Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

Audi ETO KC edzőjét Konkoly Csabát kérdezték olvasóink

A bajnoki aranyérmes és Magyar Kupa-győztes Győri Audi ETO KC vezetőedzője Konkoly Csaba volt a vendégünk online interjún.

Bíborka
Először is gratulálni szeretnék az idei teljesítményéhez a CSAPATnak, hisz
talán még a tavalyitól is több sérülés hátráltatta a munkát a felkészülés ésa bajnokságok időszakában is. Mikortól kezdődik majd a felkészülés a
következő idényre? Ahogy eddig is volt marad a kapusok terén az a felállás,hogy 3 kapus lesz nevezve a felnőtt keretbe (, ahogy Kati és Orsi mellett Ogu volt)? Nagy lehetőség lenne egy fiatal kapusnak, hogy két ilyen kapussal edzhetne együtt és sokat is tanulhatna tőlük, amiből az ETO is csak nyerhetne:), nem?:) Eredményes felkészülést és sok sok örömet kívánok a jövő év végére is.
Tisztelettel: Bíborka

A felkészülést a következő bajnoki idényre július 14-én kezdjük el. Három kapust lesz tagja a felnőtt keretnek. Az ifiből Pásztor Bettina kerül a felnőttek közé.
Köszönjük a jókívánságokat.

Mankapunka
Csabi bácsi miért olyan agresszív néha a lányokkal?????

Nem érzem rossz értelemben véve agresszívnak magamat. Együtt élek a játékkal, néha előfordul a mérkőzés hevében, a közönség zajában muszáj hangosabban kommunikálni.

Norbi32
Tiszrelt Konkoly Úr!
Először is gratulálok az idei évben elért sikerekhez!
Kérdéseim:
-Mi a vélemény arról, hogy sokan az ETO játékospolitikáját hibáztatják a válogatott gyengébb szerepléséért?
-A fiatal, magyar játékosok beépítének hiányáért illetve annak lassú üteméért is sok szó éri a ház elejét.
Ön jogosnak tartja ezeket a kritikus hangokat?

Az első kérdésnél nem értem mire gondol játékospolitika címén. A válogatott gerincét még most is az Audi ETO KC játékosai alkotják, akik mindent megtesznek a sikeres szereplésért.

Mi még mindig annak a klubnak mondhatjuk magunkat, amelynek a legfiatalabb a kispadja. Értelemszerűen a nemzetközi célkitűzések, és az eredménykényszer miatt sajnos az idei évben kevesebbet szerepelhettek az ifiből felkerült játékosaink. Az NBI/B-s felnőtt bajnokságban, és a korosztályos bajnokságokban kijátszhatták magukat, szinte mindent megnyerve.

berci41
Tisztelt Konkoly úr!
Tisztelettel kérdem , hogy publikus -e kit visznek fel az ifiből a felnőtt csapatba.
További sok sikert és egészséget Önnek a munkájához !

Publikus. Pásztor Bettina, Kurucz Ivett, Bárány Krisztina, Tóth Eszter, Palkó Fruzsina, és Planéta Szimonetta kerül fel a felnőtt csapathoz.

AIstvan
Kedves Csaba!
Gratulálok az idei szezon hazai és BL szerepléséhez egyaránt. Elmondhatjuk, hogy minden sportágat figyelembe véve az Audi-ETO az ország legeredményesebb klubcsapata.

A jövő évben azonban a jó nemzetköti szereplés elérése még nehezebb feladat lesz, hiszen mellettünk a Viborg, a Larvik és a Hypo is tovább erősödik, s a Valcea is jó marad. S figyeljünk a Zvenyigorodra is.

Lát-e esélyt arra, hogy a BL-ben megismételjük, sőt esetleg felülmúljuk a 2007-2010 közötti évek eredményeit?
Milyen poszton lehetne még megerősíteni a Csapatot?
A világ két legjobb kapusának egyidejű alkalmazása nem okoz-e konfliktust? (lsd Veszprémben)

Köszönöm a megtisztelő választ: István

Mélyen tisztelt Konkoly úr!!

Igyekszünk ott maradni a világ elitjében. Már beszéltünk az esetleges problémákról Bakos István kapus edzővel. Főleg a mérkőzéseken, a játéklehetőségek beosztásánál és a cserék alkalmazásánál kell nagyon figyelnünk. Reméljük, sikerül.

