Kisalföld logö

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Asztalitenisz: Sopronban készültek a rajtra

A megyei asztalitenisz-élet egyik fontos eseménye volt az elmúlt években a megyei szövetség által rendezett utánpótlás-edzőtábor, amely kiválóan segítette a megyei fiatal pingpongozók nyári felkészülését.

Ezúttal a Turris SE sportcsarnokában, a Joola asztalitenisz-iskolában találkozhattak az ifjú játékosok egymással és készülhettek a következő évadra.

Az egyhetes táborban a győri és soproni játékosok mellett érkeztek fiatalok Tatabányáról, Hévízről és Veszprémből is. Az utánpótláskorú játékosok fejlődését pedig hatékonyan segítette az, hogy felnőtt edzőpartnerekkel készülhettek a Győri Elektromos VSK és a Turris SE Sopron Extraligában, NB I-ben és NB II-ben szereplő játékosaival, akik felkészülését Péter Pál és Paár Dávid szakedzők vezették. A technikai és taktikai edzések mellett a szakvezetők komoly figyelmet fordítottak a megfelelő kondicionális képességek fejlesztésére is, végül a tábor háziversennyel zárult.

A szezon augusztus végén kezdődik a hagyományos idénynyitó utánpótlás-ranglistaversennyel Budapesten, majd szeptember első hétvégéjén megkezdődnek a bajnokság küzdelmei is.

Az asztalitenisz-iskola résztvevői a közelgő szezon előtti utolsó simításokat végezték.
Az asztalitenisz-iskola résztvevői a közelgő szezon előtti utolsó simításokat végezték.


 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Darázs Ádám lendületben

Darázs Ádámra mindig is jellemző volt, hogy ahol elindul, ott többnyire győz. Tovább olvasom