23
    „Djokic már nem felel meg a nemzeközi követelményeknek.
    Nagyon körülményesen és lassan jáccik és legtöbbször csak tülekedik.”
  • 1. Molnár József 2008. február 20. 21:06
    „Djokic nélkül szegények lennénk.Spiridonnal váltakozva, többvariációs lett a beállós poszt, amit Konkoly kitünően használ ki. Nem beszélve a védőmunkájukról, ahol együtt is kitűnő a két beállós.Reméljük Attila ez nem téma Nálad, hiszen Te tudod legjobban két ilyen kincs egyik konkurens csapatnál sincs. Maradj velünk KISDJOKICS.mojo.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sportgálán méltatják az előző év legjobbjait

Sportgála - Február 24-én, vasárnap 16 órától sportgálát rendeznek Sopronban, a Liszt Ferenc… Tovább olvasom