Szabó Ildikó   
Kedves Konkoly Csaba!   Miért nem ad több játéklehetőséget Orbán Adrienn-nek, hiszen a Larvik elleni itthoni Bl-mérkőzésen bizonyította, hogy méltő helyettese Mravikovának és ezt a Viasat3-nak tett nyilatkozatában ki is emelte. Tudom, hogy Mravikova jó játékos, de azért ő is hibázik.  üdvözlettel:  Szabó Ildikó   Hajrá ETO!

Minden játékos a pályán elért teljesítményével bizonyítja, hogy megoldja a rábízott feladatokat. Mindenkinek vannak jó és rosszabb teljesítményei. Igyekeztem úgy cserélni, hogy mindenki meg is kapja ezeket a lehetőségeket. A Larvik ellen jól játszott Adrienn.

Roberto
Sokszor hallottuk a klub vezetőségétől, hogy az ETO-nál nagyobb költségvetéssel dolgoznak a BL más élcsapatai. Ezzel nem lehet versenyezni. De az is tény, hogy a norvég, román stb játékosok jobb formában vannak, külsőre is úgy néznek ki, mint akiknek sokkal jobb az állóképességük. Ez nem pénz kérdés. Ön ezt hogyan látja?

Ezek a csapatok már kész játékosokat vesznek meg. A létesítményi háttér (konditerem) is pl. pénz kérdés, legalábbis nálunk még az. A szakmai stáb mindent megtesz, hogy utolérjük ezeket a csapatokat, játékosokat. Tenni kell érte a játékosainknak is pl. egészséges táplálkozás.

Enikő
Látva, hogy csütörtökön 4 órától lehet Öntől kérdezni, bátorkodnék tanácsot kérni. Először is nem egyszerű az esetem... Enikőnek hívnak és 17 éves vagyok. Szlovákiában élek...jó messze Győrtől, és bármilyen kézilabdacsapattól. Kiskorom óta rajongom a kézilabdáért, hogy honnan azt nem tudom, a családban senki sem foglalkozott/ foglalkozik a sporttal.5 éves koromtól kézilabdázom...mára, csapat nélkül inkább csak amatőr szinten. Szakközépiskolába járok, ahol nem lehet kézilabdázni (nincs tornaterem), a legközelebbi csapat az Dorog (Magyarország), de a határ miatt a járatos buszcsatlakozások nem megfelelőek (Egész nyáron jártam hozzájuk edzésekre itthonról 1 órakor indultam, az edzés 16:30 kor kezdődött Dorogon, haza 23 órára értem. A suli miatt ez mára nem kivitelezhető.). A helyi csapatok közül Érsekújvár a legközelebbi, 50 km. A szüleim elváltak, édesanyámmal élek aki 65-70 % támogat. Az édesapámmal nagyon ritkán beszélek. Anyagilag sem állunk olyan jól, hogy bárhova el tudjak jutni, ezért szükségem lenne a tanácsára. Arra lennék kíváncsi, hogy vajon Ön mit tenne a helyemben?  
Örülnék hogyha válaszolna, feladni nem fogom.
Tisztelettel, Enikő  

Nagyon nehéz a helyzeted, de örömteli, hogy ilyen kitartó vagy. Tizenhét évesen nálunk a felnőtt, NBII, vagy NBI/B-s bajnokságban szerepelnek a fiatalok. Továbbtanulásod során olyan helyre kellene költöznöd (kollégium) hogy ott valamilyen formában kézilabdázni tudj.

tornacipő
lunde jön pálinger mellé, jobbátlövőbe hornyák helyett végre lesz egy balkezes, a két érkező, klasszisokkal jobb, mint akik most kapus és főleg jobbátlövő poszton játszanak (láttuk ezt tomori és amorin esetében is), hogy oldja meg az esetleges ellentéteket, rivalizálásokat, stb.?

a csapat az érkezőkkel tovább erősödik, hogy kezeli azt, hogy egetlen cél van, a BL győzelem? (magyar bajnokit és kupát nyerni lássuk be nem nagy kunszt ezzel az erősségű csapattal, még akkor sem, ha a fradi erősített)
más
úgy tudom konkoly úr a bercsényiben tanít, és a szentgyörgyi helyett ismét a bercsényi lesz a kézilabdás iskola, ahova sok-sok fiatal érkezik. milyen tervei, céljai vannak a középiskolás kézilabdázásban?

