Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -4°C | 4°C Még több cikk.

Atlétika: érmekkel zárták az évet a dózsások

A szabadtéri versenyidőszak lezárásaként rendezték meg a mezei futó országos bajnokságot, melyről a Győri Dózsa atlétikai szakosztálya egy ezüst-, két bronzéremmel és számos pontszerző helyezéssel térhetett haza.
Az ifjúsági lányok mezőnyében Kószás Krisztina harmadik helyen végzett, ugyanitt Szakály Zsófia 7., Zajovics Nóra 15. helyen ért célba. Az általuk alkotott csapat az elsővel megegyező pontszámmal a dobogó második fokára állhatott fel.

A felnőtt nők mezőnyében a Tóth Zsófia–Dávid Mónika–
Szakály Zsuzsanna alkotta trió bronzérmet szerzett. Ötödik helyezést ért el a Búza Bence, Tillay Gergely, Papp Tamás alkotta junior férficsapat. Hatodik lett a serdülő 15 éves lányok csapatversenyében Szentes Dominika, Szabó Krisztina és Kertész Laura.

Felkészítő edzők: Farkasné Babos Rita, Liszkai Zsuzsanna, Szalóki Richárd.

Zajovics Nóra, Szakály Zsófia és Kószás Krisztina a dobogón.
Zajovics Nóra, Szakály Zsófia és Kószás Krisztina a dobogón.


A gyermek korcsoportosok számára terematlétikai bajnokságot rendeztek. A megyét az iskolák versenyében a győri Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola, az egyesületi versenyben a Győri Dózsa képviselte.

A 9–10 évesek összesített csapatversenyében az Öveges-iskola csapata 16. helyezést szerzett. A csapat tagjai: Csonka Lili, Gazdag Mira, Ferenczi Kata, Pongrácz Réka, Fülöp Dorka, Lendvai Luca, Kalácska Áron, Szita Aladdin, Szabó Hunor, Takács Ármin, Tóth Ádám, Varga Kristóf.

A 11–12 évesek mezőnyében a Győri Dózsa az előkelő 11. helyen végzett. Csapattagok: Gyömörei Réka, Deák Noémi, Sorok Klaudia, Králik Anna, Süveges Natália, Nagy Regina, Börzsei Bálint, Gelencsér György, Domoszlai Sebasztian, Kincses Barnabás, Lendvai András, Villám Roland.

Felkészítők: Ábrahám Edina és Farkas Roland.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SEAT Lami-Véd Győr: Abi Olajuwonra fegyelmi tárgyalás vár

Győzött a Vasas-Csata otthonában a hétvégén a SEAT Lami-Véd Győr, ennek ellenére sokat is vesztett a… Tovább olvasom