Kisalföld logö

2018. 12. 10. hétfő - Judit 3°C | 7°C Még több cikk.

Az árvíz módosítja a vb pályáját

Kajak-kenu - A szervezők hangsúlyozták, mindent megpróbálnak úgy megcsinálni, hogy a versenyzők ebből semmit ne érezzenek meg. A változások természetesen nem módosítják a magyar csapat célkitűzéseit, az aranyra esélyes versenyzőktől kiugró eredményt várnak.
Csabai: meglesz a 12. arany?

Világbajnokságra esélyes egység pedig szerencsére bőven akad. A kenuban például rajthoz áll az a Csabai Edvin, Györe Attila páros, mely nyolc éve, éppen az első győri vb óta legyőzhetetlen. Csabai ráadásul az elmúlt három évben az egyes számban is rendre első lett, így 11 világbajnoki címével a sportág egyik legkiemelkedőbb alakja.
Az idei Európa-bajnokságon kivételes eset állt elő: az idény elején a sík vízi számokra készülő Csabai helyett Györe Attila Kövér Mártonnal indult el párosban.

„Az idén is szerettem volna sík vízen szerepelni, és az év elején úgy tűnt, ütköznek a szakág versenyidőpontjai – mondta Csabai Edvin. – A sík vízi válogatók végül úgy alakultak, hogy egyesben én is el tudtam indulni a trencséni viadalon, és egyáltalán nem bánkódom az ott elért második hely miatt."

Zseniális sorozatáról Csabai szűkszavúan és szerényen a következőket mondta: „Nincs titok. Párosban rengeteget számít a technikai tudás. No és a rutinról sem szabad elfeledkezni, ezek pedig nálunk szerencsére egyaránt adottak..."


Közlekedők figyelmébe
Ma 18 órától üzemzárásig és vasárnap 19 órától üzemzárásig az Aradi vértanúk útján keresztül közlekedő autóbuszok a Virágpiacnál balra fordulva a Zechmeister utcán, majd a Petőfi hídon keresztül érik el újvárosi, illetve győr-szigeti eredeti útvonalaikat. A menetrendben nem lesz változás. Ugyancsak ma 18 órától 24 óráig és vasárnap 19 órától 24 óráig forgalomkorlátozások lesznek az Aradi vértanúk útja–Virágpiac–
Zechmeister utca–Rába kettős híd–
Rát Mátyás tér által határolt területen. Erre a területre a Volán helyi
autóbuszain kívül nem lehet behajtani. A Zechmeister utcai fizetőparkolót ma 12 órától 24 óráig lezárják.
Ma reggel 6 órától hétfő este 10 óráig egyirányú lesz a Töltésszer utca a Híd út felől a Szarvas utca irányába. Ugyanezen időszakban lezárják a Töltésszer utca csónakházak felőli oldalát, ahova csak kiadott engedéllyel lehet behajtani.
hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Túl az első lépcsőfokon

Labdarúgás - A Nyíregyháza elleni bajnokin mutatkozott be az élvonalban az ETO FC tehetséges… Tovább olvasom