Nem hiszem, hogy ellentétek és rivalizálások lesznek a csapaton belül. Minden játékos - az itt lévők, és az érkezők is - azért dolgoznak majd, hogy az említett eredményeket megvédjük, megőrizzük. A magyar bajnokságot is meg kell nyerni, dolgozni kell érte, olyan eszköz amellyel a BL-szereplésünket erősítjük.

Ha nem nagy kunszt, javaslom az edzői pálya hétköznapjait átélni.

Valóban a Bercsényiben tanítok sport tagozatos, kézilabda irányultságú osztályokban testnevelést, amelynek a célja, hogy az Audi ETO KC és a város NBI/B-s, NBII-es csapatainak az utánpótlás nevelésének hatékonyságát növeljük. Ebben vagyok egy heti 5 órás munkarendben.


Lost-Man
Tisztelt Konkoly Csaba ! Nekem az volna a kérdésem , hogy 2009 nyarán 3 alkalommal ( 1 győzelem Győrben Kulcsár emlékmérkőzés és 2 vereség Debrecen + talán Koprovnica ) is játszottunk a Valcea ellen ehhez jött a 2 BL csoportmeccs , mit kellett volna másképpen csinálni ahhoz , hogy mi játszunk BL döntőt ?   Sportbaráti üdvözlettel : Kácser József ( Lost-Man )

Itthon kellett volna győztes meccset játszani, és erre építve a kinti mérkőzésen talán sikeresebbek lehettünk volna. Szakmai kérdésekbe ne menjünk bele.


Horváth Péter
Tisztelt Konkoly Csaba!
Ezúton szeretnék gratulálni Önnek és Csapatának az egész éves teljesítményhez!További sikerekben gazdag, sérülésektől mentes idényeket kívánok.Előbb-utóbb meglesz a BL trófea is, kitartás! :)Üdv: Horváth Péter

Köszönjük :-)


MateMu
Tisztelt Konkoly úr! Gratulálok önnek és a csapatnak is az idei évben nyújtott teljesítményéért!! Az lenne a kérdésem, hogy a kézilabdán kívül melyek azok a sportok amiket szeret? A foci VB n esetleg szurkol valakinek?? Jó nyaralást pihenést kívánok HAJRÁ ETO!!

A vízilabda válogatott mérkőzéseit szívesen megnézem. A foci VB eseményeit még nem tudom, hogy figyelemmel kísérem-e. Nem szoktam focit nézni.


King
Gratulálok Konkoly Úrnak a kitűnő munkájához!
Gratulálok az ország legjobb és a világ egyik legjobb csapatának!
Külön szeretettel gratulálok kedvenc játékosomnak Görbicz Anitának!
Innen Újvárosból is öröm nézni ezt a fantasztikus együttest.

Köszönjük:-)

fi.zsuzsa
Kedves Csaba!
Gratulálok a szezonban elért eredményekhez, további sikereket kívánok.
Ebben az idényben minden meccset láttunk, viszont nem tetszik,ahogy a lányokkal bánik.
Szerintem szinte meccsen Eduarda Amorim egyformán, összességében jól teljesített, mégsem
láttam egy alkalommal sem, hogy dicsérte volna. A Debrecen elleni meccs győzelme is neki
köszönhető, ha úgy vesszük. Valceában a második félidőben a kétperces kiállításkor
mérgében még rá is ütött. Ez nagyon zavar, sajnálom Őt.
Mindnkinek ól esik a dicséret, esetleg erre figyeljen oda.
Nagyon köszönöm, hogy elolvasta: Horváth Zsuzsa

Igyekszem odafigyelni. Reményeim szerint Eduarda Amorim nem úgy élte át az eseményeket, mint ahogy azt ön látta. Vagyis nem tulajdonítunk nagy jelentőséget ezeknek a gesztusoknak. Bizonyára jelezte volna, ha ez nem így lenne.

ezüstlány
Üdv :-)
Először is szeretnék gratulálni az idei és az össze munkájához =)
Kérdésem: Melman Ibit beépíti a csapatba vagy marad az NB2-ben...aztán lesznek még idén új igazolások,bármely poszton?
Köszönöm

Ibolya, tudomásom szerint a leendő NBI-es Érd együtteséhez igazol. Nem NBII-ben, hanem az NBI/B-s VKLSE csapatában igyekezett visszanyerni formáját az elmúlt fél évben. Nem tervezünk több igazolást.


