Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Audi-ETO: Vereség harminckét meccsenként?

Kézilabda - Első vereségét szenvedte el vasárnap az Audi-ETO. Konkoly Csaba vezetőedző látta a hibákat, de nem tudja ezek okát. Reméli, egy újabb hosszú veretlenségi sorozat veszi kezdetét.
Konkoly Csaba, az Audi-ETO vezetőedzője szokatlan szerepkörbe került a vasárnapi Lada Togliatti elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után: először kellett az idei szezonban vereség után értékelnie csapata teljesítményét.

„Három komoly tényező vezetett a vereségünkhöz – kezdte a szakvezető.
– Nem tudtuk semlegesíteni a Lada átlövőit, a visszarendeződéssel komoly gondjaink akadtak, s nemzetközi mércével mérve nagyon keveset, alig harmincat ütköztünk a meccs folyamán. Az is tény, hogy a Lada nagyon motivált volt. Nem azt mondom, hogy mi nem, ám az látszott, nekik az életük múlt ezen a találkozón. A vereség tanulságait le kell vonni, de túlságosan nem szeretnénk belemélyedni az elemzésekbe, mert nyakunkon az újabb feladat: a hétvégén a Valcea otthonában szeretnénk bebizonyítani, hogy ez a fiaskó csak kisiklás volt, s nem véletlenül végeztünk a csoport élén."

Galéria kép

Arra a felvetésre, hogy Pálinger Katalin és Tomori Zsuzsanna hiányát érezte-e meg a csapat, így felelt Konkoly Csaba:

Nem szeretnék magyarázkodásba kezdeni. Tartom azt, hogy mindig azzal a csapattal kell megfelelni az elvárásoknak, mely az adott meccsen a rendelkezésre áll. Úgy érzem, erre most is megvolt a lehetőség, mert 25–21-re vezettünk, ám ott hamar kiengedtük az előnyt a kezünkből. Ugyanígy a végén az utolsó négy percben hat lehetőségünk, közte két hetes, volt arra, hogy magunk javára fordítsuk a mérkőzést. Nem sikerült, de azt gondolom, ha minden harminckettedik meccsünket veszítjük csak el, akkor nagy baj nem érhet bennünket."

Az már köztudott, hogy az elődöntőben a másik orosz gárda, a Zvezda Zvenyigorod vár majd Görbiczékre. Az esélyekről Konkoly Csaba véleménye szerint korai még beszélni.

„Videofelvételeink vannak a Zvezda korábbi meccseiről, de most még előbb a Valcea ellen készülünk, majd jön az olimpiai pótselejtező a válogatottal. Igazán csak ezt követően kezdünk el érdemben készülni az oroszok ellen" – mondta végezetül a szakember.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fordított a Dózsa: Szuperinfo Veszprém–Győri Dózsa 2–3

Víghné Juhász Andrea: – Nem kezdtük jól a mérkőzést, hiszen a huszonötödik percben már… Tovább olvasom