Görbe4ever
Tisztelt Konkoly Csaba!

Először is szeretnék gratulálni az idén elért sikerekhez!
Azt szeretném kérdezni terveznek- e még új igazolásokat ebben az évben?
Úgy gondolom, hogy a balszélső poszton kellene még egy játékos, mert szemmel láthatóan Orsi is kimerült, ezért nem nyújtott olyan kiegyensúlyozott teljesítményt, mint azt sokan elvárták tőle!
Kérem adja át üdvözletem Görbicz Anitának és ezúton is szeretnék neki Boldog Születésnapot kívánni!

Üdv Görbe4ever

Lehel54
Tisztelt Konkoly Úr!
Ön szerint meddig kell még várni a BL gyözelemre? Addig is további jó és eredményes munkát kivánunk.
üdv borbely düsseldorf

Európa legalább tíz élcsapata szeretné megnyerni évről-évre a BL-t. Ezek a csapatok egyformán esélyesek. Mi már negyedik éve mindig nagyon közel vagyunk, mindent meg is teszünk, hogy mi legyünk a bajnokok, de mindig közbejön valami.

klotzild
Gratulálok az idei szezonhoz (is)!
jövőre mik a célkitűzések? Várhatóak még igazolások, és esetleges távozók lesznek még?
Üdv, és további szép napot

A célkitűzések ugyanazok, mint idén. Magyar Kupa-győzelem, a bajnoki elsőség megvédése, és minél tovább jutni a BL-ben.

cseke
Tisztelt Konkoly úr!
Tomori reménytelenül nevelhetetlen? Az idény végéig nem lehetett volna várni az elküldésével (talán megint a döntőig menetelt volna az ETO)?

Tisztelt Konkoly Ur!
Tomi az előző BL sorozatban igencsak megszórta a Valcea-t. A vélt vagy valós sérelem vizsgálatával miért nem vártak a szezon
végéig, hiszen nyilvánvaló volt hogy csapaton belül zavart fog okozni ha az év legfontosabbnak igérkező sorsdöntő mérkőzése előtt ilyen üggyel foglalkozik a sport sajtó. A történések azt igazolják: saját méregfogunkat huztuk ki. Mi a véleménye,helyes volt-e az akkori döntés ?

A mi szempontunkból helyes volt a döntés, Tomori Zsuzsi szemponjából pedig majd a jövő megmutatja, hogy helyes volt-e.


klotzild
Lenne még egy kérdésem, hogyha lehetséges.
Ön szerint a Fradival újra számolni kell a következő bajnokságban, vagy nem dob olyan sokat rajtuk a sok új igazolás!
remélem összejön a triplázás jövő tavaszra :)

Biztos, hogy átalakul a Fradi szerkezete mind támadásban, mind védekezésben. Ezzel értelemszerűen számolnunk kell. Ugyanúgy a Debrecen, a Vác, a Békéscsaba lesznek a riválisok, mint idén.


Tisztelt Konkoly ur!
lehet hogy egy picit furcsa kérdés de arra lennék kiváncsi hogy ez a fantasztikus csapat a kiválló szurkolokkal nem lehet hogy ugymond kinötte a sportcsarnokot?Várhato esetleg uj létesitmény?további sok sikert kivánok a csapatnak!!Bazsi

Úgy hallottuk, hogy a város vezetés gondolkodik ilyen irányú bővítésen. A szurkolók is, és a játékosok is megérdemelnék.


Görbe4ever
Tisztelt Csaba!
További sok sikert a magyar bajnokságban és a magyar kupában!
Jövőre meglesz a BL győzelem is!
Remélem sokáig lesz még edző Győrben, mert az én véleményem szerint a női mezőnyt nézve ön a világ egyik, ha nem a legjobb edzője!

Üdvözlettel:Görbe4ever

Köszönöm a dícsérő szavakat.

klotzild

DEáki Dórit véglegesen adtuk el a Fradinak, vagy csak kölcsönbe ment?
szerintem nagy tehetség a csajszi :)
Viborg már fél kézzel újra fogja a BL trófeát, Ön szerint a másik kéz is rákerül a hétvégén?

Dóri szabadon igazolhatóvá vált, és a Ferencvárost választotta. Szerintem egyértelmű fölénnyel fogja nyerni a Viborg a BL-t, a Valcea becsülettel megnehezíteni tudja csak a dolgát hazai pályán.Ezúton szeretném megköszönni minden kedves helyszínen, a tévé előtt, vagy online szurkolónak egész éves bíztatását, szurkolását, és a szponzoraink támogatását. Tisztelettel: Konkoly Csaba.

Olvasóink írták

30 hozzászólás
12
 • 30. nasi12 2010. július 14. 08:10
  „Ez a lemez, már rég lejárt.
  Talán nem kellene már egy 2010.05.12.-én keltezett cikket, még mindig itt tartani.
  Ujj szezon, ujj cikkek, ujj gondolkodás.”
 • 29. f.tomi91 2010. július 03. 21:10
  „Azt hiszem erről picit lekéstem :) Pedig nagyon kíváncsi lettem volna a válaszra :)”
 • 28. f.tomi91 2010. július 01. 19:39
  „Tisztelt Konkoly úr! Először is gratulálni szeretnék az elmúlt évek sikereihez és kívánom, hogy idén némi szerencsével összejöjjön az a várva várt BL elsőség! Olyan kérdéssel fordulnék önhöz...Nem tudom publikus-e, ha igen, várhatók-e idén nyáron érkezők, illetve távozók az ETO keretéből. Esetleg, hallván a Hypo anyagi körülményeiről, lát-e rá esélyt, hogy bővüljön még egy Lundeval az ETO fedélzete? :) Köszönettel: Fekete Tamás”
 • 27. Nellikeee36 2010. május 22. 21:22
  „Tisztelt Csaba! Mi lett Vérten Orsival az utóbbi időben?? Nagyon letört és, ön általában a 2. félidőben le is hozza a pályáról..!! És mindi azt látom h ordibál vele.. nekem ő a példaképem és olyan szeretnék leni miint ő..”
 • 26. fabianlaszlo 2010. május 13. 17:48
  „Konkoly Úr!Gratulálni szeretnék az el múlt év eredményeihez.Érdeklődnék,hogy várható-e még igazolás?További sikereket kívánok.Üdv a csapatnak is és ősszel is ott leszünk és szurkolunk!!!!!!!Hajrá Eto”
 • 25. klotzild 2010. május 13. 16:55
  „DEáki Dórit véglegesen adtuk el a Fradinak, vagy csak kölcsönbe ment?
  szerintem nagy tehetség a csajszi :)
  Viborg már fél kézzel újra fogja a BL trófeát, Ön szerint a másik kéz is rákerül a hétvégén?”
 • 24. Görbe4ever 2010. május 13. 16:51
  „Tisztelt Csaba!
  További sok sikert a magyar bajnokságban és a magyar kupában!
  Jövőre meglesz a BL győzelem is!
  Remélem sokáig lesz még edző Győrben, mert az én véleményem szerint a női mezőnyt nézve ön a világ egyik, ha nem a legjobb edzője!

  Üdvözlettel:Görbe4ever”
 • 23. maya31 2010. május 13. 16:50
  „Tisztelt Konkoly ur!nem lehet hogy ez a fantasztikus csapat ezzel a kiválló szurkolótáborral együtt ugymond kinötte a sportcsarnokot??Várhato esetleg uj létesitmény?További sok sikert a csapatnak!!!Bazsi”
 • 22. klotzild 2010. május 13. 16:48
  „Lenne még egy kérdésem, hogyha lehetséges.
  Ön szerint a Fradival újra számolni kell a következő bajnokságban, vagy nem dob olyan sokat rajtuk a sok új igazolás!
  remélem összejön a triplázás jövő tavaszra :)”
 • 21. Görbe4ever 2010. május 13. 16:48
  „Tisztelt Csaba!
  További sok sikert a magyar bajnokságban és a magyar kupában!
  Jövőre meglesz a BL győzelem is!
  Remélem sokáig lesz még edző Győrben, mert az én véleményem szerint a női mezőnyt nézve ön a világ egyik, ha nem a legjobb edzője!

  Üdvözlettel:Görbe4ever”
 • 20. Görbe4ever 2010. május 13. 16:39
  „Tisztelt Konkoly Csaba!

  Először is szeretnék gratulálni az idén elért sikerekhez!
  Azt szeretném kérdezni terveznek- e még új igazolásokat ebben az évben?
  Úgy gondolom, hogy a balszélső poszton kellene még egy játékos, mert szemmel láthatóan Orsi is kimerült, ezért nem nyújtott olyan kiegyensúlyozott teljesítményt, mint azt sokan elvárták tőle!
  Kérem adja át üdvözletem Görbicz Anitának és ezúton is szeretnék neki Boldog Születésnapot kívánni!

  Üdv Görbe4ever”
 • 19. Lehel54 2010. május 13. 16:35
  „Tisztelt Konkoly Úr!
  Ön szerint meddig kell még várni a BL gyözelemre? Addig is további jó és eredményes munkát kivánunk.
  üdv borbely düsseldorf”
 • 18. klotzild 2010. május 13. 16:28
  „Gratulálok az idei szezonhoz (is)!
  jövőre mik a célkitűzések? Várhatóak még igazolások, és esetleges távozók lesznek még?
  Üdv, és további szép napot”
 • 17. Mankapunka 2010. május 13. 16:25
  „Csak azért kérdeztem,mert én is abba az iskolába jártam,ahol a mester testnevelő tanár volt. :)))”
 • 16. MateMu 2010. május 13. 16:21
  „Tisztelt Konkoly úr! Gratulálok önnek és a csapatnak is az idei évben nyújtott teljesítményéért!! Az lenne a kérdésem, hogy a kézilabdán kívül melyek azok a sportok amiket szeret? A foci VB n esetleg szurkol valakinek?? Jó nyaralást pihenést kívánok HAJRÁ ETO!!”
 • 15. cseke 2010. május 13. 16:20
  „Tisztelt Konkoly úr!
  Tomori reménytelenül nevelhetetlen? Az idény végéig nem lehetett volna várni az elküldésével (talán megint a döntőig menetelt volna az ETO)?”
 • 14. King 2010. május 13. 16:20
  „Gratulálok Konkoly Úrnak a kitűnő munkájához!
  Gratulálok az ország legjobb és a világ egyik legjobb csapatának!
  Külön szeretettel gratulálok kedvenc játékosomnak Görbicz Anitának!
  Innen Újvárosból is öröm nézni ezt a fantasztikus együttest.”
 • 13. fi.zsuzsa 2010. május 13. 16:18
  „Kedves Csaba!
  Gratulálok a szezonban elért eredményekhez, további sikereket kívánok.
  Ebben az idényben minden meccset láttunk, viszont nem tetszik,ahogy a lányokkal bánik.
  Szerintem szinte meccsen Eduarda Amorim egyformán, összességében jól teljesített, mégsem
  láttam egy alkalommal sem, hogy dicsérte volna. A Debrecen elleni meccs győzelme is neki
  köszönhető, ha úgy vesszük. Valceában a második félidőben a kétperces kiállításkor
  mérgében még rá is ütött. Ez nagyon zavar, sajnálom Őt.
  Mindnkinek ól esik a dicséret, esetleg erre figyeljen oda.
  Nagyon köszönöm, hogy elolvasta: Horváth Zsuzsa”
 • 12. ezüstlány 2010. május 13. 16:03
  „Üdv :-)
  Először is szeretnék gratulálni az idei és az össze munkájához =)
  Kérdésem: Melman Ibit beépíti a csapatba vagy marad az NB2-ben...aztán lesznek még idén új igazolások,bármely poszton?
  Köszönöm”
 • 11. tornacipő 2010. május 13. 15:28
  „lunde jön pálinger mellé, jobbátlövőbe hornyák helyett végre lesz egy balkezes, a két érkező, klasszisokkal jobb, mint akik most kapus és főleg jobbátlövő poszton játszanak (láttuk ezt tomori és amorin esetében is), hogy oldja meg az esetleges ellentéteket, rivalizálásokat, stb.?

  a csapat az érkezőkkel tovább erősödik, hogy kezeli azt, hogy egetlen cél van, a BL győzelem? (magyar bajnokit és kupát nyerni lássuk be nem nagy kunszt ezzel az erősségű csapattal, még akkor sem, ha a fradi erősített)

  más
  úgy tudom konkoly úr a bercsényiben tanít, és a szentgyörgyi helyett ismét a bercsényi lesz a kézilabdás iskola, ahova sok-sok fiatal érkezik. milyen tervei, céljai vannak a középiskolás kézilabdázásban?”
30 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bundagyanú: megszólal a Gyirmót SE elnöke

A Tatabánya–Gyirmót (2–2) labdarúgó-mérkőzéssel kapcsolatban az MLSZ alelnöke a… Tovább olvasom